Na jó, azért ez extrém volt :P
Na, akkor így állunk most:
59/36, +149.74
Nem gyenge, nagyon fényt kapott a brazil emberünk, ilyenkor nagyon tudom őt szeretniÉs még több hónapnyi Serie D van előttünk, így bízhatunk benne, hogy ha nem is ilyen stabilan, de azért plusszolni fogunk.
Valószínűleg ha végleg elkaszáltam volna, nagyjából most innék még két liter hipót mérgemben
Remélem, ti is tudtatok profitálni és így folytatódik emberünk formája!
Ami a saját tippeket illeti, egyelőre nem tudom, mikor vágok bele újra a teniszszezonba, de valószínűleg a Garroson már újra lesznek tippek, viszont csak óvatosabban.
Utoljára módosítva: varin által: 2019.05.07 10:11
Én nyomom a hipót.
Karlsson!
A brazil focis tipsteredről tudnál vmi statot mondani?
+300 tipp; +30% ROI
Szóval maga a minta nem brutálisan nagy. Tapasztalataim szerint azonban a brazil piacon kb. itt szokott lenni az az eredmény ahonnan már jogosan várhatod el hosszútávon is a profitot a tippadótól.
Ez a 300 tipp hány hónap alatt jött össze? Napi , heti szinten kb. hány tipp várható?
8 hónap statisztikája, szóval 30-40 tipp bőven jöhet per hó. Nehéz ezt belőni, mert mindig van olyan tipp is amire már sokan mások is tippelnek ezért egyből fogadhatatlan lesz. Nyáron pedig pezsegnek a ligák, lehet ez itt több lesz most. De kb napi 1-1.5 tipp lesz szerintem átlagosan nézve.