Az elmúlt hónapban 16. voltam,a listán szerintetek kapok pólót vagy valamit ,vagy csak év végén,díjaznak a szorgalmamért.
Hello!
A topic remek ötlet, igyekszünk mi, szerkesztők is bármiben segíteni, ha kérdésetek van, de akár egymástól is kérhettek tanácsot.
Ami a pontokat illeti, készül az új hűségrendszerünk, ahol hamarosan a pontokat kriptopénzre tudjátok beváltani. Részletesebben erről itt olvashattok.
Hello varin. Nem annyira az oldallal kapcsolatos kérdés, de hátha...Milyen idő-tipp mennyiség után lehet megítélni valakit, mint tipster? Honnantól nevezhetünk valakit tippmesternek?
Hello! Jöhet bármilyen kérdés, ilyenre is szívesen válaszolunk
Nehéz igazából csak tippszám alapján belőni valakinek a képességeit, de én azt mondanám, hogy a korrekt minta minimum 6-700 tippet jelent, de talán tolhatjuk még ezt feljebb is egy kerek ezresig.
Azonban akadnak kivételek szerencsére, ebben pedig segíthet nekünk az indoklás. Ha látjuk a szakmaiságot például valakinek az indoklásaiban és látjuk, hogy ért hozzá, akkor ez a szám lejjebb csúszik. Példának tudnám mondani a Logibetről mr.blonde-ot, akinek például "csak" 1200 tippje van, de pontosan tudom és látom az indoklásaiból, hogy szakértő. De nyugodtan mondhatnám a 700 tippel rendelkező Noemailt vagy az 530 tippes Griezmannt is.
Tehát a határszám az szerintem valamivel 1000 alatt lehet, de simán látszódhat már valakiről bőven ez alatt is, hogy megéri bízni benne.
Bizony, ez nagyon igaz...Nem elég az eredmenyek.com, mint elemzés
Köszönöm a gyors választ.
Csatlakozom, és igyekszem figyelni a topikot én magam is, ha kérdés adódik, hátha tudok segíteni.
Akinek olyan affinitása van, szívesen válaszolok privátban is![]()
Hogyan ,miképpen becsüliük meg az esélyességet ,elég a statisztika?
Sziasztok. 2 napja elkezdtem kovetni varin munkassagat es most vettem eszre h vannak olyan tippek amik a "tippek"-ben nincsenek csak akkor ha megnezem varin lezart tippjeit. Ez normalis? Ha igen, akkor h tudok azokhoz a tippekhez is hozzajutni? Koszi. Udv.