A hét mérlege:
101 tipp, +213.8 egység, 49.61% ROI, 43.56% találati arány
Borzalmas, 10 tippből alig nyert 4. Igazi kókler teljesítmény volt!
Minden viccet félretéve... Ez embertelen![]()
A hét mérlege:
101 tipp, +213.8 egység, 49.61% ROI, 43.56% találati arány
Borzalmas, 10 tippből alig nyert 4. Igazi kókler teljesítmény volt!
Minden viccet félretéve... Ez embertelen![]()
Nem kevesebb, mint 15 már van a Logibeten a ma esti Dinamo Zagre-Fradi meccsre. A masterek közül varin, míg a seniorok közül napi2tutitipp is több tippet játékba küldött, de akadnak szép számmal junior és rookie tippek is.
Iratkozzatok fel és kövessétek a legjobb tipstereket mindössze havi 19.99€-ért!
Sziasztok!
Aki minden JÉGKORONG tippet szeretne megkapni, kövesse be Jokert itt --> https://logibet.com/hu/tipster/JokerOrigin
Sajnálom, egy tippet rosszul raktam fel és többet már nem is volt időm, szanaszét vagyok sajnos, de 1-2 hét és elvileg újra küldök majd napi 1-2 saját tippet is, reméljük a forma is rendeződik, ha újra lesz rendszer az életemben
Addig is örülök, hogy a többiek így zúznak, gratula Varinéknak![]()
A fene egye meg, pedig már éppen beírtam volna, hogy bocsi, srácok, ez a hét most nem úgy sikerült...DD
Beszarás, na...
wownem emlékszem olyanra, hogy valamikor bejött volna egy ilyen ht/ft ezelőtt
![]()
Sziasztok .. Ezen a héten én láttam egy csodás szép szelvényt : Érdemes megnézni és elgondolkodni s talán játszani hozzá hasonló tippeket !!! A nike .sk oldalon a Nap nyereménye szelvények között van augusztus 07-én !!!!!!! Mindössze 3 mérkőzés és 1 euró a TÉT és a nyeremény 4049 euró !!!!!! Nem rossz !!!! PAOK- Ajax 1félidő 1 végeredmény X 14,69 ... Dinamó Zagrád-ferencváros 1/X 19,29, CZ Belgrád- Koppenhága 1/X 14,24.. Vagyis 1Euróból 325 FT -ből 4049 Euró a NYEREMÉNY !!! 1.316.000 !!!!!
Heti összegző
Vicces kis hetünk volt, még alapvetően bosszús is vagyok, mert horribilisen sok egységet buktunk azon, hogy szettelőnyből úsztak el egymás után a meccsek. Kukushkin, Ahn, Potapova, mind-mind szép oddson, korrekt profit helyett buktak el, nem is beszélve a Sheffield United 88. perces góljáról, Swiatek szettlabdáiról, stb.
Ezzel együtt is 68 tippből +82.32 egység a hét, ami 24.43% ROI, köszönhetően egyértelműen a Szolnok fordításának és a ráduplázott NB I-es meccseknek.
Eszement ez a forma, nem tagadom, hogy nem is reális és biztosan jönni fog egy rosszabb széria is, de az elmúlt hónapokban annyi profitot gyűjtögettünk, hogy bőven belefér néhány rosszabb hét.
Remélem, velem együtt mindenki szépet kaszált ezen a héten is!
Jó reggelt!
Ma még a szokásosnál is sokkal több tipp várható tőlem, aminek az oka, hogy a Ligakupa-meccsekre vannak goalscorerek, így a rotálások miatt lehetnek érdekes piacok.
Sok sikert nekünk mára, izgalmas nap lesz!