Te amúgy rendben vagy fejben?
Te amúgy rendben vagy fejben?
Juventus-Chievo
Ne haragudjatok már, de ezt is gondoltam, hogy közlöm. Az elégedetlenségemnek hangot adva (Djokovic tenisz mérkőzése közben!!!)!!
A Chievo az utolsó a Serie-A-ban. Sok gólt kapnak és keveset lőnek. Ezért a tippjeim:
Juventus nyer 1,11
Juventus nyer kapott gól nélkül 1,57
Juventus -1 hendikep 1,5
És megvan rá az esély, hogy be sem jön a tipp.
(De győzhet 1-0-ra, 2-0-ra vagy akár 3-0-ra is. Ezt sem lehet tudni, mert bárhogy alakulhat. Akár gólt is kaphat a Juve, mert az is lehetséges).
Kitalálni, hogy mi lesz ennek a mérkőzésnek a pontos végeredménye szinte lehetetlen. Talán undert lehet gyanítani a H2H alapján.
Majd akkor meglássuk a nagy Juventus-t, képes-e 2,5 gól alatt maradni vagy átlépjük a határt.
Úgyhogy erre is most jöttem rá nemrég, a Chievo utolsó mérkőzéseinek eredményei (1-0, 2-0, 1-1, 0-0, 1-1)
Utoljára módosítva: szabivill által: 2019.02.05 11:50
Kicsit megártott a bet szabivillszerintem lehet ezt tudni, a Juve pontosan 3-0-ra fog nyerni, correct score is rakható és az egész jó odds az 1.11-hez képest mer az játszhatatlan.
Na látod szabi hogy 3-0? És akkor máris tisztességes az odds![]()
Szabika a kabalánk itt a 63-on . Nincs mièrt bántani hisz nem árt senkinek, itt legalább hallgató fülekre ès figyelő szemekre talál![]()
Chelsea-Tottenham angol ligakupa
Azt írják, hogy a Chelsea a nagy esélyes, mert a Tottenham a legjobbjai nélkül fog kimenni a pályára. Itt már a döntőbe jutás a cél. Ez már a visszavágó, az első mérkőzést a Tottenham nyerte 1-0-ra (az is under volt).
A bettingexperten tippelők szerint is a Chelsea az egyértelmű esélyes.
Erre azt tudom mondani, hogy majd meglátjuk mi lesz. Nem olyan erős ez a Chelsea most, lehetnének jobbak is.
Más is mondta, hogy nincs vezére a csapatnak, Fabregas távozásával még annyira sem lesz, illetve nincs egy valamire való befejező csatár, vagy lassan már bárki, aki gólt lőne.
Biztos meg fognak próbálni valamit, mert gólt kell hogy lőjenek, meg kell hogy nyerjék ezt a mérkőzést, már a rendes játékidőben.
De a Tottenham is nagyon jó védekező csapat és valószínűleg nem lesz egyszerű dolga a Chelsea játékosainak feltörni ezt a védelmet.
Úgyhogy megint hülyeséget mondtam, mert a 39. percben a Chelsea-Tottenham ligakupa elődöntő már 2-0. Kanté átlövésből szerezte az első gólt, majd egy csodálatos támadás után Hazard talált közelről a kapuba.
Én az under 2,5 alattot tippeltem erre a mérkőzésre, nekem ez volt a következtetésem. Elképzelhető, hogy ezt sem értettem meg egészen, amit a többiek mondtak, hogy a Chelsea a mérkőzés egyértelmű esélyese, én azt gondoltam, hogy meg fognak szenvedni ezzel a Tottenhammal, hát úgy látszik hogy nem jól gondoltam, az első félidő 0-0-át is gondoltam.