Oldal: 55 / 128 ElsőElső ... 545535455565765105 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 541 - 550 (1278) összesen
Like Tree442Likes

Téma: Minden, ami Logibet!

Senior Member vasero avatara
    Szép hónap volt, grat.

Kár.

Pacsi
    Tippergreta likes this.

Senior Member
    .

Senior Member varin avatara
    Nah, hát az elmúlt hetek ritmusát követően most megfordítottuk a dolgot és a hét elején kaszáltunk, majd a hét második felében visszaadakoztunk ebből egy kicsit.

Voltak ezúttal is fájó pontok, az MTK DNB a Logibeten 6 egységbe fájt, nekem pedig személyesen kb. 1200€-ba, hogy nem lett legalább iksz. Persze ne vitassuk el, volt mák is, pl. a Napoli BL-meccsén, vagy a vasárnapi Racing-Santos meccsen, ahol a 95. percben jött az egyenlítés, és azért nem mindegy, hogy -7 vagy +8.75 egység egy tipp. Szóval a pech-mák aránnyal most nem volt gond.

Kiemelném viszont a lengyel hokit, ami hihetetlenül faszán zöldül. Komolyan mondom, az egyik meccsnél még örültem is, hogy az 1. harmad után rosszul álltunk, mert így tudtam még 3-szoros oddson tenni egy kis zsét arra, hogy nyerünk

A hét összegzése tehát: +34 egység.

Ami pedig novembert illeti, nem panaszkodhatunk, zsinórban a harmadik plusszos hónap, ezúttal +57.25 egység jött össze, ráadásul igen "kevés", 215 tippből. Utoljára 2016 júliusában adtam ilyen kevés tippet, ebből is látszik, hogy próbálok szelektálni, ahogy csak lehet.

Jó lenne decembert is egy kis plusszal zárni, erre pedig minden esélyünk meg is van, hiszen jó kis meccsek lesznek akár NFL-ben, akár college szinten, de a focisok sem szűkölködnek majd. Egy novemberi, de akár egy októberi eredménnyel is elégedett lennék.

Hajrá nekünk decemberben is

Aki pedig még nem csatlakozott, tegye meg

Senior Member
    Gratulálok a szép eredményekhez!

Senior Member Tippergreta avatara
    Sziasztok Logibetesek!

Mint írtam lightosabb lesz a december Tipp ügyileg, ez a darabszámra értendő csak.

A kézi EB eddig aranybánya, eddig úgy néz ki 5/5 a mai 2vel együtt, de nem kiabálom el hajrá magyarok persze!

A hónap legjobb tippje eddig pont push lett, gondolok itt a Fury Box Tippre, minden úgy volt ahogy Joker leirta, nagyjából. Ott a bírókon múlt inkább a dolog.

Mindegy, a lényeg amiért a poszt született, hogy nem tűntem, tűntünk és igyekszem value tippeket posztolni továbbra is, szóval kövessetek minket továbbra is ha tetszik amit láttok! Jól esik a visszajelzes, mint mindenkinek

Éjjelre jöhet NHL, nem rajtam múlik mikor.
    varin and vasero like this.

Senior Member vasero avatara
    Idézet Tippergreta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok Logibetesek!

Mint írtam lightosabb lesz a december Tipp ügyileg, ez a darabszámra értendő csak.

A kézi EB eddig aranybánya, eddig úgy néz ki 5/5 a mai 2vel együtt, de nem kiabálom el hajrá magyarok persze!

A hónap legjobb tippje eddig pont push lett, gondolok itt a Fury Box Tippre, minden úgy volt ahogy Joker leirta, nagyjából. Ott a bírókon múlt inkább a dolog.

Mindegy, a lényeg amiért a poszt született, hogy nem tűntem, tűntünk és igyekszem value tippeket posztolni továbbra is, szóval kövessetek minket továbbra is ha tetszik amit láttok! Jól esik a visszajelzes, mint mindenkinek

Éjjelre jöhet NHL, nem rajtam múlik mikor.
    A "reset" óta nagyon jók a tippek, remélem nem lesz sokkal lightosabb ez a hónap se. Nem tudom mi a probléma a logibettel, bizom benne, hogy megoldódik a dolog.
    Tippergreta likes this.

Junior Member
    Sziasztok!

2018 júniusa óta vagyok Logibet előfizető. Eddig is nagyon elégedett voltam a rendszer és a mögötte álló csapat ügyintézési- és kapcsolattartási hozzáállásával, de az elmúlt 12 óra ebben még jobban megerősített. A következő sorok remélem tanulságosak lesznek/ lehetnek mások számára is.

Az én esetemben minden hónap 5-éjén szokott történni az automatikus Paypal-os átutalás a következő 30 nap Logibet-es előfizetéséhez. Rajtam kívülálló okok miatt a fenti időpontban nem volt a bankszámlámon a kívánt összeg, így sikertelen volt az automatikus tranzakció (2018.11.05). Gondoltam lejárt az előfizetésem, újra meg kell azt újítani. Néhány óra múlva befizettem egy újabb egy hónapos előfizetésre (2018.11.05).

A meglepetés akkor ért, amikor november 10-én kaptam az értesítést, hogy a Paypal ugyancsak levont egy havi előfizetési díjat a bankszámlámról. Jól van, gondoltam semmi gond, akkor így van 2 havi élő előfizetésem. Ezt le is csekkoltam a Login, 2019. január 5-ig szólt az előfizetés, teljesen logikusan és helyesen.

A sztori akkor bonyolódott tovább, amikor tegnap, 2018.12.05-én éjjel újfent kaptam 2 értesítést egy órán belül. 2 havi előfizetési díj árát vonta le tőlem automatikusan a rendszer, ergo kifizettetve velem előre a januári és februári előfizetést (gondoltam én).Írtam is az ügyfélszolgálatra mind két alkalommal, másodjára már picit frusztráltabb hangvételben. Éjjel 22:40-kor jött is a válasz (le a kalappal, gondolom munkaidő után), hogy holnap azaz ma foglalkoznak az ügyemmel.

Azóta minden megoldódott, kiderült hogy amit én logikusnak gondoltam az nem az. Lényeg a lényeg, két előfizetés futott egymással párhuzamosan, mint az később kiderült (nem értem, ez hogyan lehetséges szinte azonos időintervallumra). Ez az adat kezelés megkavarta a rendszert és a Paypal emiatt ész nélkül végezte az automatikus tranzakciókat a bankszámlámról.

A Logis srácok rendkívül korrekt megoldási javaslatokkal álltak elő: pénz visszafizetés, ajándék hónap kárpótlásul. Én az utóbbit választottam, melyet már jóvá is írtak nekem. Plusz javasolták, hogy mondjam le az előfizetésemet és majd csak 2019. április 5-ével újítsam meg azt.

Nem akarom itt őket az egekig magasztalni, de ilyen gyors és korrekt ügyfélkezeléssel még nem találkoztam sehol. Itt is szeretném nekik még egyszer megköszönni a segítségüket. Jeleztem már nekik, hogy áprilistól bizalmam jeléül tuti, hogy negyed- vagy féléves előfizetésre fogok átállni.

Egyébként röviden a Logibet használati tapasztalataimról:

- én varin tippjeit használom a kezdetektől, próbálkoztam ez mellett másokkal is, de nekem Ő vált be a legjobban (korrekt magyarázatok, magas tippszám, változatos sportág szelekció és nem mellesleg ha búkó van, akkor is rendszeresen jelentkezik és lelket önt az emberbe)
    - csak bet365-ön rakom a tippeket, Pinin nincs számlám (egyelőre), de így is pluszos a sztori
    - 5-10 ezer forintos bankroll-al senki ne vágjon bele, mert csak keserű emlékekkel fog távozni
    - nyereséget közép/ hosszú távon fog termelni a Logibet, szóval legyetek türelmesek (talán aki leseggelt pár évet az online póker asztaloknál, mint én, az tudja miről beszélek)

Bocsánat, a terjedelemért!

Zöldülő tippeket mindenkinek!

Szép napot!

Senior Member
    Mennyi nálad 1 egység (ha nem vagyok indiszkrét)?

Senior Member Jeckeld avatara
    Hasonló sztorim nekem is volt az első hónap után.

Az előfizetéseimnél írja percre pontosan is a Logi, hogy meddig tart és az enyém 16 óra körül volt aktuális. Mivel még 17 óra körül sem történt meg az automatikus levonás, ezért újra befizettem egy hónapot, mert nem akartam lemaradni a tippekről.
    Persze nem sokkal ez után megtörtént az auto levonás is
    Megírtam a sztorit az ügyfélszolgálatnak és én alapból azt kértem, hogy ha lehet akkor juttassák vissza a pénzt. Néhány napon belül vissza is került a Paypalomra, és külön felhívták a figyelmemet, hogy az újbóli befizetéssel elindulhatott egy második automatikus fiztetés a Paypalnál, mindenképp ellenőrizzem és állítsam le az egyiket.

Senior Member Tippergreta avatara
    Kaptok emailértesítőt a hozzászólásokról logibeten?

remélem láttátok az alternatív tippet a Real meccsre, bocsi elfelejtettem beírni az indoklásba, annyira meglepett a pinnis line

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •