varin eredeti hozzászólása
Nagyon király, hogy ezt leírtad, mindig jól jönnek ezek a vélemények, még akkor is, ha ezek egy része nem pozitív. Fontos azonban, hogy a felhasználók lássák egy előfizető véleményét is.
Néhány dolgot azért hozzátennék:
- A 0.33%-os egységnyi tét kicsit óvatosnak tűnik, még úgy is, hogy tudom, rengeteg a tipp, amelyet meg kell fogadni
- Nem jó a sok variálás, ha eldöntöd, hogy csak X, Y kritériumok alapján fogadsz, akkor az a bankroll arra legyen félretéve. Így könnyen összemosódik egyik, illetve másik tippmester teljesítménye a saját számaiddal és a Hathármas cikkekkel.
- Megnéztem, én például május 8. óta +53.64 egységben vagyok, ami reálisan nézve lehet, hogy nulla körüli, egyrészt a longtermek, másrészt az oddsesések miatt. Ellenkező oldalon viszont ott van nektek a cashout lehetősége, amit főleg a teniszeknél szoktam javasolni. Az elmúlt időszakban pocsékul ment a tenisz, azonban meggyőződésem, hogy ha valaki rendszeresen casohoutolt a teniszeimből az elmúlt időszakban 90% felett, most jobban áll.
- Sajnos az viszont valóban igaz, hogy valószínűleg pont, mire elkezdtél csak engem követni, akkor ütött be a probléma, ezt őszintén sajnálom, remélem, megfordul majd.
(Ez a bekezdés nem elsősorban neked szól)
Én mindig, mindenkinek azt javasoltam, hogy válogasson, állítsa össze a saját portfólióját, ismerje meg a tippmesterek szokásait, tétrakását, statisztikáit. Tudja, hogy milyen tippmestertől milyen sportágakat érdemes rakni és ne ész nélkül tegye pl. az összes senior tippet, ahogyan ne ész nélkül tegye az összes mastert sem. Példának okáért ha valaki minden Tippergreta-tippet 10 egységgel rak, ahogy ő ajánlja, az nagyon torzítja a számokat.
Sajnálom, hogy egyelőre negatívak a tapasztalataid, reméljük, ez - ahogyan a szériám - megfordul majd idővel. Én továbbra is azt tudom mondani, hogy a sportfogadás a hosszútávról szól, a hosszútávú eredmények pedig szerintem nagyon jók.