Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (16) összesen
Like Tree1Likes

Téma: Aly

Aly
    Aly nem elérhető
    Junior Member

Aly

Sziasztok!
    Csak egy kérdés.Perelhető a Szerencsjáték Rt. tiszteségtelen piaci magatartás miatt,pl felfüggesztések ,időhúzás a kifizetéseknél stb.

Junior Member
    Én is ezen gondolkodom, mert felháborító dolgot tapasztaltam néhány perce.
    A tippmixpron van egy hatos kötésű fogadásom. 5 mérkőzés bejött, a hatodik mérkőzés a Besiktas-Antalyaspor mérkőzésre a tippem, mind a kettő rúg gólt már az első félidőben bejött. A Besiktas góljánál, amikor nyertes lett a szelvényem a szemem láttára néhány pillanat múlva 10 191 Ft-ról nyereménye 8184 Ft-ra csökkent. A szelvény szorzója jelenleg is 40,76, és 250 Ft-tal játszottam meg.

Tapasztalt-e hasonlót már más is? Kíváncsian várom a mérkőzés végét vajon milyen összeg fog megjelenni a szelvényen?

Senior Member Zozinho19 avatara
    Nekem egyszer egy nyertes tenisz tippre csak a tétet fizették ki.

Senior Member varin avatara
    Idézet Laszlo58 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én is ezen gondolkodom, mert felháborító dolgot tapasztaltam néhány perce.
    A tippmixpron van egy hatos kötésű fogadásom. 5 mérkőzés bejött, a hatodik mérkőzés a Besiktas-Antalyaspor mérkőzésre a tippem, mind a kettő rúg gólt már az első félidőben bejött. A Besiktas góljánál, amikor nyertes lett a szelvényem a szemem láttára néhány pillanat múlva 10 191 Ft-ról nyereménye 8184 Ft-ra csökkent. A szelvény szorzója jelenleg is 40,76, és 250 Ft-tal játszottam meg.

Tapasztalt-e hasonlót már más is? Kíváncsian várom a mérkőzés végét vajon milyen összeg fog megjelenni a szelvényen?
    Hidd el, hogy ilyen nem létezik, nem fordulhat elő. Valószínűleg kiértékelték egy tippedet, ami vagy tét visszajár lett vagy mondjuk félnyertes, de nincs rászorulva az SzRT arra a 2000 forintra amit így hirtelen elcsórnak tőled.

Member
    Én már sok éve ki vagyok örökre tiltva a Tippmixprorol !!!!

Senior Member
    Idézet lacus56 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én már sok éve ki vagyok örökre tiltva a Tippmixprorol !!!!
    Ezt hogy lehet elérni?

Senior Member Tomihmv avatara
    Idézet hatvanharom.hu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ezt hogy lehet elérni?
    Nagyon könnyen, hidd el.. ))

Junior Member
    Tisztelt Varin!

Igazad volt, a Besiktas meccs gólszámát ázsiai hendikeppel fogadtam +2,75 gólba, és az ügyfélszolgálat tájékoztatása szerint a tippem csak fél nyertes, hiába szereztek 5 gólt a csapatok. Az UNIBET-nél ázsiai fogadásnál 4 vagy több gól esetén nyertes ez a tipp. Nem a 2000 Ft miatt bánkódom, csak a figyelmeteket szeretném felhívni, hogy nem mindegy, hogy melyik fogadóirodánál fogadunk.
    De még aznap este nemes bosszút álltam az SZRT-n, mivel bejött egy 5 kötésű 68-as szorzós szelvényem. Üdv.:Laszlo58

Senior Member varin avatara
    Teljesen mindegy, milyen irodánál játszol, a 2.75 gól felett nyerő 5 gólnál. Írj nekik és javítani fogják! Ne hagyj pénzt az szrt-nél, az bűn!

Junior Member
    Ez engem is érdekelne...

Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •