Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (11) összesen
Like Tree3Likes

Téma: Kezdő vagyok az oldalon,ha valamit nem tudok beszéljük meg.

Member

Kezdő vagyok az oldalon,ha valamit nem tudok beszéljük meg.

Member
    Az elmúlt hónapban 16. voltam,a listán szerintetek kapok pólót vagy valamit ,vagy csak év végén,díjaznak a szorgalmamért.

Senior Member varin avatara
    Idézet Mester53 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Az elmúlt hónapban 16. voltam,a listán szerintetek kapok pólót vagy valamit ,vagy csak év végén,díjaznak a szorgalmamért.
    Hello!

A topic remek ötlet, igyekszünk mi, szerkesztők is bármiben segíteni, ha kérdésetek van, de akár egymástól is kérhettek tanácsot.

Ami a pontokat illeti, készül az új hűségrendszerünk, ahol hamarosan a pontokat kriptopénzre tudjátok beváltani. Részletesebben erről itt olvashattok.
    boby10 likes this.

dpp
    dpp nem elérhető
    Member
    Hello varin. Nem annyira az oldallal kapcsolatos kérdés, de hátha...Milyen idő-tipp mennyiség után lehet megítélni valakit, mint tipster? Honnantól nevezhetünk valakit tippmesternek?

Senior Member varin avatara
    Idézet dpp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hello varin. Nem annyira az oldallal kapcsolatos kérdés, de hátha...Milyen idő-tipp mennyiség után lehet megítélni valakit, mint tipster? Honnantól nevezhetünk valakit tippmesternek?
    Hello! Jöhet bármilyen kérdés, ilyenre is szívesen válaszolunk

Nehéz igazából csak tippszám alapján belőni valakinek a képességeit, de én azt mondanám, hogy a korrekt minta minimum 6-700 tippet jelent, de talán tolhatjuk még ezt feljebb is egy kerek ezresig.

Azonban akadnak kivételek szerencsére, ebben pedig segíthet nekünk az indoklás. Ha látjuk a szakmaiságot például valakinek az indoklásaiban és látjuk, hogy ért hozzá, akkor ez a szám lejjebb csúszik. Példának tudnám mondani a Logibetről mr.blonde-ot, akinek például "csak" 1200 tippje van, de pontosan tudom és látom az indoklásaiból, hogy szakértő. De nyugodtan mondhatnám a 700 tippel rendelkező Noemailt vagy az 530 tippes Griezmannt is.

Tehát a határszám az szerintem valamivel 1000 alatt lehet, de simán látszódhat már valakiről bőven ez alatt is, hogy megéri bízni benne.
    dpp and Noemail like this.

dpp
    dpp nem elérhető
    Member
    Bizony, ez nagyon igaz...Nem elég az eredmenyek.com, mint elemzés

Köszönöm a gyors választ.

Senior Member whited avatara
    Csatlakozom, és igyekszem figyelni a topikot én magam is, ha kérdés adódik, hátha tudok segíteni.
    Akinek olyan affinitása van, szívesen válaszolok privátban is

Junior Member
    Hogyan ,miképpen becsüliük meg az esélyességet ,elég a statisztika?

Senior Member Zozinho19 avatara
    Idézet aons eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hogyan ,miképpen becsüliük meg az esélyességet ,elég a statisztika?
    Rengeteg összetevője van egy mérkőzés lehetséges eredményei értékelésének. Az biztos, hogy önmagában a statisztika nem elég ahhoz, hogy objektív értékelést végezzen valaki.

Senior Member
    Sziasztok. 2 napja elkezdtem kovetni varin munkassagat es most vettem eszre h vannak olyan tippek amik a "tippek"-ben nincsenek csak akkor ha megnezem varin lezart tippjeit. Ez normalis? Ha igen, akkor h tudok azokhoz a tippekhez is hozzajutni? Koszi. Udv.

Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •