Oldal: 20 / 25 ElsőElső ... 101819202122 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 191 - 200 (244) összesen
Like Tree17Likes

Téma: Gondolatok sportfogadáson innen és túl

 1. #191
  Senior Member
  Csatlakozott
  2014.08.28
  Hozzászólások
  310
  Ja meg arra jöttem rá, hogy én ilyen cikkeket nem is nagyon tudnék írni, néha-néha esetleg volna véleményem erről arról.
  Például akarnék írni egy cikket, a City-ről. Akkor mi van?
  Megpróbáltam, csak nem sikerült annyira jól megfogalmazni, ennyit tudok a City-ről.
  Utoljára módosítva: szabivill által: 2018.12.07 15:02

 2. #192
  Senior Member varin avatara
  Csatlakozott
  2014.07.08
  Hozzászólások
  1.398
  Idézet kowarski eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Az illetékes elvtárs tehetné már a dolgát. Más felhasználót ennél kevesebb hülyeségért is kiraktatok.
  Más felhasználót azért raktunk ki, mert
  1: reklámozta a saját facebookos, fizetős oldalát
  2: többszöri kérés ellenére is olyan topicokba és úgy postolt, ahogy nem kellett volna...

  Ha szabivill marad ebben a topicban, azzal senkinek sem árt, akit nem érdekel, nem olvassa. Ha viszont a többi topicot kezdi el szétzúzni, tőle is elköszönünk.

 3. #193
  Senior Member
  Csatlakozott
  2014.08.28
  Hozzászólások
  310
  Watford-City

  Úgy gondolom, hogy a City megnyeri ezt a mérkőzést, mert ez a nap tutija, 1.3-as oddson. (ezt írtáka cikkben).
  Remélem úgy is lesz, és nem pont most ikszelnek.
  De remélem a City lő vagy 2 gólt a Watfordnak és bejön a handikep.
  A City az 1,3 vagy hendikeppel fogadva, ami vagy bejön vagy nem az meg 1,75 körül van, de az lehet hogy nem jön be, és megint bukta lesz a tip.
  Mindenki akit olvastam azt írja hogy ez a mérkőzés 2,5 felett lesz, vagy akár 3,5 felett mert mint tudjuk a City gólátlaga a legmagasabb. De ezt nem értem mert bjani is írta hogy "hogy a City igen kevés gólt kapott a Watford keveset rúgott az utóbbi időben" tehát az azt jelenti hogy nem lesz olyan sok gól.
  Egyébként jelenleg idegenben 2,3-as a City gólkülönbsége idegenben ami nem olyan magas, 13-1-es gólarány, csak 1 gólt kaptak eddig. Tehát én megmernék egy olyan eredményt is említeni, hogy Watford - Man City 0-1, több sérült is van a City-ben, gólvágók stb... és fáradtabbak a bl mérkőzés után.
  Akkor ebből azt következtetik a többiek hogy most kapják meg a 2. gólt idegenben talán? Hát miért kapnák meg most.
  de azért csak a Man City-vel játszik egy no name Warford, de a City a legerősebb csapat a Premier Ligában és a védelme is nagyon erős, nem csak a támadójátékuk. Tehát lehet hogy lemossa a City a pályáról a Watfordot.
  A másik meg az hogy a Watford sok gólos mérkőzéseket játszik hazai pályán mostanság, 3-4 gólok vannak, ezért is lehet a gólok száma felett mint 2,5 de ez is teljesen kiszámíthatatlan (0-3, 3-0, 0-4, 1:2, 2:1) az összes felett van.
  Bjani szerint a Watford szerez gólt.

  Ebből ki lehetett-e volna találni hogy a 1-2-re győz a City. Azt kellett volna tippelni.


 4. #194
  Senior Member
  Csatlakozott
  2014.08.28
  Hozzászólások
  310
  Ja, annyit hozzá tehettem volna még a cikkhez:
  60-70 percig fogja irányítani a mérkőzést a City és főként utána lesz esélye a Watfordnak gólt szerezni. Addigra legalább 2 gólt kell szerezni a City-nek a biztos győzelemhez (ha véletlenül kapnának egy gólt a mérkőzés végén).
  (mert hogy a bl miatt fáradtabbak lesznek a játékosok)

 5. #195
  Senior Member
  Csatlakozott
  2014.08.28
  Hozzászólások
  310
  Egyébként mondták már a facebookon nekem, hogy Birminghamban kulcsot kellene hogy kapjak. Egy lakásnak vagy egy háznak a kulcsát, és hogy én oda bármikor mehetnék, ingyen. Az az én nyaralóm volna.

 6. #196
  Senior Member
  Csatlakozott
  2014.08.28
  Hozzászólások
  310
  A Sport 1-en most mutatják éppen a PAOK - Videoton mérkőzés összefoglalóját, azt akarták közölni most.
  Euoropálya az a címe a műsornak.

  És hogy most vagyok rajta, a Spanyol - Német kézilabda mérkőzésen. Az utolsó 5 percet meg tudom nézni.

  És hogy most néztem meg hogy milyen tipp volt rajta, itt az oldalon. Gólok száma több mint 48,5 most van 22-26 és akkor ez is bejött, pont most érte el a határt. 55. perc

  1 gól kell még, most piros lap is van.

  Tessék, megvan ez is, ezt akarják bizonyítani, volt egy 7-es amit a bedobott a német.

  Gyűjtöm az információkat, hogy a németök azok nagyok jók, nagyon erősek, hogy legyőzték a spanyolokat.

  Ettöl most önbizalmat fokok kapni, hogy megint Spanyol - Német mérkőzésen a tipp. Ez egy pozitív élmény volt.

  Egyébként 50,5-ön volt a line, és 23-29 lett a vége. És hogy azon a line-on is jött volna az over. Ez már biztató tendenciát mutat. Tehát hogy lejött az over erre, amit gyanítottak a tippmesterek.
  Ez jelent valamit, hogy nagyon jók a Németek, azért jött az over. Mert hogy sok gólt dobtak.

  És hogy azt akarom kérdezni, hogy Pauli Tomihaun tippmester gyanította e, hogy a németek miatt lesz meg rajta az over, tehát abban bízott, hogy németek most remek játékkal sok gólt fognak dobni a spanyoloknak? Mert hogy azon múlott

  És azt gondolták-e, hogy az első félidőt sok góllal nyerik a németek, még a hendikeppet is be lehetett volna húzni az első félidőre a németek -3 körülbelül. Az olyan 4-szeres oddson volt kb.

  Én azt játszottam volna meg az unibetön.

  Én ezt komolyan gondoltam, tehát értitek a felfogásomat a téttel kapcsolatban.

  Tehát igazából, én már nem olyan kispályás vagyok, mint ahogy azt sokan gondolhatják. Tehát én arra mennék rá, hogy üssem ki rajta az oddsot.

  Hogy ilyen 10 ezer Ft-tal akarják kiszúrni a szemet, hát én ezt visszautasítom, én az oddsot akarom kiütni rajta. Én már régóta azt nézem, hogy amelyiken oddsot lehet nézni.

  Tehát észrevettem, hogy az az odds az első félidőre, nem is úgy van kiírva, rosszul van kiírva, ott ahol néztem. Vagy nem úgy tudom érteni ezt.
  Utoljára módosítva: szabivill által: 2018.12.07 21:00

 7. #197
  Senior Member
  Csatlakozott
  2014.08.28
  Hozzászólások
  310
  Néztem olyan oddsot a magyar ellen, hogy első félidő norvég -2,5-ös hendikep. 2.05-ös szorzó.

  (tehát hogy a kézilabda európa bajnokságon a norvégok a magyarok ellen, az első félidőben már legalább 3 góllal fognak vezetni, ez 2-es szorzó).

  Például a tv-ben miért nem közvetítik ezt, ezt sem értem.
  Utoljára módosítva: szabivill által: 2018.12.07 22:15

 8. #198
  Senior Member
  Csatlakozott
  2014.08.28
  Hozzászólások
  310
  Snooker

  Ezt már többször észrevettem a tv-ből, hogy ez a Maguire aki most játszik Allen ellen, ez a Maguire ez egy faszkalap. Tehát hogy mindig kikap, néha vannak neki ilyen fellángolásai mikor elkapja a fonalat.

  Itt az UK championshipben az előző körben (a 8-ad döntőben), amit mások is említettek, hogy M. Williamst verte ki, ráadásul úgy, hogy Williams már bőven vezetett (4-0-ra), és onnan jött vissza az esélytelen Maguire.

  Ezek azok az érthetetlen történések, hogy már majdnem Williams nyert, és mégis Magiure ment tovább, itt már Allen ellen 5-1-es vesztes helyzetben van.

  Tehát én erre a Williams-Maguire mérkőzésre, az eddigi tapasztalataim alapján azt mondtam volna, hogy tuti biztos hogy Williams nyer, az oddsok alapján nézve is és a ranglista helyezést is figyelembe véve.

  Illetve a Snooker William-Maguire mérkőzést is megnéztem volna, ahol 4-0-ról fordított Maguire, hogy ezt hogyan csinálta meg a világranglista 2. helyezettje ellen. Ebből a szempontból ez nagyon érdekes lenne. (csak nem hiszem, hogy ezt a mérkőzést megismétlik a Eurosporton).
  Akkor hol nézzem meg? A yoeutobon hátha rajta van, vagy valaki mesélje mér el, hogy azokat a frémeket hogy nyerte meg hogy nyerte meg Maguire..

  Meg azt akartam mondani még, hogy azt vettem észre hogy Maguire hepciáskodni szokott mikor snookerezik, abszolút nem érdekli az egész, meg olyan hülyén szokott játszani. Olyan értelmetlenül, hogy azzal a játékkal hogy akar ő mérkőzést nyerni? Azokkal hülye elképzeléseivel, hogy ott hagyja a golyót a lyuk szélén, hogy majd abból indul a másik játékos.
  Utoljára módosítva: szabivill által: 2018.12.08 13:50

 9. #199
  Senior Member
  Csatlakozott
  2014.08.28
  Hozzászólások
  310


  Most kifejezetten jó hangulatban vagyok ettől, mert találtam egy ilyet, ez az első videó amit nekem kidobott a youtube

 10. #200
  Senior Member
  Csatlakozott
  2014.08.28
  Hozzászólások
  310


  Ezt is megtaláltam ez is fenn van, az eredeti verzió, a teljes mérkőzés

  Annyit hogy belenéztem a videóba, és Maguire legelső lökésén látszódott hogy olyan hülyén játszik. Utána jött a második lökése, akkor bontott egy kicsit golyókon (az is értelmetlen volt), utána a 3. lökésre megpróbált belökni egy pirosat és azt meg kihagyta és otthagyta a tökéletes állást Williamsnak.

  Hát hülye ez????? Ezért mondom, hogy onnan már Wiliiams letakarítja az asztalt, olyan 100-as brék körül tud belőle lökni.

  És hogy itt ezen a mérkőzésen ez a Maguire viselkedése, az első 3 lökésből az látszott.

  Én ezt láttam rajta a tv-ben még régebben, 5-6 évvel ezelőtt mikor néztem ezeket a snooker mérkőzéseket.

  A 3. lökésére visszatérve, egy közép távoli pirosat akart belökni, úgy hogy a fehéren csinál egy kis visszahúzást és rááll vele a rózsára. Ennyi erővel miért nem a feketére állt rá, de abban nem volt akkora szög, hogy le tudjon jönni a feketéig (tehát hogy majnem cső volt az irány). Szerintem nem kellett volna akkor át visszahúzni rajta, szinte egy stoppot is lökhetett volna rajta, hogy abból is lerakhatta volna a rózsát utána, és nagyobb lett volna az esélye hogy piros beesik, mert mikor pörög a golyó akkor és visszahúzást csinál, akkor golyók között másképp van a kontakt, és a lyuk is képes arra, mivel pörög közben a piros golyó, hogy kidobja a lyuk a gólyót ez miatt és nem esik be, mert hogy kipördül belőle. Ezért nem kellett volna rajta pörgetni akkorát, és ezt rosszul lökte Maguire, akkor meg ha kihagyta a lökést, akkor miért próbálta meg belökni? Mivel az első kettő lökésre is biztonságit lökött, pedig akkor is volt állás, akkor harmadjára miért próbálta meg, már elsőre is megpróbálhatta volna belökni az egyik pirosat.

  És hogy utána ott maradt a jó állás Williamsnak, belőtte a pirosat és ráállt a fehérrel a feketére, ennyi erővel miért nem csinált rajta egy visszahúzást a rózsára? Mert olyat is lökhetett volna

  Utána williams is lökött egy kick-eset mert krétán megcsúszott a kontaktnál, úgy érdemes lett volna a kérni egy törlést a fehérre, de lehet hogy feketére is, mert már azon is volt kréta.
  Utoljára módosítva: szabivill által: 2018.12.08 12:46

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •