Mondjuk a rossz szerencse így is elkapott minket, a Pella-over és Istomin és hányadék módon úszik.
Mondjuk a rossz szerencse így is elkapott minket, a Pella-over és Istomin és hányadék módon úszik.
Azt hiszem, tényleg muszáj lesz befogni a szám. Csakhát korán reggel elkapott az a fránya rossz előérzet és muszáj volt megosztanom. De ígérem, ezentúl magamban tartom, hátha nem jön be![]()
Ez a Gloubic-Kato meccs megint a rizikósabb fajtából volt. Épp melózom és mikor ránéztem az eredményre, épp 5-1-re állt a második szett. Na mondom, ez sem mutat túl jól. Ki kellett mennem a telepre, közben azon járt az agyam, hogy már csak kettő játék hiányzik, nem igaz, nem lesz meg. Mire visszaértem, nyert a tippÚgyhogy köszi.
Más téma. Ma nem kaptam emaileket a kiértékelt tippekről. Tegnap estig minden rendben volt. Írtam az online supportnak, ott mondták, hogy nincs bepipálva a profilomban a Tip result email értesítés. Csak azért írom ezt le, mert én nem állítottam át, és lehet hogy másnak is akad ilyen problémája![]()
Az a baj, hogy tegnap is és ma is elengedtem a legelső tippemet, pedig jött volna mindkétszer. Nagyon filóztam mára a Duque-Marino-Boulter overrel, de megijesztett, hogy a brit lány feladta az előző meccsét. Pedig jobb lett volna két nyerővel kezdeni a napot
Ruudékban nagyon bízom, az nagyon elcseszett line volt.
Reméljük, jó napunk lesz. Ha nem, vannak mentő brazil focik ilyen esetre![]()
Sajnos a sok tipp néha szélsőséges eredményeket szül és nem mindig úgy, mint a múlt héten)
Igyekszem visszább venni a teniszből, az most látványosan nem megy. Ugyanakkor a 9 egységes Riveros-tippet nem bánom, az oddsváltozásból is látszott, hogy mekkora value van benne.
Holnaptól tehát kicsit kevesebb lesz a tenisztipp, reméljük, az eredményesség pedig visszacsap a múlt hetibe.
Persze ha minden múlt hetet "csak" egy ennyire rossz mostani hét követne, akkor sok bajunk nem lenne az életben.
Reméljük, most gyorsabban fordulunk, mint áprilisbanKár hogy pont most kezdődik a foci uborkaszezon. Mármint vb-ig. Na meg a brazilokat leszámítva. Pedig mennyivel élvezetesebbek a jó kis európai meccsek
Azért ha van tuti tenisz megérzésed, necrejtsd véka alá
![]()
Tegnap még a brazil meccsek is cserbenhagytak minket...