Eredmény: 1 - 2 (2) összesen

Téma: Méltatlanul kevés média figyelmet kapó siker sportágak

 1. #1
  Member
  Csatlakozott
  2015.02.03
  Hozzászólások
  86

  Méltatlanul kevés média figyelmet kapó siker sportágak

  Sajnos a mai magyar sport újságírás a béka segge alatt van. Nem csak tartalmi és helyesírási hibáktól hemzsegnek, hanem propaganda hírek tömkelege árasztja el, a sport híreket olvasó embereket. Ráadásul innen-onnan kiragadott eredmények mellé pár rizsa mondatot körítenek, amíg egy eredményeket közlő oldalból is több információt szerezhetünk vagy az adott sportág, verseny hivatalos oldalairól. Az az érzésem, mintha iskolai végzettség nélküli csak a közösségi médiákat bújó munkatársak dolgoznak újságíróként.
  Sok sportágat szeretek, de egy személyként nincs annyi időm, hogy mindegyik után keresgéljek és tájékozódjak. Szerintem nem nagy elvárás, ha a sportoldalaknak lenne a feladata, hogy összegyűjtse és igényesen tálalja az olvasó felé a sporthíreket (sportfogadási szempontból is előnyös lenne).
  Ez az oldal pont ezért nyerte el a tetszésemet, még ha sportfogadás a fő profil is. Jóval kisebb háttérrel rendelkezik, emiatt nem lehet széles a repertoár, ennek ellenére tartalmas, érdekes cikkeket olvashatok.

 2. #2
  Member
  Csatlakozott
  2015.02.03
  Hozzászólások
  86
  Ma például véletlenül ráakadtam, hogy a hazai tv csatornák egyike valószínűleg először közvetít triatlont. Érződött rajta az összecsapottság se eleje se vége nem volt igazán a műsornak. De a verseny történéseit viszonylag élvezhetően lehetett követni. Később láttam cikket megjelenni az egyik sport oldalon az eredményt leközölve pár töltelék mondattal egy kis interjú részlettel.
  Mivel ritkán jelennek meg erről a sportágról is cikkek. Elvártam volna, hogy a magyar versenyzőket egy kicsit bemutassák, magát a triatlont és a versenyt is. Utána lehetett volna egy igényes beszámoló a versenyről.

Címkék ehhez a témához

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •