Én konkrétan a reply-ról se kapok, de nem lenne rossz a funkció
Én nem vagyok előfizető, de nem lenne rossz, ha kapnék emailt, ha az én tippem alá kommentelnek, mert órák vagy napok múlva veszem csak észre![]()
Vége ennek a hétnek is és mivel hírlevelet nem tudok küldeni éppen, ezért úgy vélem, ide a legmegfelelőbb egy kis visszatekintés.
Nem zártunk jó hetet, de az apró mínusz (nulla inkább) azért bőven elfér azok után, hogy másfél hónap alatt odatettünk +200 egységet. Sok volt a balszerencse, hogy csak az elmúlt napokat nézzem, a Jabeur-over, Auger Aliassime mindkét veretése, Mohamed Sanu egy TD-je, a női ITF dupla - ezek mind-mind úgy úsztak el, hogy gyakorlatilag már 90% feletti kiszállók voltak.
Nincs okunk panaszra, a forma nem rossz, a statok pedig szintén jók, aki pedig használja a cashoutot vagy a visszafogadás, azoknak még jobb. A kb. nullszaldós hét ellenére is elégedett vagyok (személy szerint pályafutásom egyik legerősebb hetét tudhatom magam mögött, ami a fogadásokat illeti), remélhetőleg ezek az apróságok a következő időszakban nem ellenünk lesznek.
Unatkozni nem fogunk, topfoci, tenisz, NFL, jön minden, ami eddig is. Igyekszem jól kihasználni az "egy meccsre több tipp" dolgot, mert van benne fantázia.
Ami a cashoutot illeti, tudom, hogy nem mindenki ül a gép előtt 0-24, de használjuk olykor az auto-cashoutot, mert életeket menthet
Ui: Szóltam az illetékeseknek, hogy javítsák meg, hogy a vásárlók kapjanak mailt, ha a tippmester kommentel!
A pinnin hol lehet beállítani?
Te jó ég, a Maria-over is honnan....... ez elképesztő, hihetetlen nap.
És Tsurenkóék is........
Azt kell mondanom, hogy ennyi bad beatet követően, ennyi extrém szopás után óriási, gigantikus eredménynek tartom a -10 egységet, ami lett a hét. Minden vicc nélkül... Ilyen még egyszer nem jöhet egyszerűen.
Jabeurák, Blinkováék, Stakhovsky, Bergs, Friberg - ez csak öt olyan tipp másfél nap alatt, ami szenzációs cashoutot adhatott (annak persze, aki a Beten fogadott).