Eredmény: 1 - 9 (9) összesen
Like Tree1Likes
  • 1 Post By hedermancsaba

Téma: Jól fizettek ki?

Junior Member

Jól fizettek ki?

Sziasztok!

Tegnap játszottam egy ázsiai hendikeppes fogadást.
    Az MTK-Ferencváros meccsen a Ferencváros -0,25-re tettem 10 eurót.
    Nem vagyok 100%-ig képben az ázsiai hendikepes fogadásokkal, ezért is néztem meg itt az oldalon egy cikket amiben azeket a fogadás típusokat magyarázzák el.
    https://www.hatharom.com/2012/05/17/...ndikep_ii_resz
    Ebben az szerepel, hogy döntetlen esetén visszakapom a tétem 50%-át + a tét másik 50%-a * az oddssal.
    Ez 5+(5*1,44) azaz 5+7,2 összessen 12,2 euró lenne a nyeremény.
    Ezzel szemben én az Unibetes fogadási történetben csak az 5 eurós nyereményt látom, miért nem kaptam meg a tét másik fele után járó 7,2 eurót?
    Vagy én értelmezek rosszul valamit?
    Csatolt képek Csatolt képek

Member ZeBerDee10 avatara
    Szia! Mivel a Ferencvárosra fogadtál és döntetlen lett a mérkőzés, ezért a tét fele vesztes. Amit te írsz az a +0.25-ös hc lett volna.

Junior Member
    Üdv, a november 8.-án rendezett Arsenal- Aston villa meccsen Asian hendikep +0.0 Aston Villa fogadást tettem meg.Nem értem miért lett ez a fogadás vesztes. Az Arsenal-AV meccsen 0 lap volt, szóval ennek az eredménynek push-nak kellene lenni. Asian+0.0= DnB.Szerintetek?

Administrator Admin avatara
    Idézet molnar77 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Üdv, a november 8.-án rendezett Arsenal- Aston villa meccsen Asian hendikep +0.0 Aston Villa fogadást tettem meg.Nem értem miért lett ez a fogadás vesztes. Az Arsenal-AV meccsen 0 lap volt, szóval ennek az eredménynek push-nak kellene lenni. Asian+0.0= DnB.Szerintetek?
    Hello!

Ha a lapokra tettél +0-s ázsiai fogadást, akkor vissza kellett volna kapnod a tétet. Be tudod esetleg tenni a fogadószelvényt?

Junior Member
    Szia, nem tudom a képet beilleszteni. Tudsz adni esetleg egy privat email cimet?

Administrator Admin avatara
    Idézet molnar77 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szia, nem tudom a képet beilleszteni. Tudsz adni esetleg egy privat email cimet?
    Szia!

Küldd el az info@hatharom.com címre.

Junior Member
    Sziasztok!
    Életemben először fogadtam büntetőlapokra, és nem nagyon értem, hogy a tippmixpro szerint a szelvényem miért lett vesztes.
    A Tegnapi Granada - Molde foci meccsről van szó, a tippem pedig az volt , hogy a lapok száma kevesebb mint 6,5. A google szerint 4 sárga, és egy piros lap volt a mérkőzésen. Valaki fel tudna homályosítani ez ügyben? Köszönöm szépen!

Senior Member mr.blonde avatara
    Szia!

Az ok sajnos egyszerű, összesen ez így hét pontot jelent, mivel a két sárgás kiállítások a TPM-nél is 3 büntetőpontnak számítanak.

üdv.

Junior Member
    Akkor ez bizony elment, köszönöm a választ!
    mr.blonde likes this.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •