Bet az egyik legrosszabb iroda a tenisz fogadásokra.
Kis oddsok, kevés opció, maximum a kínálat jó, de én Challenger alá nem megyek, szóval nekem nem probléma.
Viszont minden cashout elvesz a valueból, hosszútávon egyáltalán nem biztos hogy jól jársz, ha minden egyes tippet felveszel, ha pedig nem veszel fel mindent, akkor megint csak értelmét veszti.
Max pár bad beatet kikerülsz, de a sima tippeknel vagy a nyertes tippeknel sokat vesztesz hosszútávon!
A profi fogadásban szerintem nincs cashout, neked pláne nincs szükséged rá ilyen tenisz statisztika alapján
Hát a mostani Jabeur-tippet követően nehéz hideg fejjel és őszintén azt mondani, hogy ne cashoutoljunk MINDEN tenisztippből 90% felet....
Itt azt kene tudni, hogy a masik oldalon mennyi van, az olyan tippekre gondolok, amik a sirbol jonnek vissza vagy mondjuk a focinal a 96 percbe esik be egy gol az overhez, vagy ilyesmi. Persze ezt annyira nem koveti az ember, mert nem erinti annyira erzekenyen
A cashout érdekes dolog, nem tudom megbecsülni mennyit hozhat. Ha minden meccsre megy a 90% beállítás (ami ha jól tudom a pinin nem is ilyen egyszerű, ahol a teniszek java van), és az egyszerűség kedvéért úgy vesszük minden nyertes tipp ugyan annyit ér, akkor minden 10 nyertes tippen elveszik 1, 10*90% a 10*100% helyett. Ezzel áll szemben, hogy hány vesztesből csinál nyertest. Erről fogalmam sincs.
A véleményem ugyanaz a témában, mint korábban. Magam részéről, én nem használom, a pinin nem is lehet beállítani automatikusan, szóval a nem kell gép előtt ülni, meg minden tippet cashoutolni nem megy egyszerre.
Itt azt kene tudni, hogy a masik oldalon mennyi van, az olyan tippekre gondolok, amik a sirbol jonnek vissza vagy mondjuk a focinal a 96 percbe esik be egy gol az overhez, vagy ilyesmi. Persze ezt annyira nem koveti az ember, mert nem erinti annyira erzekenyen
Az igazából ebből a szempontból irreleváns. Itt az a fontos, hogy mennyi olyan pénzt bukunk el, amikor feleslegesen cashoutolunk. Hozzá kell tennem, még ha az így elbukott pénz kicsivel több is, mint az így megvédett, akkor is könnyen lehet, hogy egyéb lelki, mentális szempontok miatt jobb az auto-cashout.
Az igazából ebből a szempontból irreleváns. Itt az a fontos, hogy mennyi olyan pénzt bukunk el, amikor feleslegesen cashoutolunk. Hozzá kell tennem, még ha az így elbukott pénz kicsivel több is, mint az így megvédett, akkor is könnyen lehet, hogy egyéb lelki, mentális szempontok miatt jobb az auto-cashout.
Na ezzel viszont 100%-ig egyetértek. Iszonyú sokat jelent az a bizonyos mentális szempont is, nem csak a szigorúan vett forintok. Azt pedig szerintem nincs ember, aki kimutatja, hogy a cashout hoz vagy visz. Grétának és varinnak is vannak igazságai. Emellett a fenti véleményem mellett is kitartok
Kíváncsi voltam, mire gondoltál a Jabeur meccsel kapcsolatban, mert nem követtem a meccset, és a tippet sem tudtam. Az eredményt látva tényleg extrém beteg és őrjítő az a fogadás
Na ezzel viszont 100%-ig egyetértek. Iszonyú sokat jelent az a bizonyos mentális szempont is, nem csak a szigorúan vett forintok. Azt pedig szerintem nincs ember, aki kimutatja, hogy a cashout hoz vagy visz. Grétának és varinnak is vannak igazságai. Emellett a fenti véleményem mellett is kitartok
Kíváncsi voltam, mire gondoltál a Jabeur meccsel kapcsolatban, mert nem követtem a meccset, és a tippet sem tudtam. Az eredményt látva tényleg extrém beteg és őrjítő az a fogadás
És akkor nézd meg a mostani 7 egységes AA-Stakhovsky meccset...
Remélem, sikerült időben bekommentelnem a tipp alá, hogy cashout, de ez így nagyon bosszantó - legalábbis a statom szempontjából mindenképpen.
És akkor nézd meg a mostani 7 egységes AA-Stakhovsky meccset...
Remélem, sikerült időben bekommentelnem a tipp alá, hogy cashout, de ez így nagyon bosszantó - legalábbis a statom szempontjából mindenképpen.
Uhh de nagy tipp volt, persze ilyenkor rohadt idegesítő!!!