Oldal: 18 / 128 ElsőElső ... 816171819202868118 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 171 - 180 (1278) összesen
Like Tree442Likes

Téma: Minden, ami Logibet!

Senior Member
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Pardon, ez europa 7508 usernek ment.. kiemelvén, hogy ha lehúzós oldalakat akar látni, keresgéljen facebookon. Talál eleget
    Kár, hogy januárig már nem tudok visszamenni. De nem gond ez a veszteség. Nyilván idegesítő, mint az állat, de nem gond, ha azt mondod, hogy mostantól vége, visszakanyarodunk januárhoz. De ezt nem tudod mondani. A gond inkább az, hogy a régi előfizetőknek sem hiszem, hogy tetszik ez, újat meg nem lehet így szerezni. Ennyi a probléma. És gondolom azért az mégiscsak jó lenne, ha maradna pár ember. Örökké nem lehet a múltból élni és arra hivatkozni. A VB szar, június szar, április szar. Hol vigasztal engem a január? Ezt is jó lenne megérteni. Engem az dobna fel, ha mondjuk júliustól decemberig is lenne 800 egység plusz. Az ingyen VB hónap miatt októberben jár le az előfizetés, addig sok minden kiderül azért. Vagy még akkor is a múltból élünk majd? Úgy már nem hinném, hogy sokáig.

Senior Member varin avatara
    Respect!

Senior Member
    Idézet Roleey eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    En is tettem a tippek egy reszet, megsem ekezem a tippadokat, pedig nekem is minuszos. A tippekhez volt irva pro-kontra erveles. Ezek alapjan en is utananeztem es eldontottem, hogy megteszem vagy sem. Csakis en dontottem, hogy aldozok- e ra penzt vagy sem... kicsinyes dolog utolag sarozni a tippadokat. Rengeteg munka es ido van a tippek mogott es ez csakis evekben merve termelhet pluszt meg csak nem is honapokban merve. Persze ertem en, hogy vb van es mindenki fogadni akar es nyerni, de ez nem igy mukodik. Ezen a tornan alig tobb mint 50 esemeny van, ha minden meccsre tippelsz akkor is tul kicsi a minta es hiba egy ilyen kicsi mintabol konzekvenciat levonni...
    Köszi, most már jobban fogok aludni Jövőre majd megpróbálok önerőből veszíteni, talán sikerülni fog. Én előbb-utóbb lenyugszom egyébként, nagy valószínűséggel holnapra. De azért próbáljunk egy szolgáltatásként tekinteni a logibetre, mert fizetek valamiért. Esküszöm neked, hogy nem várok 100%-ot, nem várok minden nap pluszt. De júniusban minden nap mínusz. Ha nekem plusz időt kell fecsérelnem a tippek válogatására, akkor pontosan az veszik el, amiért fizetek. Hogy ne kelljen tippeket keresgélni. Szóval nem hinném hogy csak én vagyok böszme azért, mert elégedetlenkedem.

Tök frankó lenne, ha minden nap bemennék a boltba egy kiló kenyérért, de csak minden második hónapban kapnék egy felet.

Azt mondod években mérve termelhet pluszt. Hiszen januártól termelt 800 egységet.... Nyilván nem fogok évekig előfizetni, várva a plusz termelődést. Istenem...

Senior Member vasero avatara
    Idézet gmesko75 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kár, hogy januárig már nem tudok visszamenni. De nem gond ez a veszteség. Nyilván idegesítő, mint az állat, de nem gond, ha azt mondod, hogy mostantól vége, visszakanyarodunk januárhoz. De ezt nem tudod mondani. A gond inkább az, hogy a régi előfizetőknek sem hiszem, hogy tetszik ez, újat meg nem lehet így szerezni. Ennyi a probléma. És gondolom azért az mégiscsak jó lenne, ha maradna pár ember. Örökké nem lehet a múltból élni és arra hivatkozni. A VB szar, június szar, április szar. Hol vigasztal engem a január? Ezt is jó lenne megérteni. Engem az dobna fel, ha mondjuk júliustól decemberig is lenne 800 egység plusz. Az ingyen VB hónap miatt októberben jár le az előfizetés, addig sok minden kiderül azért. Vagy még akkor is a múltból élünk majd? Úgy már nem hinném, hogy sokáig.
    Szerintem olyan időszakot várni felesleges, mint az év eleje volt, lehet sose lesz még egy olyan, vagy csak sok idő múlva, az annyira jó volt. Én beérem kevesebbel is, csak ne törpüljön nagyon le a bankom addig, mire eljön az új nyerő széria.

A vb alig kezdődött el, abból bármi lehet még. A tenisz kell hogy szerencsésebben alakuljon, azok többnyire pinin vannak, utalgatom is át a pénzt oda rendesen.

Senior Member
    Idézet vasero eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem olyan időszakot várni felesleges, mint az év eleje volt, lehet sose lesz még egy olyan, vagy csak sok idő múlva, az annyira jó volt. Én beérem kevesebbel is, csak ne törpüljön nagyon le a bankom addig, mire eljön az új nyerő széria.

A vb alig kezdődött el, abból bármi lehet még. A tenisz kell hogy szerencsésebben alakuljon, azok többnyire pinin vannak, utalgatom is át a pénzt oda rendesen.
    Na eltelt az éjszaka, hideg fejjel újra nekivághatunk. Valóban igazad van vasero, a foci tippek összességében nem rosszak. Persze VB-t leszámítva, de ezen a VB-n valószínűleg eddig nagyon kevesen profitáltak. Ráadásul ha az mínuszos lesz, akkor kapunk kompenzálást, ami dicséretes.

Tenisz. Azon törtem az agyam, hogy mi a franc legyen. Ha leállok vele, biztosan fordul a szerencse A legdurvább, hogy amíg nem csatlakoztam ide, majdnem azt mondhatom, azt sem tudtam, hogy a teniszt uszodában vagy focipályán játsszák. Persze túlzok, de a lényeg érthető. Most meg kifejezetten kezdem szeretni ezt a sportot. Viszont mivel kicsit sem vagyok hozzáértő, a tippek közt sem tudok válogatni. Muszáj úsznom az árral, vagy hagyni az egészet a francba. 2,5 hónap alatt annyit azért én is láttam, hogy az elmúlt napokhoz hasonló extrémen túlzott negatív napok nem nagyon voltak.

Érdekességképpen említem meg, hogy felfedeztem a tipsterek közt szöllösizolát, akinek kifejezetten imponáló eredményei voltak. Tegnap megtettem a tippjeit. Egy sem nyert. Tegnap ha az underdogra tettünk, az esélyes nyert, ha az esélyesre tettünk, az underdog nyert. Ez nyilván így nonszensz.

VB. Szent meggyőződésem, hogy az egész VB bunda. Elképesztő pénz mozog a sportfogadásban. Valószínűleg nem lehetett könnyű megegyezni szinte minden csapattal, mindenesetre az rettentő furcsa, hogy a sztárok elfelejtettek kapura lőni, labdát kezelni, passzolni, a kicsiknek meg minden összejön. Bunda. Nem tudunk mit tenni, amíg rá nem jövünk, milyen megállapodások születtek

Na akkor kezdjünk egy új napot.

Senior Member
    Kedves gmesko75! Ez egy ilyen szakma. Vagy megszöksz vagy megszokod. 20 év tapasztalattal mondhatom neked hullámvölgyek mindig is voltak, mindig is lesznek. Itt tényleg minden a hosszútávról szól. Ha ezt elfogadod, akkor érdemes ezzel foglalkoznod, ha nem akkor marad az idegeskedés. Mindenesetre sok sikert!

Senior Member varin avatara
    Amúgy amennyire rosszul alakul ez a fránya vb és amilyen rossz most a forma, olyan normális és értelmes kommentek jönnek tőletek, amiért le a kalappal. Voltam már több helyen is tippmester, de máshol ilyenkor jött a kőkemény fröcsögés és anyázás.

Member
    Egyetértek a támogató kommentekkel. Aki előfizet az nem a garantált profitra fizet elő, hanem a szakszerű elemzésért aminek segítségével lehet dönteni, hogy megteszi-e az adott tippet vagy nem. Ettől függetlenül ez még mindig egy szerencsejáték, amivel hosszú távon lehet profitálni de lesznek benne hullámvölgyek is.

Senior Member vasero avatara
    Idézet szatyaa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Egyetértek a támogató kommentekkel. Aki előfizet az nem a garantált profitra fizet elő, hanem a szakszerű elemzésért aminek segítségével lehet dönteni, hogy megteszi-e az adott tippet vagy nem. Ettől függetlenül ez még mindig egy szerencsejáték, amivel hosszú távon lehet profitálni de lesznek benne hullámvölgyek is.
    Azzal egyet értek, hogy lesznek hullámvölgyek, ez benne van, hosszú távon kell, hogy profitáljon. Bár az üzeneted szerint hosszú távon se kell, hogy profit legyen, mert az ember nem azért fizet, hanem csak az elemzésért. Én személy szerint az összes tipp alapján hosszútávon profitot szeretnék, én ezért fizetek.

A másik amit írsz, hogy a szakszerű elemzés alapján lehet dönteni. Kérdezném, 10 brazil foci tippből hogyan választod ki az elemzés alapján, hogy melyik a legbiztosabb 2-3? Illetve tenisznél is van, hogy ennyiért value fogadás, vagy mostanában jól játszik és szerintem szoros lesz. Ez szerintem nem szakszerű elemzés, azt inkább Cesc18 írásaira lehet mondani. Hozzáteszem, nekem megfelelnek ezek az indoklások, mert nem akarok válogatni a tippek közül. Pont ha válogatni szeretnék, akkor lenne bajom vele.

Member
    Idézet vasero eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Azzal egyet értek, hogy lesznek hullámvölgyek, ez benne van, hosszú távon kell, hogy profitáljon. Bár az üzeneted szerint hosszú távon se kell, hogy profit legyen, mert az ember nem azért fizet, hanem csak az elemzésért. Én személy szerint az összes tipp alapján hosszútávon profitot szeretnék, én ezért fizetek.

A másik amit írsz, hogy a szakszerű elemzés alapján lehet dönteni. Kérdezném, 10 brazil foci tippből hogyan választod ki az elemzés alapján, hogy melyik a legbiztosabb 2-3? Illetve tenisznél is van, hogy ennyiért value fogadás, vagy mostanában jól játszik és szerintem szoros lesz. Ez szerintem nem szakszerű elemzés, azt inkább Cesc18 írásaira lehet mondani. Hozzáteszem, nekem megfelelnek ezek az indoklások, mert nem akarok válogatni a tippek közül. Pont ha válogatni szeretnék, akkor lenne bajom vele.
    Persze, nyilván van igazság abban amit írsz. Ha "vakon" mész az ajánlott tippek után akkor az nagy fokú bizalmat igényel a tippmester felé. Nekik is az a céljuk, mint mindenkinek: profitot termelni. De biztos tipp nincs, szóval valamilyen szinten mindenképpen a szerencsére leszel bízva és mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy ez mennyi kockázatot ér meg neki, a tippmester egy ajánlást ad ehhez.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •