Ma nagyon szépen jöttek a tenisz tippek. Nekem külön tetszett, hogy változatosak voltak a tippek, volt over, under, győztes.
Ma nagyon szépen jöttek a tenisz tippek. Nekem külön tetszett, hogy változatosak voltak a tippek, volt over, under, győztes.
Nem is kell sok, csak annyi, amennyi az is leszAmúgy egyetértek vaseroval, a nyereményeken túlmenően nekem is tetszett a változatosság is. De a legfontosabb az eredmény
Mielőtt félreértenél, nem elvárás a maihoz hasonló 100%-os eredmény, na de persze nem hátrány
Gratula a mai naphoz.
Rövid közvéleménykutatás: mit szólnátok, ha eltörölnék az 1 tipp/meccs limitet és mostantól a tippmesterek bármennyi tippet feladhatnának egy meccsre?
Én nem is tudtam, hogy van ilyen korlát. Engem sem zavarna a több tipp, de gondolom a nyereségesség ebben az esetben is minden tippre összességében értendő.
Térjünk vissza a Ronaldos tipphez. Most 3,3-szoros pénzzel lehet kiszállni. Szerintetek mi várható még? Ha netán kiesik Portugália, a spanyolok pedig továbbmennek, akkor Costa megelőzheti. Vagy mit gondoltok?
Hát őőő, ez úgy volt, hogy izé
Láttam a kommentedet, de szerintem félálomban, még tegnapelőtt. Megnéztem Costát, 5.00, ki akartam szállni és beírni ide is, hogy védjük Costával. Elfelejtettem, a meccsek között pedig már nem tették ki. De úgy tűnik, nagy gondunk nem lesz. Megnézzük majd a kör után mondjuk Cserisev oddsát, de nem hiszem, hogy védeni kell, ezt a fogadást innen elbukni már nehezen lehetne.
Szerencsénk volt a figyelmetlenségemmel![]()