Üdv.
Nem tudja valaki, hogy a holland e-sport guru (dutchdota)hová tünt a kinálatból?
Köszönöm
Sziasztok!
A logibetes tippmesterek letölthető tipptörténetében mostantól az indoklásokat is megtaláljátok - erre vonatkozóan volt kérés korábban.
Sziasztok,
A héten fizettem elő a Logibetre, a sportfogadáshoz még nem értek, most tanulom az alapokat.
Az lenne a kérdésem, hogy a szögletekre és a kártyákra vonatkozó fogadásokat melyik oldalon lehet megtenni? A Bwinen, Unibeten és a Pinnacle oldalakon nem találtam ilyen opciót. Ugyanígy nem találtam Outright fogadási opciót sem. Előre is nagyon köszi, ha ezekben tudtok segíteni, mert már nagyon pakolnám a téteket![]()
A tippeknél fel van tüntetve az is, hogy melyik fogadóiroda kínálatára vonatkozik. Ha a neved mellett átállítod a nyelvet magyarra, akkor az"outright"-ot is fogod érteni!![]()
Egy este JokerOriginnel az élő szekcióban! Az élő tippadó már decemberben is +139 egység profitnál jár, 21.7%-os ROI mellett.
Csatlakozz a Logibethez, csatlakozz a nyerők táborához!
![]()
Mi szóltunk
JokerOrigin a tegnapi napot is lehozta 4/4 nyertes tippel és összesen +34.4 egység profittal!
Csatlakozz a Logibethez, csatlakozz a nyerők táborához!