Többször írták, hogy ez a logibet jó-jó, de pont rosszkor szálltam be és mégsem lett nyereséges. Végignéztem a mastereket és kivétel nélkül minuszos mindenki a novemberi hónapban. Persze nem tudni milyen mély a nyúl ürege, de arra azért nagyban fogadnék, hogy mind a négyen nem fognak beminuszolni hónap végére, sőt a realitás az, hogy a négyen együtt profitot fognak realizálni november végéig a jelenlegi álláshoz képest. Egyelőre -54,85, aki innen beszáll szerintem +100zal minimum fog állni hó végén.
Ez bizony egy újabb hatalmas comeback-hét lett, köszönhetően a gyér startnak. Szerda környékén -20, -30 egység körül is jártunk már, így nagyon nagy extra, hogy sikerült a hetet +23.71 egységben zárni.
Külön öröm, hogy a brazil foci életjeleket mutatott és a heti pechszériát letudtuk a a hét elején. A hétvége önmagában +40.56 egység, ami nagyon kellett.
Ilyen hetekkel mindig elégedett lennék, még a hullámvasút ellenére is
Meccs előtti tipp -3.5 volt, sajna nem ment ki logira, a 30 perces szabály miatt
Ezentúl Futsal tippekel erősödik a profilom, komoly futsalos srác küldi a tippeket, indoklás nélkül, így mint forrás hivatkozok csak rá, de megéri követni.
A legtöbb tipp betes tipp lesz, ahol mivel kispiac esni fog sokszor, a mai BL tippek persze nagyobb limitesek és pinni pl rohadt jó hendiket és over/under lineokat nyitott bethez képest. pl amit pinni most behúztunk 1.952ért, azt beten 1.66ért lehetett rakni
Na a lényeg, hogy gyorsan kell reagálni, mert pár 100 júró elmozgatja a határokat.