Oldal: 17 / 128 ElsőElső ... 715161718192767117 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 161 - 170 (1278) összesen
Like Tree442Likes

Téma: Minden, ami Logibet!

Senior Member vasero avatara
    Ne túlozz, nem veszített minden tipp, egy tét visszajár

Senior Member varin avatara
    Jobb esetben elértük a mélypontot ezzel a nappal.. Innen már nem nagyon van út lefele

Senior Member
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Jobb esetben elértük a mélypontot ezzel a nappal.. Innen már nem nagyon van út lefele
    Igaz ami igaz, lefele már nincs út, de a szinten tartás sem lenne túl üdvözítő

Vasero, tényleg, úgy kellett volna fogalmazni, hogy egy sem nyert Máris sokkal jobb.

Senior Member
    Ki gondolta volna, hogy Cserisev lesz Ronaldo kihívója a La Ligás gólkirályi cím fogadásnál.... Ki gondolta volna, hogy az oroszok minden fogadást tönkrevágnak.... Ki gondolta volna, hogy az oroszok ilyen jók....

Junior Member
    Sziasztok,túl van sztárolva kicsit ez a logibet,megnéznék egy statit az eddig leadott vb tippekről,ha ezeket megjátszották a tippmesterek is,akkor már éhen haltak,sztem lehúzás az egész!

Idézet gmesko75 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ki gondolta volna, hogy Cserisev lesz Ronaldo kihívója a La Ligás gólkirályi cím fogadásnál.... Ki gondolta volna, hogy az oroszok minden fogadást tönkrevágnak.... Ki gondolta volna, hogy az oroszok ilyen jók....
    Azért arra lehetett számítani, hogy az oroszok esetleg több fogadást tönkre vágnak, ha csak a bukik szorzóját nézzük, az orosz továbbjutás volt a papírforma, az egyiptomi meglepetés lett volna. Itt jelentkezik egy logibetes dilemmám, hogy minden tippet megfogadjak gondolkodás nélkül, vagy inkább szelektáljak... Én egyelőre minden tippet rakok, mert nem akarok plusz időt ráfordítani a mérlegelésre, plusz azon idegeskedni, hogy a bukót kiválasztom, a nyerőt kihagyom. Pedig nálam az oroszok voltak a továbbjutók, féltem a mai sok tenisztől, nem hittem Djokovic kiesésében, de soha se tudhatom előre, mikor sülnek el jól varin tippjei, eddigi eredményei mégis csak igen mutatósak. Az orosz tippeket is megtettem, de azzal próbáltam biztosítani, hogy megfogadtam a kiesésüket a csoportból is, és a nyolcaddöntőben is. Ha a spanyolok/portugálok kiejtik őket, akkor jól állok, ha nem, akkor meg még rosszabbul.

Innen már nincs út lefele? Az mindig van.

Aki meg január elejétől tette az én tippjeimet, most röhög a markában, hogy elvesztette a profit kb 10%-át és maradt még neki +880 egysége, amiből mehet nyaralni.

Ja, a vb kurva szar, de azért első felindulásból hülyeségeket nem kell írni. Szerintem két hét eredményeinél valamivel mérvadóbb sok év statisztikája.
    boby10 likes this.

Pardon, ez europa 7508 usernek ment.. kiemelvén, hogy ha lehúzós oldalakat akar látni, keresgéljen facebookon. Talál eleget
    boby10 likes this.

Az év első hónapjai hihetetlen jók voltak. Ez tény. Akit ez győzött meg, hogy előfizessen később, annak meg lassan elmegy a nyaralás költőpénze. Ez is tény. Én bízok, hogy megfordul ez, csak ne túl soká...

Senior Member
    En is tettem a tippek egy reszet, megsem ekezem a tippadokat, pedig nekem is minuszos. A tippekhez volt irva pro-kontra erveles. Ezek alapjan en is utananeztem es eldontottem, hogy megteszem vagy sem. Csakis en dontottem, hogy aldozok- e ra penzt vagy sem... kicsinyes dolog utolag sarozni a tippadokat. Rengeteg munka es ido van a tippek mogott es ez csakis evekben merve termelhet pluszt meg csak nem is honapokban merve. Persze ertem en, hogy vb van es mindenki fogadni akar es nyerni, de ez nem igy mukodik. Ezen a tornan alig tobb mint 50 esemeny van, ha minden meccsre tippelsz akkor is tul kicsi a minta es hiba egy ilyen kicsi mintabol konzekvenciat levonni...
    boby10 likes this.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •