Valohogy így akartak bevenni engem a csapatba, a Bárszelónába
Valohogy így akartak bevenni engem a csapatba, a Bárszelónába
Utoljára módosítva: szabivill által: 2019.01.18 13:29
Szabi!
Nem vagy jól, segítségre van szükséged. A szkizofrénia nem múlik el, rendszeresen gyógyszert kell szedni rá! Keresd fel a pszichiáteredet, említsd meg neki a szerencsejáték függőségedet is.
Lásd be, hogy nem jó ez így.
Üdv, Zsolti
STOCKHOLM
Sock Jack - Fognini Fabio
Time: 13:30
Sok mindent nem kell ehhez hozzáfűzni, ezt nem igazán értem, hogy Sock oddsa csökken és már csak 1,6 körül van. Az olasz esélyesebb én úgy gondolom.
Az eredmény bármi lehet, az oddsok Sock-ot, a forma Fognini-t mutatja esélyesnek. Talán Fognini-nek valamilyen sérülése volna, én erről nem tudok, az odds miért növekszik.
46 - 53 % az esély a közvélemény szerint.
Utoljára módosítva: szabivill által: 2019.02.04 09:40
Sock-nak is volt kisebb sérülése mostanában, érdekes meccs lesz, én overen gondolkodom.
Babos-Hlavackova páros döntőt néztem a TV-ben.
Én még bepróbáltam Dzsumhurt aztán 3. szett 4-3 Seppinek.
Utoljára módosítva: szabivill által: 2019.02.05 11:32
Érzem a támogatást, profi sportolók, nagyon magas színvonal, jó közösség ez. Világ elitjébe tartozó játékosokkal kommunikálni, ez nagyon pozitív dolog.
Most látom, hogy nem lehetetlen semmi.
Utoljára módosítva: szabivill által: 2019.02.03 21:45
Azért baromira kíváncsi leszek, hogy ezt meddig bírod csinálni. 1,9 hogy under 6.5 nap 1,93, hogy over. Ja csak tippmixpros szorzók lehetnek akkor 1.72-1.75
Goffren is van élőben 1,6-on
Ez a Goffren - Tsitsipas nagyon nagyon magas színvonalú, izgalmas mérkőzés volt a 3. szett és Tsitsipas nyerte a mérkőzést.
Utoljára módosítva: szabivill által: 2019.02.05 11:27