Oldal: 12 / 16 ElsőElső ... 21011121314 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 111 - 120 (158) összesen
Like Tree12Likes

Téma: Gondolatok sportfogadáson innen és túl

 1. #111
  Senior Member
  Csatlakozott
  2012.09.09
  Hozzászólások
  712
  Nem csak szimplán feltűnés viszketegsege van? Kis figyelmet akar, elismerést h okossagot ír.

 2. #112
  Senior Member
  Csatlakozott
  2014.08.28
  Hozzászólások
  229
  És akkor készülök a Pinnalce-ra nagy téten játszani.
  Utoljára módosítva: szabivill által: 2018.12.21 18:10

 3. #113
  Member
  Csatlakozott
  2015.04.30
  Hozzászólások
  68
  Miért szeretnél a pinnacle-nél játszani?

 4. #114
  Senior Member
  Csatlakozott
  2014.08.28
  Hozzászólások
  229
  Mert hogy sokat szeretnék nyerni, mert oda nagyobb tétes profik használják, tehát hogy nincsen limitálva és nem korlátozzák be egyes fogadásaimat állítólag.. De attól függetlenül lehet hogy van benne korlátozás, de viszont van egy gond, hogy kevés a tipp lehetőség, és lehetne bővebb a kisebb piacokra nézve, bár nem véletlenül van így és ez csak az én elképzelésem csak az én ötletem.

  Hogy nagyobb téteken tudnék sokat nyerni ez volna az elképzelésem, a pinnacle-nál. Hát de oda tőke kellene hozzá, legalább 10 millió, ha nem 20. De jelenleg 1 millióm sincsen, szóval ebből már biztosan nem lesz semmi, erről az álmomról már lemondtam.

  A balck jack-be is nagyobb tőkével szállnék be, 10-20 millióval ülnék be egy asztalhoz, abból már lehetne pár százezer pluszt csinálni néha néha persze, nem folyamatosan.

  Vennék egy SL Mercédeszt is, vagy egy Ferrari Californiát pluszban, amit nyertem abból venném meg, meg egy full extrás házat is, olyan 50 milliós házat vennék, úszómedencével, jó nagy úszómedencével, mert enyhén gerincferdülésem is van!

  Meg tennisz pályát és építenék itt valahol a közelben a gyerekeknek, felnőtteknek. Salgótarjánból hozatnék rá salakot.

  Egyébként tényleg azt szeretném, ha az emberek elismernének, és megbecsülnének, felnéznének rám mint egy sztárra. Ebben igaza volt az előbbi hozzászólónak.

  Tehát hogy elismert volnék az emberek szemében, hogy úgy gondoljanak rám, hogy igen, ez a Szabi ez már valaki, ez már egy olyan ember elismerünk, hogy ő már valaki, ő már egy sztár.

  Csillogást, villogást, fényűzést szeretnék, mint a hollywoodi sztárok, akikkel mindig történik valami, és foglalkoznak vele a való életben, jó helyekre jár stb...
  Utoljára módosítva: szabivill által: 2019.01.18 14:05
  didelphis likes this.

 5. #115
  Member nasgur avatara
  Csatlakozott
  2017.03.26
  Hozzászólások
  32
  Ilyennel még nem találkoztam, de felér egy kínzással olvasni és megpróbálni értelmezni mit is szeretett volna leírni. Nem is értem miért olvasom.. lehet, hogy tudat alatt szeretem büntetni magam.
  delerium likes this.

 6. #116
  Member
  Csatlakozott
  2014.08.15
  Hozzászólások
  48
  A leheto legnagyobb joindulattal mondom, hogy keress fel szakembert.
  hhhgoku likes this.

 7. #117
  Senior Member
  Csatlakozott
  2014.08.28
  Hozzászólások
  229
  milyen szakembert, sportfogadási szakembert? vagy milyent, pszichológust? vagy életviteli tanácsadót? vagy pénzügyi szakember tanácsadót?

  Az én bajomra nincs gyógyszer Ez is egy nagy mondás, tulajdonképpen nem is vagyok beteg, csak gondolkozni szoktam ezeken a dolgokon


  Én értem saját magamat, és tudom hogy miről beszélek és hogy rohadt nagy társadalmi problémák vannak, és emberi problémák, az emberek közötti kapcsolati problémák stb... stb....
  Utoljára módosítva: szabivill által: 2019.01.18 14:08

 8. #118
  Junior Member
  Csatlakozott
  2017.06.29
  Hozzászólások
  2
  A kábszi rossz! Értem?

 9. #119
  Senior Member
  Csatlakozott
  2014.08.28
  Hozzászólások
  229
  Röviden és tömören fogalmazva:

  Tehát mérkőzés előtt azt lehetett volna mondani, hogy az Internek kötelező a győzelem a PSV ellen és kell nekik a 3 pont a biztos továbbjutáshoz, és hogy alakult a mérkőzésen? Egészen másképpen..


  Ezek azok az érdekes dolgok, amiket nem úgy tudunk értelmezni, rossz megközelítésből kezdjük el gondolkozni ezeket a dolgokat... Tehát nem is tudunk ezekről a dolgokról úgy kommunikálni, nem helyesek ezek az elgondolásoknak nagy része stb.... hamis információk tömkelege látnak napvilágot ezzel kapcsolatosan ha úgy nézzük....

  Tehát ez egy nagy csalódás az Internek ismételten ha úgy vesszük, itten erről van szó, a csalódásról, hogy már megint nem sikerült stb... a kilátástalanság stb... (A hülye hollandok miatt ugye, akik utolsóak voltak a csoportban, volt értelme a dötetlennek megint, múltkor mikor meg döntetlent gondoltam a Tottenham ellen akkor meg kikaptak 1-0-ra idegenben, ki érti ezt, én nem).
  De ezt az Inter csak saját magának köszönheti ismételten, hogy egy ilyen mérkőzést képtelen megnyerni, de nem is akartak azok továbbjutni szerintem.

  Tehát ilyesmire kellett volna rájönni mérkőzés előtt már, hogy nem biztos az hogy 3 pontot fog szerezni az Inter.

 10. #120
  Senior Member
  Csatlakozott
  2014.08.28
  Hozzászólások
  229
  Inter - PSV /elemzése/

  A tippelők 92%-a azt gondolta, hogy az Inter győz, és 6 szöveges indoklást is írtak hozzá.

  Ez valamiért így van, és ennyire elvakultak vagyunk ezzel kapcsolatban. Tehát a tipp a megint vesztes lett volna, hogy győz a Inter. Tehát megint a probléma ugyan az, ezért szavaztak olyan sokan az Inter győzelmére.
  Ugyan az a gond, hogy gyakorlatilag szerintem ezen csak bukni lehet, ha kötsz egy fogadást, és a nyeremény az nem akar megszületni, nincsen visszahívási lehetőség, mert eltünik a pénz.

  És hogy itten ez a gond, ezért akarnak ennyien félrevezetni ezeken az oldalakon.. Ezeket ezért tippelik,, és ezért indokolnak ilyen sokan hülyeséget, azért hogy bukjuk be a pénzt. Mert ha ezt nézzük, akkor ezek a tippek helytelenek voltak, és csak félrevezetik az embert.

  Ma másik dolog meg az, hogy lehetséges, hogy szándékosan bundázott az Inter és szándékosan nem nyert ezen a mérkőzésen, szándékos csalás történt. Ez a helyzet, hazugok, becsapják az embert, hamis illúzióba ringatják, úgyhogy nagyon rafináltak ezek, kicsit úgy átbasszák az embert.

  Miért nem fordított az Inter? A nagy szorzó volt rajta 0-1-nél, ilyenkor kellett volna fordítani és van aki ebben bízik, és hogy hamisan bízik benne mert csak döntetlen lett, tehát maximum 1x-et lehet ilyenkor tippelni az a biztonságosabb tipp. Azon alacsony a szorzó sajnos.

  Csak ez a gond, hogy ez a tetű oldal nem úgy működik, itten sikkasztás van. Itten nem igazán lehet nyerni.

  De gyakorlatilag azt tippelek amit akarok, nem? Annyit nyerek amennyit akarok

  Ebből látszik, hogy ez az online oldal elképesztően ostoba, hihetetlen egyszerűen, hogy mit akarnak ezek szolgáltatni, mert nem azt hogy én sokat nyerjek, tippeket szolgáltatnak, szórakozást nyújtanak, jó sok pénzét, ha van rá kidobni való pénzed rá, akkor játszhatsz, mert hogy ezen nyerni nem fogok az biztos. Lehet vele próbálkozni, úgy is meg fogom szívni vele ismétetleten ezek miatt a dolgok miatt.

  Kicsit sem vettem még észre, hogy ezek úgy átbasznak mint annak a rendje, ezek az oldalak. Nekik ez megéri, nekik ez haszon, ők ezt így gondolják, nagy hányadék az egész, mármint nem ez a hathárom. Nem erről az oldalról beszélek, hanem a kaszinó oldaról ,sport oldaról.

  Hogy ők a saját malmukra hajtják a vizet, nekik az megéri ha jó sokan buknak ott, lesz egy csomó lóvéjuk, és akarna nyerni rajta, mert vannak jó tippjei, azt miért basszák át? Hogy nem korrektek..

  Ezért nem szeretem a nyugat Európai népeket.
  Utoljára módosítva: szabivill által: 2018.12.13 02:43

Oldal: 12 / 16 ElsőElső ... 21011121314 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •