Oldal: 40 / 128 ElsőElső ... 3038394041425090 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 391 - 400 (1278) összesen
Like Tree442Likes

Téma: Minden, ami Logibet!

Senior Member varin avatara
    Nem tudom elégszer mondani, cashout nélkül nincs értelme teniszre fogadni

Nem számolom ki, hogy az elmúlt egy hétben mennyi egységünk ment el azért, mert nem cashoutoltunk 90% felett, de hogy hosszú hónapokra fedezi a felesleges kiszállókat, az teljesen biztos. A mostani Pavlyuchenkova-over például kb. 100%-on kivehető volt.

Ez van, másfél nap alatt -32 egység a Logibeten, akik pedig cashoutolnak, azoknak kis túlzással plusz.

A tenisz akadozik, a brazil tippekkel viszont nincs baj szerencsére Este 8-tól is van sok-sok tipp, reméljük hát a legjobbakat. Jött még egy tipp, de ezt már nem tudom feladni Logibeten, így beírom ide ingyenesként.

Brazil meccsek
    Parana-Avai - Parana -0.25 @1.90
    20:00

A tét a szokásos 7/10 lenne.

Sok sikert!

Member
    Ezt sehol nem találom.....

Senior Member Tippergreta avatara
    Idézet 1000feri eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ezt sehol nem találom.....

Brazil Mérkőzések!

Beprobalom én is

És most a brazil foci is adott egy jó nagy pofont... Több tipp és a 90. perc után úszott el.

Hejj, de nehéz hetek ezek, nagyon óvatosak kel legyünk.

Kitartás!
    Utoljára módosítva: varin által: 2018.10.17 21:53

Senior Member Tippergreta avatara
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A tenisz akadozik, a brazil tippekkel viszont nincs baj szerencsére Este 8-tól is van sok-sok tipp, reméljük hát a legjobbakat. Jött még egy tipp, de ezt már nem tudom feladni Logibeten, így beírom ide ingyenesként.

Brazil meccsek
    Parana-Avai - Parana -0.25 @1.90
    20:00

A tét a szokásos 7/10 lenne.

Sok sikert!
    Danke 2-1 ✅

Idézet Tippergreta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Danke 2-1 ✅
    Nincs mit.

"Fun" fact: A teljes este két brazil tipp nyert, az a kettő, amelyet már nem tudtam felvinni Logira Cserébe négy tipp szopott a 90. perc után.

Ha az extrém jó eredményekről szeretek, szeretünk beszámolni, úgy korrekt, ha megemlítjük az extrém rosszakat is. Sajnos tegnap minden összeomlott, ami lehetett, nem gondoltam volna, hogy a hét eleji teniszes bad beatek után a brazil tippeket is megfertőzi a balszerencse. De csak a 90. perc után négy meccs fordult W-ből vagy P-ből L-be. Külön pech, hogy két kései tipp volt és mindkettő nyert, de azokat felvinni már nem tudtam.

Némi öröm azonban az ürömben, hogy ez most a brazil tippekkel történt meg, amiben sokkal jobban bízom, mint bármi másban. Ott biztosan nem fog sokáig tartani a rossz széria és az is tuti, hogy visszakalapozzuk a tegnapi mínuszt hamar vele.

Visszatér a topfoci, de nem fogom erőltetni a sok tippet, tenisz sem lesz most annyi. Az októberi hónapunk így is "csak" nullás, ami nyilván nem jó, de szerencsére Tippegreta pl. igencsak pofozza a bukmékereket

Kitartás, reméljük, október végére azért bőven pluszba fordul a hónap.
    vasero and Tippergreta like this.

Senior Member Jeckeld avatara
    Focira eddig nem szoktam auto CO-t állítani, de jól sejtem, hogy ezek a 90. perc után elszállt meccsek ki tudtak volna jönni 90%-on? Ha igen, akkor lehet állítok be a továbbiakra.

Idézet Jeckeld eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Focira eddig nem szoktam auto CO-t állítani, de jól sejtem, hogy ezek a 90. perc után elszállt meccsek ki tudtak volna jönni 90%-on? Ha igen, akkor lehet állítok be a továbbiakra.
    Ha jól rémlik, a négy csúnya bukóból három esetben a pushból lett L, így ott semmiképpen sem tudtál volna cashoutolni. Nemigen teszteltem még focinál a 90% körüli cashoutokat, így nem tudok megalapozott véleményt mondani. De az biztos, hogy ezeken a brazil meccseken rengeteg a hosszabbítás utáni gól és nagyon sok esetben mi profitáltunk ebből. Rahedli meccsen van 8-10 perc hosszabbítás, szóval igen sok az ilyen kései gól.

Lehet, hogy egy próbát megérne a dolog.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •