A Debrecen-MTK over 2,25 hibás volt? Megtettem, de látom azóta eltűnt.
A Debrecen-MTK over 2,25 hibás volt? Megtettem, de látom azóta eltűnt.
Akkor elméletileg már nem volt sajnos elérhető az az odds és a no bet under alatt is volt bőven, ezt pedig jelezte is valaki, így töröltettem.
Elő szokott fordulni, hogy amikor kikerül a logibetre egy tipp, már nem a valós, hanem korábbi oddson, ezzel pedig torzul az adott tipster roi-ja, mivel feltételezem, azt úgy számolja a rendszer.
Próbáltam visszakeresni telefonos cset-ben, de csak x. napig van meg. Volt 1-2 ilyen, nem gyakori. Majd figyelek.Hibázhat így egy tipster nyilván, csak ha pl. 2es oddson rögzíti a logibet 1.8 helyett, akkor nem pontos a roi.
Ma feltűnt egy több órával korábban élő odds, nyilván csekkolja az ember. Vagyis én csekkolom, de ha valaki megteszi, akkor -EV-vel fogad egy eseményre.
Éppenséggel elég sokszor előfordul, hogy a mail kiküldése után azonnal, vagy rövid időn belül leesik az odds. Gondolom Schmitt Pál erre gondolÉs igen, a tipszter ROI-ja a logibeten rögzítettel van számolva és igen, emiatt eltér a felhasználóétól. Ez nem a tipszter hibája, de tény.
Olyat én nem tapasztaltam, hogy szándékosan rossz odds lett volna feltüntetve.
14:30kor felkerült egy brazil tipp 1.75ön,14:35kor 1.62 a bukinál. Paulista Cup, az Olimpia a vendég. Persze bezuhanhatott gyorsan.
Felebredhetne lassan a brazil forrasunk, mert rendesen szetkurja az elmult par honapot....