Oldal: 29 / 128 ElsőElső ... 1927282930313979 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 281 - 290 (1278) összesen
Like Tree442Likes

Téma: Minden, ami Logibet!

Senior Member vasero avatara
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nagyon király, hogy ezt leírtad, mindig jól jönnek ezek a vélemények, még akkor is, ha ezek egy része nem pozitív. Fontos azonban, hogy a felhasználók lássák egy előfizető véleményét is.

Néhány dolgot azért hozzátennék:

- A 0.33%-os egységnyi tét kicsit óvatosnak tűnik, még úgy is, hogy tudom, rengeteg a tipp, amelyet meg kell fogadni
    - Nem jó a sok variálás, ha eldöntöd, hogy csak X, Y kritériumok alapján fogadsz, akkor az a bankroll arra legyen félretéve. Így könnyen összemosódik egyik, illetve másik tippmester teljesítménye a saját számaiddal és a Hathármas cikkekkel.
    - Megnéztem, én például május 8. óta +53.64 egységben vagyok, ami reálisan nézve lehet, hogy nulla körüli, egyrészt a longtermek, másrészt az oddsesések miatt. Ellenkező oldalon viszont ott van nektek a cashout lehetősége, amit főleg a teniszeknél szoktam javasolni. Az elmúlt időszakban pocsékul ment a tenisz, azonban meggyőződésem, hogy ha valaki rendszeresen casohoutolt a teniszeimből az elmúlt időszakban 90% felett, most jobban áll.
    - Sajnos az viszont valóban igaz, hogy valószínűleg pont, mire elkezdtél csak engem követni, akkor ütött be a probléma, ezt őszintén sajnálom, remélem, megfordul majd.

(Ez a bekezdés nem elsősorban neked szól)
    Én mindig, mindenkinek azt javasoltam, hogy válogasson, állítsa össze a saját portfólióját, ismerje meg a tippmesterek szokásait, tétrakását, statisztikáit. Tudja, hogy milyen tippmestertől milyen sportágakat érdemes rakni és ne ész nélkül tegye pl. az összes senior tippet, ahogyan ne ész nélkül tegye az összes mastert sem. Példának okáért ha valaki minden Tippergreta-tippet 10 egységgel rak, ahogy ő ajánlja, az nagyon torzítja a számokat.

Sajnálom, hogy egyelőre negatívak a tapasztalataid, reméljük, ez - ahogyan a szériám - megfordul majd idővel. Én továbbra is azt tudom mondani, hogy a sportfogadás a hosszútávról szól, a hosszútávú eredmények pedig szerintem nagyon jók.
    Örülök a hozzászólásom pozitív fogattatásának. Én is szívesen olvasnám más előfizetők véleményét, tapasztalatait, de sajnos elég inaktívak, gmesko75 szokott még rendszeresen hangot adni tetszésének/nem tetszésének.

A kiemelt dolgokra reagálnék én is.

A 0,33% lehet, hogy túl biztonsági, itt az oldalon egy cikkben max 5% van javasolva egy tippre, nálam ez egy 10/10es tipp esetén ugye csak 3,33%. Máshol olvastam 2-3 százalékot is. Ha a 10/10es 5%, akkor egy átlagosnak mondható 6/10es az 3%, azaz a bank mondjuk 33 tippre elég. Aki téged követ csak, annak alkalomadtán lehet 25 aktív tippje, ha pedig még más tippmestert is követ, akkor könnyen kimerül a keret. A másik meg, hogy ha bejön egy extrém bukó nap, amire azért volt már példa, akkor nagyot lehet koppanni. Szerintem logibetezésre nagyon sok a max 5% egy tippre, de ez csak az én véleményem. Főleg mint kezdő előfizető, szerintem a biztonság felé kell elmozdulni. Ha jól alakultak volna a dolgok, lehet emeltem volna rajta, de így jobb lett volna még kisebbel kezdeni.

Egyetértek, hogy a sok variálás nem jó. Pár hét eredménye után váltogatni a tippmestereket hülyeség lenne. A kezdetnél elrontottam, hogy csak a rangsor alapján kezdtem követni tippmestereket. Két hét után kiszórtam többeket, ezt azóta is jó döntésnek tartom. Elhagytam a hathárom tippjeit, pont azért, hogy tisztább legyen a kép. Egy hete iratkoztam fel újabb tippmesterekre, és ennyi volt a variálás 3 hónap alatt. Saját tippek a vb alatt voltak csak, ami egyébként a sok "oroszellenes" tippből fakadt, azokkal nem értettem egyet.

Nullától biztosan rosszabb az én szemszögemből, mert május 8 után zárult le két longterm legalább, amikből én kimaradtam. Ronaldo bl gólkirályi címe és az Atletico el győzelme, ez a kettő +80 egység együtt. Ezen felül van még az odds esés.

A cashout érdekes dolog, nem tudom megbecsülni mennyit hozhat. Ha minden meccsre megy a 90% beállítás (ami ha jól tudom a pinin nem is ilyen egyszerű, ahol a teniszek java van), és az egyszerűség kedvéért úgy vesszük minden nyertes tipp ugyan annyit ér, akkor minden 10 nyertes tippen elveszik 1, 10*90% a 10*100% helyett. Ezzel áll szemben, hogy hány vesztesből csinál nyertest. Erről fogalmam sincs.

Én egyelőre valóban "ész nélkül" rakom a tippeket. A teniszhez nem is értek, ott nem is tudok válogatni. A te tippjeidet ha nézzük, a teniszeket rakni kell, abból a legjobb a statisztikád, a brazil focit rakni kell, mert többször mondtad, hogy jövedelmező. Ezzel a tippek többsége le is van fedve. Valóban van pár tippmester, akiknél lehet szűrni, mert kiemelkedő pl kézilabdában, jégkorongban.

Jó lenne ha fordulna a szerencse, mielőbb.
    gmesko75 likes this.

WBT
    WBT nem elérhető
    Junior Member
    Nem olyan bonyolult ez, csak egyszerű matek. A bankroll igazgatása ugyanis eszi a roit. Ha emelgeted meg csökkentgeted a bankrollt, akkor ugyan százalékosan stimmelni fog a roi, de nominálisan nem. Ha most így nem nyersz, akkor vagy magasabb roi kell, vagy kisebb variancia, vagy nagyobb bankroll. És még akkor is ott marad az oddsok mozgása.
    Ezt az egészet sokkal gyakorlatiasabban kellene kezelni, konkrétan le kellene modellezni, hogy milyen roi, variancia, bankrollmenedzsment mellet lehet egyáltalán pénzt keresni, mert a roi önmagában akár nagyon durván csalóka is lehet. Általában a gyakorlatban az ilyen alacsony roik csak ritkán és korlátozottan alkalmasak pénzkeresésre. Még ha működnek is, akkor is szinte biztosan csak valamilyen szintű veszteséggel, ez benne van a rendszerben.
    Ez csak az idegen tippekre vonatkozik. A tippmesterek helyzetükből fakadóan elkerülik ezeket a negatív hatásokat.
    Utoljára módosítva: WBT által: 2018.08.10 10:59
    vasero likes this.

Idézet WBT eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem olyan bonyolult ez, csak egyszerű matek. A bankroll igazgatása ugyanis eszi a roit. Ha emelgeted meg csökkentgeted a bankrollt, akkor ugyan százalékosan stimmelni fog a roi, de nominálisan nem. Ha most így nem nyersz, akkor vagy magasabb roi kell, vagy kisebb variancia, vagy nagyobb bankroll. És még akkor is ott marad az oddsok mozgása.
    Ezt az egészet sokkal gyakorlatiasabban kellene kezelni, konkrétan le kellene modellezni, hogy milyen roi, variancia, bankrollmenedzsment mellet lehet egyáltalán pénzt keresni, mert a roi önmagában akár nagyon durván csalóka is lehet. Általában a gyakorlatban az ilyen alacsony roik csak ritkán és korlátozottan alkalmasak pénzkeresésre. Még ha működnek is, akkor is szinte biztosan csak valamilyen szintű veszteséggel, ez benne van a rendszerben.
    Ez csak az idegen tippekre vonatkozik. A tippmesterek helyzetükből fakadóan elkerülik ezeket a negatív hatásokat.
    Köszönet a hozzászólásodért, nagyon hasznos volt. Gondoltam, hogy az egységnyi tét variálása kihat a profitra, de feltételeztem, hogy hosszútávon kiegyenlítődik ez a hatás. Varin 3 hónapnyi profit görbéjét bevittem egy táblázatba, és megnéztem az eredményt fix alaptéttel, és olyannal is, amikor százalékban követte a bankot. Amikor jó a sorozat, a profit görbe emelkedik, a csúcsponton a variálós tétes bank volt magasabb 10 százalékkal, a végére, ami rossz sorozatban van, a +10% átment -19%-ba a fix tétes bankhoz képest.

Kivéve a két longtermes profitot, a 3 hónap eredménye -16 egység, ezt tudtam volna elérni elméletben, ha az odds változásokkal nem számolok. A bankomra és alaptétemre számolva, fix téttel 5,36% veszteség jött volna ki, változó téttel pedig -21,16%. Érdekes.

Senior Member varin avatara
    Nálam valami gond van a mailküldéssel, de akadnak tippek, érdemes ránézni a rendszerre!

3 oras kezdettel kerult fel most brazil tipp!

Senior Member mirrmurr30 avatara
    Sziasztok!

Megjavult a mail küldés? Én sem kaptam tegnap.

Üdv:

Fülöp Attila

Senior Member mirrmurr30 avatara
    Megkaptam a tegnapi üzeneteket ma reggel.

Junior Member
    Számomra az a furcsa, hogy hétvégén semmiféle háttértámogatás nincs. Skype support csak ma reggel reagált és a technikai hiba elhárítása is csak ma reggel sikerült. Bár nem vagyok informatikai szakember, de nem hiszem, hogy nem lehetett volna ezt akár egy tablet segítségével megoldani.

Beküldött tippet lehet törölni a logibetről??

Hibás tipp (elrontott, nem valós odds, levett kimenetel, helytelen tipp) esetén igen, törlik, ha kérjük és fel lehet vinni újra.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •