Sajnos nálam most erőteljesen bekapcsolt a szopószéria, de szerencsére a többiek hozzák a kötelezőtRemélem, én is feltámadok minél hamarabb.
Én a 10-ik helyen végeztem a vbs tippjátékon és jogosult vagyok a logibet előfizetésre és nem kaptam e-mailt hogy hogyan tudom felhasználni a logibet előfizetésemet kérem segítsenek
Hello!
Küld egy e-mailt az info@hatharom.com címre a logibetes userneveddel és intézik a jóváírást!
Hello
Próbáltam regisztrálni a logibetre de valamilyen coupon code-ot kér és azt nem tudom micsoda. Így nem is enged regisztrálni sem,kérem segítsen varin.
Köszönöm
Két gyors kérdés.
1. Ha megteszek egy (stabilan nyerő tippmester által ajánlott) random tippet, és még a meccs előtt 10-20% roi-val tudok cash outolni, érdemes-e szerintetek? (focinál volt ilyen lehetőség többször)
2. Legyen egy 10 egységgel megtett - az előzőhöz hasonló tipp - és a statisztikákon túl nincs infóm a meccsről. Mondjuk hazait teszem 10 egységgel 2-szeres oddson. 85. perc környékén 1-0 és kb. 16-17 egységet tudok cash outolni. Érdemes kivenni vagy inkább bent hagyni?
Köszi majd a véleményeket!