Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12
Eredmény: 11 - 16 (16) összesen
Like Tree1Likes

Téma: Aly

Junior Member
    Tisztelt Varin!

Tanácsodra újabb próbálkozást tettem a SZRT. ügyfélszolgálatánál. A tegnapi ügyintézővel beszéltem, aki kioktatott, hogy hol találom a részvételi szabályzatban az ázsiai gólfogadást, és, ha ezután valami nem tetszik írjak a SZRT. e-mail-jére. A tippmixpro részvételi szabályzatában a 62-65 oldalon található az ázsiai gólfogadás. A fogadásom a 2,75-ös gólszám,mint kiderült a dupla ázsiai gólszámhoz tartozik. Található itt néhány példa, és kiszámítási képlet, ami az én matematikai tudásomat meghaladja. A megadott góltáblázatban és a példák között nem található a szelvényemhez hasonló 4 vagy 5 gólszámú mérkőzés levezetése. Az UNIBET Ázsiai hendikep - gólok száma táblázat szerint ugyan nem félig, hanem teljesen nyertes a szelvényem, de hagyom a francba azt a 2000 Ft-ot. Valószínűleg kiveszem az összes pénzemet, és átteszem egy korrekt, színvonalasabb, teljes mérkőzés skálára fogadási lehetőséget nyújtó külföldi fogadóirodába.
    Üdv.:Laszlo58

Senior Member varin avatara
    Idézet Laszlo58 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tisztelt Varin!

Tanácsodra újabb próbálkozást tettem a SZRT. ügyfélszolgálatánál. A tegnapi ügyintézővel beszéltem, aki kioktatott, hogy hol találom a részvételi szabályzatban az ázsiai gólfogadást, és, ha ezután valami nem tetszik írjak a SZRT. e-mail-jére. A tippmixpro részvételi szabályzatában a 62-65 oldalon található az ázsiai gólfogadás. A fogadásom a 2,75-ös gólszám,mint kiderült a dupla ázsiai gólszámhoz tartozik. Található itt néhány példa, és kiszámítási képlet, ami az én matematikai tudásomat meghaladja. A megadott góltáblázatban és a példák között nem található a szelvényemhez hasonló 4 vagy 5 gólszámú mérkőzés levezetése. Az UNIBET Ázsiai hendikep - gólok száma táblázat szerint ugyan nem félig, hanem teljesen nyertes a szelvényem, de hagyom a francba azt a 2000 Ft-ot. Valószínűleg kiveszem az összes pénzemet, és átteszem egy korrekt, színvonalasabb, teljes mérkőzés skálára fogadási lehetőséget nyújtó külföldi fogadóirodába.
    Megteszed, hogy elküldöd a szelvényt nekem az info@hatharom.com-ra vagy feltöltöd ide? Nagyon kíváncsi vagyok.

Senior Member
    Tisztelt Varin!

Véleményem szerint a következő a helyzet.
    Amennyiben a meccs összesített gólszámát fogadtad 2,75 fölé, akkor a fogadás minden kétséget kizáróan nyertes, mivel a meccsen született 5 gól a 2,5-nél és a 3-nál is több (ázsiai hendikepnél így bontják meg a fogadásod, amit 2,75-el jelölnek). Ez esetben ütni kell őket, nem a 2000 Ft miatt, hanem azért mert ne szegjenek szabályt és kapják be.

Viszont amennyiben esetleg valamelyik csapatra fogadtál +2,75 góllal (lehetséges, hogy véletlenül), akkor a fogadás vesztes, mivel az eredmény 3-2 lett az Antalyaspor javára, tehát egyik csapat sem győzött 2,75 gólnál többel (konkrétan 1 gól volt a különbség).

Remélem érthető tudtam lenni és segítségedre lehettem
    Utoljára módosítva: gmesko75 által: 2018.08.28 20:51

Senior Member varin avatara
    +2.75-tel csak az Antalyasporra fogadott, de az is bőségesen nyertes. Ha -2.75-öt tett volna, vesztes lenne a fogadása.

Senior Member
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    +2.75-tel csak az Antalyasporra fogadott, de az is bőségesen nyertes. Ha -2.75-öt tett volna, vesztes lenne a fogadása.
    Ja igaz. Én is belekeveredek

Junior Member
    Én is ezen gondolkodom, mert felháborító dolgot tapasztaltam néhány perce.
    A tippmixpron van egy hatos kötésű fogadásom. 5 mérkőzés bejött, a hatodik mérkőzés a Besiktas-Antalyaspor mérkőzésre a tippem, mind a kettő rúg gólt már az első félidőben bejött. A Besiktas góljánál, amikor nyertes lett a szelvényem a szemem láttára néhány pillanat múlva 10 191 Ft-ról nyereménye 8184 Ft-ra csökkent. A szelvény szorzója jelenleg is 40,76, és 250 Ft-tal játszottam meg

Tapasztalt-e hasonlót már más is? Kíváncsian várom a mérkőzés végét vajon milyen összeg fog megjelenni a szelvényen?
    Nekem egyszer egy nyertes tenisz tippre csak a tétet fizették k
    hhhgoku likes this.

Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •