Én szept. 27-én csatlakoztam és óriást kaszáltam vele, csak az a hétvége vagy 100 egységet hozott, én nyilván elégedett vagyok![]()
De tényleg nem érdemes mindenkit követni. Normálisan talán nem is lehet. Nagyon részletes stat, böngészni mindenképpen érdemes. Van sportágszinten is külön lebontva tippsterekre. Én hetente átböngészem a tippstereket hétvégén.
Üdv mindenkinek!
Eddig passzív olvasója voltam a fórumnak, és az oldalnak is. Most kiléptem az árnyékból, hogy - reményeim szerint - hasznos tagja legyek a közösségnek.
A logibeten is elkezdtem publikálni az általam is megjátszott tippeket. Ott vapika néven futok. A kezdő felhasználókra vonatkozó korlátok miatt az október 19-én közölt első tippem után holnap már nem tudok többet kiírni, mert elfogyott a százas keretem. Nekem ez, mint látjátok igencsak szűkös, de a szabály az szabály. Az eddigi tippek eredményei igen jól sikerültek, de erről a mai nap után, ha meglesz a 100 meccs, majd bővebben írok.
Ha van kedvetek nézzétek meg az eddigi tippjeim, és a még élő 9-et is. https://logibet.com/hu/tipster/vapika
(Ha nem lehet linket beszúrni itt, kérem az adminokat töröljék!)
Köszi, hogy elolvastátok, hajrá mindenkinek, zöldüljön minden!
vapika
Szép eredmények! Jöhetnek a fórumban is a tippek.
Utoljára módosítva: buktar által: 2018.11.03 14:14
Egy kérdés azt lehet esetleg valahol látni hogy a tét egységre vetítetten hogy néz ki a statisztika? Pl a mai Soproni kosár 9es erősségű tipp volt Varinnál és sok 9est nem látok tőle.