Először meg kell fogadnod az adott eseményt!! Utána a felvehető most funkció mellett található fogaskerékkel tudod beállítani a kért kifizetést.
Először meg kell fogadnod az adott eseményt!! Utána a felvehető most funkció mellett található fogaskerékkel tudod beállítani a kért kifizetést.
Köszi a választ, de részletesen kifejtettem, hogy nincs fogaskerék. Természetesen a már megfogadott eseményről beszélek. írtam is, hogy csak a "felvehető most" opcióra tudok nyomni, nincs ott fogaskerék, csak nagyon-nagyon ritkán. Az teljesen egyértelmű, hogy olyan eseménynél, amire nem fogadtam, nem szeretnék semmilyen formában cashoutolni (mondjuk nem lenne rossz) Amit leírtál, az mind rendben van, azt leszámítva, hogy a "Felvehető most" opció mellett nincs fogaskerék, De komolyan, ennyire vak nem vagyok.
Arra gondoltam, hogy esetleg valami nincs beállítva nekem a rendszerben, de az égvilágon semmi erre utaló beállítást nem találtam. A hiba nyilván az én készülékemben van.
Zárhatjuk nyugodtan a témát, ne offoljunk továbbKöszi a válaszokat
Utoljára módosítva: gmesko75 által: 2018.08.06 14:04
Nem ertem, hogy miert nincs neked. Kerdezd meg az ugyfelszolgalatot szerintem.
Épp írni akartam, hogy megtettemEgyszerűen nem tudtak válaszolni. Annyit mondtak, hogy biztos olyan eseménynél próbáltam, ahol nem elérhető. Aha... Egyrészt, tudtommal ott kellene elérhetőnek lennie, ahol van "felvehető most" opció. Ha ez utóbbi nincs, akkor fel sem merül bennem. Ha viszont van, akkor elméletileg működnie kellene a szabály beállításnak, viszont nincs fogaskerék. Azt mondták, az extrák menüben olvassam el a feltételeket. Elolvastam és rohadtul nem lettem okosabb.
Minden utánajárásból azt vonom le, hogy akkor lehet csak fogaskerék, ha a Felvehető most él. Elvileg ebben az esetben kellene lennie fogaskeréknek is. De nincs. Sajnos úgy tűnik, erre a problémámra semmilyen úton-módon nincs megoldás, a topicot pedig túlságosan szétoffoljuk. Pedig nagy segítség lenne.
Egy kicsit off téma, de az oldalhoz tartozik és kíváncsiságból megkérdezem:
Miért szorult ennyire a háttérbe a Tippmixpro és miért kezdtétek el ennyire nyomni ezt a 3 nagy sportfogadó oldalt?
Mennyire biztonságos rajtuk játszani?
Köszi szépen varin, de sajna most el kell mennem bevásárló körútra, nem leszek gép és net közelben. De megtettem az Aston Villás tippeteket a hatháromról kis téttel. Itt biztosan lennie kellene. A kis tét miatt gondoltam arra, hogy esetleg lehet minimum tét, amit meg kell tenni. Utánanéztem, tényleg van. A fogadóirodánál elfogadott minimum tét 10x kell legyen a nyeremény ahhoz, hogy éljen az auto cashout. Ez b365-nél 50*10=500 Ft. Ennél azért nagyobb a várható nyeremény.
Tényleg nagyon köszönöm, hogy próbáltok segíteni, de őszintén mondom, hogy nyugodtan hagyhatjuk a témátSőt, kérem is, mert az ideje mindenkinek drága, én is majdnem elfelejtettem írás közben, hogy indulnom kell
![]()
Szia! Ezek az oldalak a hatharom.com régi partnerei, megbízhatóak, egy kivételével magyar nyelven is elérhetőek. A ki- és befizetésekkel nincs probléma. A terembemutatókon bővebben is tájékozódhattok az egyes oldalak előnyeiről. A Tippmixpro továbbra is fontos partnerünk, használata az említett irodákhoz hasonlóan biztonságos.
Sziasztok!
Mivel nem csak a szép időszakokban illik jelentkezni és talán tőlem már megszokhattátok, hogy szívesen tartom a hátam akkor is, ha nem megy úgy a szekér, engedjetek meg ismét egy rövid bejegyzést.
Mindamellett, hogy láthatóan nem megy épp úgy a szekerem, ahogy kéne, én egyáltalán nem aggódom. Egyrészt hiszek benne, hogy megfordul a széria, másrészt örömömre szolgál, hogy a kollégáknak annál jobban megy.
Ami engem illet, jelenleg a hibapont egyik tárgyát képezik a dél-amerikai tippek, de ha valahol, hát itt biztosan nem lesz gond hosszútávon, ahogy az év egészét nézve is bőségesen plusszos a mutató, csupán az elmúlt 1-2 hónap konvergál a nulla felé. Ebben továbbra is rendületlenül hiszek, rendben lesznek a számok! A teniszes akadozások már kicsit jobban bosszantanak, remélem, ott javulni tudunk, igyekszem a következők hetekben kicsit több munkát fektetni belé, de remélem, visszatérünk a megszokott kerékvágásba.
Ami a kollégák teljesítményét illeti, külön öröm számomra, hogy mr. blonde kolléga újra hasít, ahogyan Griezmann számai is hihetetlenül szépek, illetve Noemail is hozza a tőle elvárt szintet. Összességében szerintem nincs miért aggódni, látszik, hogy jó tippmesterek vannak az első néhány helyen és igyekszem én is felnőni hozzájuk. Még a végén több hónap után elveszítem az első helyemet is
Ami a következő napokat illeti, augusztus 12-étől másfél hétig szabadságon leszek, de ezen időszak alatt is igyekszem legalább a dél-amerikai tippeket fellőni a Logibetre, de vélhetően kicsit csendesebb napjaim lesznek
Ha kérdésetek, kérésetek van, továbbra is állok/állunk rendelkezésetekre.
Üdv! Két kérdésem lenne, ha már lehet. Érdekelne, hogy az elmúlt 3 hónap alatt a brazil tippek milyen számokat produkáltak? Ha van ilyen adatod. Ma látom a német alacsonyabb ligákból is vannak tippek, információs forrásból. Ezek is folyamatosan lesznek, mint a brazilok?