Ez érinti az új tippekről érkező értesítő maileket is?
Nyomtatható változat
Ez érinti az új tippekről érkező értesítő maileket is?
Tegnap írtam e-mailt az info-s cimre, visszajelzett, hogy nem ment el. Utána írtam a logibet oldalán keresztül egy üzenetet, nem tudom úgy átment-e.
Én pedig nem tudok hozzászólni az aktív Tippjeimhez csak az ingyeneshez
Meg sem tudom nyitni sem az indoklást sem a részleteket, hogy lássam esetleg írt e valaki, csak miután lezárt a tipp.
Másnál is van ez?
Sziasztok!
Egy kérdés. A tippek kiértékelése hogyan működik? Gondolom automatikus, de valamiért nem jó. Már másodjára fordul elő, hogy a II. félidő over 0,5+ tippemet győztesnek hozza a rendszer miközben nem nyert. Tegnapi napon például a Porto meccsen sem esett gól a második félidőbe mégis győztes lett a tipp. Tudom, hogy magam ellen beszélek, de szerintem fontos hogy a tippek minden esetben jól legyenek kiértékelve, és félő hogy más fogadások is lehetnek rosszul könyvelve, ezáltal pedig eltorzulhat mindenki statisztikája. Kérlek nézzétek át a rendszert, hogy mi lehet a hiba oka.
Miközben amúgy a SuperTipster is kezdi összekapni magát (ideje volt már egy zöld tippnek, Gréta :D ), halkan azért ideraknám az eddigi januári statisztikát, ami a master csoportot illeti:
34 tipp, +42 egység
Három és fél nap alatt nem is rossz :D
Gréta supertipster lett, hogy csak 8 egységeket rak? :)