Oldal: 2 / 16 ElsőElső 123412 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (158) összesen
Like Tree12Likes

Téma: Gondolatok sportfogadáson innen és túl

Senior Member
    Mai tippek:

foci:
    Juventus, Roma win

tennis:
    Zverev, Medvedev win

Esetleg Villareal win, még azt esetleg megnézem, talán nem lesz bukó.
    Utoljára módosítva: szabivill által: 2019.01.18 13:49

Senior Member
    Zverev -Simon 7-6-ra hozta az első szettet Zverev, szettlabdát is hárított.

Az odds-ot kissé kevesellem 1,2-ért, ez én szerintem legalább 1,8 hanem 2 vagy az feletti odds Zverevre, ha reálisan nézem.

Kissé alulértékelték Simont aki a világ tennisz élvonalához tartozott és tartozik még mindig.

Senior Member
    LIVE Ponferradina - Villareal 1-0 40. perc

Simán győzni kellett volna a Villareaálnak ezen a mérkőzésen, hendikeppel is.

A tippjeim 4-ből 4 meglett, de a bónusz tippem a Villareal sajnos nem jött.
    Utoljára módosítva: szabivill által: 2019.02.04 09:43

Senior Member
    Mayer Leonardo - Fucsovics Marton

Idén én már kikaptam Mayer ellen Hamburgban. Ott Vinolasra győzelmére tippeltem, de első körben legyőzte, majd a tornát is megnyerte Mayer az ATP 500-as tornán.

Hajrá Fucsovics!

Ha reálisan gondolkodom, akkor Mayer az esélyesebb, de mégis győzhet a magyar játékos is, mert bármi megtörténhet.
    Utoljára módosítva: szabivill által: 2019.02.04 09:45

Senior Member
    Mai Tippjeim

Gasquet - Thiem pontos végeredmény 2-1 (4,1 odds)
    Gasquet - Thiem set over 2,5 (2,24)

Milwaukee Bucks - Boston Celtics Boston +3,5 vagy Boston +4 (1,9)

Az elemzéseim az előzményekben olvashatóak.
    Utoljára módosítva: szabivill által: 2017.10.26 18:55

Senior Member
    LIVE

Gasquet - Thiem 1. szett eredménye 4-6 lett. 2. szett eredménye 7-5 lett. Így set 2,5 over tippem az megvan és jó lett az elemzésem és az első tippem is jött, mert Gasquet - Thiem (2-1)

Legalább ki tudtam elemezni a mérkőzést.

Azért is írtam ezt ide, hogy akit érdekel ez annak talán tudtam segíteni vagy tippet adni erre a mérkőzésre, mert hogy voltak erre is nyerő tippek. Ez így igaz, eddig.
    Utoljára módosítva: szabivill által: 2019.02.04 09:51

Senior Member
    Miért nem 7 irodában van pénzed??? A 8 köztudomásúan szerencsétlen szám
    Nekem jó napom volt a cigóny szomszédod a Tsonga a brácsás úgy felpörgette magát, hogy öröm volt nézni azt a sivalkodást, amit a meccslabda hárítás után levágott. Utána már nem volt kérdés, hogy lesz cigorettára, meg mosóporos kólára

Senior Member
    Idézet szabivill eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Black Jack

A nagy pakli okozhat némi zavart a statisztikában. És felboríthatja az esélyeket 20-30 körön keresztül, az én oldalamra és a ház oldalára is.

Én azt tapasztaltam, hogy a ház a saját oldalára fordítja ezt a plusz esélyt és úgy sorsolódik ki néha a kártya hogy az én esélyeim jóval alcsonyabbak lesznek mint 50%.

Azért mert sok 10-es értékű lap van a nagy palikban és azok felboríthatják az esélyeket ha úgy rendeződnek.

PÉLDA

Mikor 12 vagy 13 van nálam és kérek rá, majd 10-es jön és besokallok. Ennek az esélye kb. 40% hogy besokalljak és 60% hogy nem.
    Tehát 10 ilyen esetből 4x sokalnék be.
    De mivel sok a 10-es értékű lap ezért egymás után 5-6 alkalommal is be lehet sokalni ilyen esetben (ekkor van probléma, vesztő széria), vagy 5-6 alkalommal egymás után nem.
    Ilyenkor mikor elindul a vesztő széria ekkor növelik általában a tétet és ekkor van a nagy bukás. Ezt már én többször megcsináltam.

Viszont mikor elindul a nyerő széria akkor nem növelem a tétet és ez is hiba. Mert sokszor nyerek kisebb téten, viszont a vesztő szériában sokszor vesztek nagyobb téten.

illetve az is hiba hogy 14,15,16-ra is lehet kérni mert azon is meglehet. Vagy kérek mindig ameddig lehet, vagy nem kérek egyszer sem nehogy sok legyen.
    Ez azért elég durva cucc gondolom az MIT-n tanultad
    Szerintem meg kéne nézned a 21-Las Vegas ostroma c. filmet, abban mindent szépen kristálytisztán elmagyaráznak amit a Black Jackről tudni érdemes. Ezekkel az alapokkal, amit fent vázoltál+amit a filmből megtanulnál, egy igazi rémálom lennél az asztaloknál. A lapszámoló Szabi+ a csapat Fogini meg a Tsonga
    Utoljára módosítva: himynameismark által: 2017.10.27 23:18

Senior Member
    TENNIS USA Macon 2 ITF qualification /HARD, Round of 16/

Erről már írtam, de most bővebben kifejtettem, az érthetőség kedvéért

Ashley Weinhold USA - Sophie Chang USA /a szorzók 2,21-1,55/

Ashley Weinhold 784. helyezett, idei mérlege 8/10. A legjobb helyezése 181. volt 2011-ben. Az óta 6 év alatt 600 helyezést rontott.
    Sophie Chang 321. helyezett, 30/24 az idei mérlege, jó formát mutat.

Ezekből következtettem Chang győzelmére 1,55-ös szorzón. Nem gondoltam, hogy itt Weinholdnak van bármi keresnivalója tovább.

Végerdmény: 6-2, 7-6 vesztes lett a tipp

Usue Maitane Arconada USA - Jessica Pegula USA /1,73-1,93/

Usue Maitane Arconada 219. helyezett jelenleg és első helyen volt kiemelt a kvalifikáción. 36/29 a mérlege idén.
    Jessica Pegula 735. helyezett és 9/7 a mérlege. Viszont 123. volt a legmagasabb helyezése. Grand Slam-en is indult többször. De visszacsúszott azóta a süllyesztőbe.

Ezért én szoros meccset vártam, de úgy gondoltam, hogy Arconada legyőzi a gyenge formában lévő Jessica Pegulát. Úgy látszik, hogy tévedtem.

Végeredmény: 6-7, 4-6

A következő kör Q-QF

Weinhold legyőzte Pegulát 7-6,6-4-re. Mindketten régebben a legjobb 200-on belül voltak és ők voltak benne a tippjeimben. Ez ami feltűnt, hogy egymás ellen játszottak, ennyi volt még bennük, legalább is Pegulában. Így jött össze ez a párosítás.

Következő kör 1. Round

Weinhold Ashley is kiesett méghozzá Schiavone Francesca ITA ellen aki 4. is volt a világranglistán, Milánóban született, a Roland Garrost 1-szer megnyerte.
    Utoljára módosítva: szabivill által: 2019.02.04 10:25

Senior Member
    Usue Maitane Arconada argentín származású junior Grand Slam győztes párosban /2016 Wimledon/. A kerrierjéről sokat nem találtam az interneten.

Stollár Fanni magyar származású junior Grand Slam győztes párosban /2015 Wimbledon/.
    A hírek szerint, Del Potro olasz managgere is támogatta Fanni tehetségét (itt jött be a képbe Del Potro). Majd egy híres amerikai tenisz akadémián folytatta a pályafutását.

Viszont Arconada és Stollár ismerik egymást, többször voltak párosban is csapattársak. Wimbledonban 2014-ben az amerikai Arconadával párosban az elődöntőig jutnak.

Del Potro argentín, a világranglistán 4. helyezett is volt US Open győztes és 20 ATP tornagyőzelmet ért el a karrierje folyamán eddig.

Na már most ha ez így van, akkor nálam valami nem úgy történt ahogyan kellett volna.
    Stolláron is volt egy vesztes tippem, Arconádán és Del Potrón is.

Illetve még annyit az olasz managgerrel kapcsolatosan, hogy Jelena Ostapenko-val is készült közös fénykép a Roland Garros megnyerésekor.

Ezzel kapcsolatosan én úgy jövök be a képben, hogy Ostapenko ellen is fogadtam már élőben, mikor Suarez Navarro ellen játszott és látszott rajta hogy megsérült. 6-3 után a 2. szett 0-6 lett Suarez Navarronak és a kommentátor is azt mondta, hogy Ostapenko megsérült folyamatosan arról beszélt.

Ezért gondoltam, hogy jó oddson megjátszom Suarez Navarrot, mert esélytelen volt már Ostapenko.....

Majd hirtelen meggyógyult és Ostapenkó győzőtt. Ott is vesztettem, valami félrevezetett

Svitolinán is buktam már 2x és egyszer sem nyertem rajta. Idén 52 győzelme van és csak 12-őt vesztett.
    Utoljára módosítva: szabivill által: 2019.01.18 15:06

Oldal: 2 / 16 ElsőElső 123412 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •