Ezzel mondjuk nem azt akartam elérni, hogy 1 nap alatt lezúzzunk mindent. A VB meccsek is csúnyán alakulnak. Lehet, hogy szünetet fogok tartani legalább a második körig. Hátha az segítMármint a szünet.
Nem érzem úgy, hogy támadóan fogalmaztam a tényközlésen túl. Persze ez lehet, hogy eleven húsba ment, viszont az oldalon előfordulnak nálam keményebben fogalmazó egyének is. Másrészről gondolom az is érthető, hogy kevésbé tud meghatni az "egész 2018", ha én pont áprilisban és júniusban vagyok előfizető. Talán az sem istentől való, ha nyereséget vár az egyszerű földi halandó nemcsak egész 2018-ban, hanem akkor is amikor pont befizet. Látom, hogy mocskosul hülyén alakul a VB fogadói szemszögből nézve (hiszen majdnem minden meccset néztem), de gondolom nem muszáj fülig érő vigyorral tudomásul venni ezt. A németek és brazilok meccse után elképzelni sem tudom, mire lehet tippelni. Gondolom a második meccsüket már komolyan veszik.
Én a jót is leírtam, a rosszat is leírom. Amennyiben ez nem jó, akkor a topicot meg kell szüntetni (vagy engem kell kitiltani). Kegyetlen jó volt az április második fele, ez is tény.
Várjuk a sokkal nagyobb és gyorsabb downswinget? Hát a magam részéről várja a tököm. Figyelj, én bízom benned, ezért fizettem 3 hónapot. Nem is várok én 100% találatot, de a VB eredményeket te is látod. Elárulom a többiek is hasonlóan állnak. Nyilván megfordulhat a szerencse, de soha az életben ne várd azt, hogy a felhasználók örülni fognak a downsvingnek. Azt mindenki tud egyedül is csinálni. Szóval fel a fejjel, biztosan lesz ez jobb is, de sajnos a kritikával szembe kell nézned (igen, neked, mert jelenleg Te adod a tippek zömét. A többiek a hátad mögé bújnak és onnan kukucskálnak kifelé). Cserébe ígérem, akkor is jelentkezem, amikor fordul a szerencse.
Bírom én a kritikát és tartom is a hátam, csak a tegnapi nap már kicsit sok volt. Ki sem számolom, mennyi egység ment el pokoli balszerencsével, de kb 30...
Írd le nyugodtan a kritkát, jól is teszed, és az érveidet is tökéletesen megértem, még ha néha nem is úgy reagálok.
Ami tuti, jól fog jönni néhány hét, hónap pihi a vb után![]()
Én is 3 hónapot fizettem be, lassan féltávon lesz az előfizetésem. Úgy gondolom, hogy az ilyen időszakok elkerülhetetlenek, de sajnos ameddig megyünk befelé az erdőbe, könnyen annyi ideig tart majd az út kifelé is, és ha most megfordul a trend, akkor is elmúlhat a 3 hónap érdemi eredmény nélkül. Persze megfordulhat ez gyorsabban is, talán mocskosul extrém eredmények se kellenek hozzá, csak egy relatív jó széria.
vb után várható tippmentes időszak?
Azt gondolom azert amikor a fobb sportokbol megallnak a bajnoksagok majusban akkor utana sokkal nehezebb hozni ugyanazt a szintet, megha a tenisz most porog igazan.
En a Vb-t mondjuk elore elengedtem, nem azert mert Varinban nem biztam hanem a csapatokban, talan az egyenes kieseseben...
A brazil sokadosztalyu es u20as foci tippeket se erzem magamenak, ilyrn alacsony osztalyokra es fiatalokra felelossegteljesen nem tudnek rakni, megha lehet a szamok Teged is igazolnak, bevallom nem vagyok kepbe pontosan.
Viszont az nfl tippjeidet nagyon varo. Es osszessegeben en meg vagyok elegedve, mert a tippszamod miatt viszont nyugodtan lehet szemezgetni ha esetleg valami nem szimpi.
Igy tovabb!!!))