Grat JokerOrigin!
Grat JokerOrigin!
Sikerekben és nyerő tippekben gazdag boldog új évet kívánunk mindenkinek!
Tartsatok jövőre is velünk!
Egy nap a melóba' JokerOriginnelA két tipp összesen +48.5 egyég profitot hozott, a Detva sikere 4-0-s vezetésnél pedig 50-szeres pénzt fizetett a bátraknak.
Ha csatlakoznál a kaszáláshoz, itt megteheted! JokerOrigin tippjeit bármelyik csomag megvásárlásával elérheted.
Grat Joker!
Üdv.
Úgy döntöttem hogy - újra - belevágok a logibetbe, azon belül is a SuperTipsterbe. Február 1-én fogom aktiválni az előfizetésem és egy nagyobb bankrollt szeretnék ráfordítani (500 000 ft).
Azt szeretném kérdezni, hogy ekkora banknál hány % legyen az egységnyi tét? Az oldal által javasolt 0,5% ami 2500 ft-nak felel meg vagy lehetek bátrabb?
Illetve elég a bet365 fiók? Unibetem van még azon kívül.
Szia!
Köszönjük szépen a bizalmat és sok sikert kívánunk előre is
Ami a tétkezelést illeti, a SuperTipster esetében az egységnyi tétnek 0.3-0.4%-ot szoktunk javasolni, ami azt jelenti, hogy egy 10/10-es tipp esetében 3-4%ot tehetsz fel. Ennél persze lehetsz bátrabb, felmehetsz az említett 5%-ig, ám mivel a SuperTipster minimum 5-ös téterősséggel dolgozik, így nem lesznek fogadásaid bizonyos szint alatt.
Fogadóirodának a Bet365 mellett egyértelműen a Pinnacle javasolt, hiszen a tippmesterek is csak innen írhatnak ki tippet, így például csak unibetes tippel nem fogsz találkozni, de csak Pinnacle-tippel lehetséges.
A Pinnacle-re itt tudsz regisztrálni.
Sok sikert kívánunl!