Az eredeti tervhez tartva magamat, úgy gondoltam, hogy hosszú távon 200-300 ezer Ft-os nyereséget akartam elérni. Legalább visszanyertem volna valamennyit.
Ez a célom és akkor újrakezdem a bankrollmanagmentemet aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz a vége.
Ez a próbálkozásom kudarcba fulladt, Bejöhetett volna az össszes is, mert be szokott jönni. Csak most pont így alakult, Van ilyen. Mások is mondták már ezt.
Át kell itt egy pár dolgot számítanom ismételten, aztán majd meglátom, hogy akkor hogyan lesz ez.
Kéne egy szavazás
Mi a helyzet szabivillel?
A. Elmebeteg
B. Sok a szabadideje és vicceskedik
C. Drogokat használ
Bonusz kérdés ha drogokat használ, melyek ezek?
Reggel Vandeweghe-Peng mérkőzésre ébredtem. Ami eszmbe jutott, gyengén kezdte a mérkőzést Wandew. ezért Peng győzelmére gondoltam hazai pályán, de fogadást nem kötöttem a mai nap. Vandeweghe győzőtt.
Délután Edmund-Donskoy mérkőzésnél bekapcsolódtam a 2. szettnél. Na mondom magamban Edmund mivel angol ezért ezt a mérkőzést szemétségből elveszti Donskoy orosz versenyző ellen. Donskoynak már mérkőzéslabdája is volt a 2.szettben, majd innen fordult meg a mérkőzés és Edmund győzőtt.
Utána következett Pavlyuchenkova-Kerber összecsapás. Erről is az volt a véleményem, hogy Kerber győz, hát Pavlyuchenkova nyert.
Verdasco-Rublev mérkőzésen gondoltam meglepetés Rublov győzelmet, hát Verdasco nyert.
Mannarino-Ferrer összecsapáson Ferrert túl nagy falatnak tartottam és úgy gondoltam, hogy Mannarino nem tudja legyőzni, hát tévedtem, mert Mannarino nyert.
Mai tippjeim 5-ből 5 hiba.
Ez egy ilyen nap volt, mindent rosszul gondoltam. Vahogyan másként értelmeztem én ezeket a mérkőzéseket a mai nap.
Ja, ez egy nagyon sikeres nap volt a tenniszezők hozták az eredményeket.
A Chelsea-nak nem egy erős kerete van ezt nemrég kommenteltem.
Most Roma-Chelsea 1-0 12. percben.
Lehet hogy erre gondoltam én csak ez most ugrott már be. Ettől függetlenül nem dölt el semmi ezen a mérkőzésen, de előnyben a Roma.
1. félidő vége 2-0 Roma-Chelsea
Az is látszik, hogy Kolarovra oldalán támadgat a Chelsea, aki a Manchester City-től jött át a Rómához. Illetve Hazard veszélyeztet. Ha nem talál ki valamit Conte, akkor itt ma a Roma nyer.
Ja, az Athletico Madrid-Qarabag mérkőzésen az eredményen meglátszik az a gyenge forma amit a Madrid mostanában mutatott. 1-1 lett a vége, hiba volt csak 1,1 az Atletico sikere.
Ezért én arra gondoltam nemrég, hogy a Barcelona könnyedén elintézi majd őket, aztán az is csak 1-1 lett. Nem akart ott nyerni a Barcelona az az érzésem.
Ezt viszont, hogy most ne győzzenek egy no name csapat ellen, egyáltalán nem gondoltam volna.
Ettől függetlenül tegnap, a Barcelona 3,5 alatt az jó tipp lett volna vagy az Atletico 3,5 gól alatt.
Nekem tegnap semmi nem jutott eszembe, ezekről a mérkőzésekről, arra gondoltam, hogy nem biztos a Juventus győzelme amit múltkor is mondtam és most nem is győztek. Tehát a Juvén legalább most nem buktam, mert az lett volna az egyik tuti meccs, hogy nyer a Juve ilyen erős kerettel.
Az lényeg, hogy ismét vesztes lett a fogadásom, holott volt nyerő tipp is a Benneteau - Cilic mérkőzésre. A 21,5 felett, az lett volna a nyerő stratégia, ezt mondták is a többiek.
Tip: Cilic -2,5 hendikep és Cilic győz élőben.
Miért nem az előző Cilic - Coric mérkőzésen adtam ezt fel. Talán lett volna ott is -2,5-ös hendikep vagy -3,5 is belefért volna, mert úgy is nyerő lett volna a tip (6-4, 6-3).
Erről a mérkőzésről nagyon sokat lehetne elemezgetni.
Ez a Benetteau eléggé érdekes. Most akarja megmutatni, mikor már befejezi a tenniszt? Ráadásul Cilic ellen a világranglista 5. helyezettje ellen győz.
Lehet arról is beszélni hogy mekkora hős. Csak éppen buktunk rajta sokan akik Cilicre fogadtak, merthogy sok embernek ez elképzelhetetlen volt, hogy ne Cilic győzzön itt, mármint ha statisztikákat vesszük figyelembe és a játéktudást a két játékos között. Minden Cilic mellett szól kivéve egy dolog.
Cilic jó játszott de nem a legjobb formájában volt most. Ennek is nagyon sok oka lehet, amit mi nem tudunk. Ebben az esetben mit sem jelent a világranglista helyezés. Benneteau hazai közönség ellőtt játszott Párizsban egy ATP 1000 tornán.
Mai 3 tippem a következők voltak (november 4):
Julien Benneteau - Jack Sock live
Jack Sock nyer 1-2-re 3,55 odds (vesztes)
24,5 alatt 1,86 (nyertes)
Julien Benneteau nyer -1,5 hendikep 1,86 (vesztes)