Oldal: 26 / 128 ElsőElső ... 1624252627283676126 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 251 - 260 (1278) összesen
Like Tree442Likes

Téma: Minden, ami Logibet!

Senior Member varin avatara
    Idézet Schmitt Pál és a borz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Két gyors kérdés.

1. Ha megteszek egy (stabilan nyerő tippmester által ajánlott) random tippet, és még a meccs előtt 10-20% roi-val tudok cash outolni, érdemes-e szerintetek? (focinál volt ilyen lehetőség többször)

2. Legyen egy 10 egységgel megtett - az előzőhöz hasonló tipp - és a statisztikákon túl nincs infóm a meccsről. Mondjuk hazait teszem 10 egységgel 2-szeres oddson. 85. perc környékén 1-0 és kb. 16-17 egységet tudok cash outolni. Érdemes kivenni vagy inkább bent hagyni?

Köszi majd a véleményeket!
    Hello!

1: Erre egyszerű a válasz: ha olyan ROI-val tudod kivenni, amely jobb, mint a tippmester ROI-ja adott sportágból és ligából, akkor hosszútávon igen, megéri cashoutolnod

2: Nálam 90% profit körül van a határ, ott szoktam kikapdosni a téteket és akkor is főleg tenisznél.

Member
    Köszi!

És mondjuk focinál (ha egy gól elrontja a tippet) és kézi/kosár o/u-nél is érvényes a 90%? Plusz szerinted érdemesebb valamivel alacsonyabb oddson cash out-os teremben tenni inkább a tétet?

Senior Member varin avatara
    Pokoli heteink vannak, se a tenisz, se a brazil tippek nem ülnek. Át kell vészelni a nehéz időszakot valahogy....

Senior Member
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Pokoli heteink vannak, se a tenisz, se a brazil tippek nem ülnek. Át kell vészelni a nehéz időszakot valahogy....
    Mondjuk úgy, hogy szóljatok, ha már elmúlt.....

Senior Member
    Sokat gondolkoztam én ezeken a brazil meccseken. Ha már mindig az oddsesésre alapoznak, véletlenül nem az a lényeg, hogy miután leesett az odds, ki kellene venni? Mivel az eredmény előrejelzés teljesen alaptalan, vagy bejön vagy nem. Mostanában inkább nem. Ebből csak cashoutra tudok következtetni. Sajnos az oddsesés néha másodperceken belül bekövetkezik. Szerintem valakik valahol erre játszanak, totál függetlenül az eredménytől.

Senior Member vasero avatara
    Idézet gmesko75 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mondjuk úgy, hogy szóljatok, ha már elmúlt.....
    Neked összességében az eddigi logibetes kaland pozitív vagy negatív?

Senior Member
    Nekem összességében negatív. Viszont nem tudom, mennyiben játszanak ebbe bele a saját ökörségeim, pl az, hogy rengeteget változtattam a tippadókon, nem nagyon tartottam ki varinon kívül senkinél folyamatosan. Kisebb mértékben hibáztatom az odds csökkenéseket, illetve hogy időnként lemaradok tippekről. Lehet, hogy rosszul kevertem a kártyákat. Nem tudtam kibogozni a megfelelő stratégiát annak ellenére sem, hogy jól szűrhetők a tippmesterek. Mindenesetre a tény az tény, ha a saját hibám, ha nem. Még szept. 6-ig tart az előfizetés (vb akció miatt hosszabbítottam) és erre az időre irgalmatlanul lecsökkentettem a tipsztereket. Konkrétan egyre. De most neki sem megy

Senior Member vasero avatara
    Én is kb így vagyok vele, sehogy se jön a profit. Azt hiszem 1-2 hétig voltam pluszban, azóta folyamatosan csak növekszik a veszteség, pár jobb nap után elmegy duplán, ami jött.

Pedig tök egyszerű, hogy melyik tippmestereket kell követni! Mindig csak azokat, akikről a következő "a logibeten dől a profit" cikk fog szólni

Senior Member
    Mar nem emlekszem melyik topicban volt szo a cash out fontossagarol. A tegnapi napon varin tippje volt ra a legjobb pelda a szlovak bajnoki merkozesen. 2:0nal az iroda 91.5%on kifizette a tippet, mert 90%ra allitottam az automatat. Aztan 2:3 lett a meccs vege. Volt mar nem egy honapom az evek alatt, amikor egy kb nullas honap is 10-20 egyseg kozott hozott ennek koszonhetoen. Persze igy is lehetnek minuszos idoszakok, de kisebb lesz a downswing ezzel, persze a +100 pluszos honapok ezaltal csekelyebb bevetelt eredmenyeznek. De osszessegeben szerintem cash out, cash out es cash out vagy esetleg kontra fogadas.
    varin and Noemail like this.

Senior Member
    Idézet Roleey eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mar nem emlekszem melyik topicban volt szo a cash out fontossagarol. A tegnapi napon varin tippje volt ra a legjobb pelda a szlovak bajnoki merkozesen. 2:0nal az iroda 91.5%on kifizette a tippet, mert 90%ra allitottam az automatat. Aztan 2:3 lett a meccs vege. Volt mar nem egy honapom az evek alatt, amikor egy kb nullas honap is 10-20 egyseg kozott hozott ennek koszonhetoen. Persze igy is lehetnek minuszos idoszakok, de kisebb lesz a downswing ezzel, persze a +100 pluszos honapok ezaltal csekelyebb bevetelt eredmenyeznek. De osszessegeben szerintem cash out, cash out es cash out vagy esetleg kontra fogadas.
    Oké, de párszor már próbáltam megkérdezni, hol lehet beállítani azt az automatát. Nekem minden meccsnél (pontosabban a 99%-nál), csak a felvehető most opció van jelen. A fogaskerekes ikon általában csak a magasabb oddsoknál, vagy hosszútávú fogadásoknál van jelen. Vagy mit tudom én, hogy mikor, mindenesetre rendkívül kevés esetben. A gép előtt ülni és lesni nincs esélyem.
    Isten bizony, beállítanám azt az automatát, ha tudnám, mi a módja ennek a sosem látható fogaskerék ikon mellett.
    B365-ről beszélek.
    Ha valaki felvilágosít, azt nagyon megköszönöm. Eddig még sohasem kaptam választ.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •