Sziasztok!
Csak egy kérdés.Perelhető a Szerencsjáték Rt. tiszteségtelen piaci magatartás miatt,pl felfüggesztések ,időhúzás a kifizetéseknél stb.
Sziasztok!
Csak egy kérdés.Perelhető a Szerencsjáték Rt. tiszteségtelen piaci magatartás miatt,pl felfüggesztések ,időhúzás a kifizetéseknél stb.
Én is ezen gondolkodom, mert felháborító dolgot tapasztaltam néhány perce.
A tippmixpron van egy hatos kötésű fogadásom. 5 mérkőzés bejött, a hatodik mérkőzés a Besiktas-Antalyaspor mérkőzésre a tippem, mind a kettő rúg gólt már az első félidőben bejött. A Besiktas góljánál, amikor nyertes lett a szelvényem a szemem láttára néhány pillanat múlva 10 191 Ft-ról nyereménye 8184 Ft-ra csökkent. A szelvény szorzója jelenleg is 40,76, és 250 Ft-tal játszottam meg.
Tapasztalt-e hasonlót már más is? Kíváncsian várom a mérkőzés végét vajon milyen összeg fog megjelenni a szelvényen?
Nekem egyszer egy nyertes tenisz tippre csak a tétet fizették ki.
Én már sok éve ki vagyok örökre tiltva a Tippmixprorol !!!!
Tisztelt Varin!
Igazad volt, a Besiktas meccs gólszámát ázsiai hendikeppel fogadtam +2,75 gólba, és az ügyfélszolgálat tájékoztatása szerint a tippem csak fél nyertes, hiába szereztek 5 gólt a csapatok. Az UNIBET-nél ázsiai fogadásnál 4 vagy több gól esetén nyertes ez a tipp. Nem a 2000 Ft miatt bánkódom, csak a figyelmeteket szeretném felhívni, hogy nem mindegy, hogy melyik fogadóirodánál fogadunk.
De még aznap este nemes bosszút álltam az SZRT-n, mivel bejött egy 5 kötésű 68-as szorzós szelvényem. Üdv.:Laszlo58