Brazíliában felemeltem az átlagtétet 7-reBizakodjunk, hogy jól sül el.
0/3, ilyen van.....
Nem lehet mindig olyan hónapokat várni, mint egész 2018 volt. Lesznek mínuszos hónapok is, a sok tipp miatt pedig ez lehet mínusz sok egység, ez benne van sajnos.
Problémák vannak az e-mailküldéssel, de vannak brazil tippek, nézzetek rá![]()
Szia Varin! Egy ideje látom a munkásságodat és tudom, hogy te tolod a tippeket ezerrel! Lenne egy olyan kérdésem, hogy jövedelmezőbb lehet, vagy jó lehet az is, ha mondjuk csak napi egy meccs, alacsonyabb odds és nagyobb tét? Persze nincs tuti meccs tudom! Illetve szólhat a kérdés bárkinek, hogy ismertek-e valakit, aki így játszik? Köszi
Hello!
Természetesen van más módja is a tippadásnak, nem csak a napi 10-20 tipp, ami nekem van) Ez sok dologtól függ, de leginkább attól, hogy mennyi időd van felkutatni és lekövetni azokat a forrásokat, tippmestereket, akiket megéri követni, illetve még inkább neked mennyi időd van elemezni, tippeket adni.
Ahogy mondod, tuti stratégia nincsen, de abban nem nagyon hiszek, hogy akkor minden napra egy tippet kell találni mondjuk 1.50-ért, mert könnyen lehet, hogy egy nap három ugyanolyan erős 1.50-es tipp van, de az is lehet, hogy aznap a legnagyobb érték egy 8-szoros oddsban van.
Ráállhatsz persze a kisebb szorzókra, de nem érdemes magadnak kritériumokat állítani, mert nem tudhatod, milyen tartományban lesz jó tipp és mennyi. Amire figyelj, az a normális bankroll menedzsment.
Köszi a választ! Összességében nekem mind1, hogy mi az esemény, akár csigasprint is lehet, a lényeg, hogy nyerő legyen!!!
Jók voltak a mai tenisztippek varin, kösziBár az 6-0-ás első szett hajmeresztő volt, de aztán szépen fordított.