Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123
Eredmény: 21 - 26 (26) összesen

Téma: Help

Senior Member varin avatara
    Idézet Bird68 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok! Kérdésem van hátha valaki tudja a választ! Megjelent a tipp-mixen az ázsiai hendikep. Én kötésben játszottam konbinációban. Mi van, ha félnyertes vagy félvesztes a tippem? Konkrét példát írok le: Mönchengladbach - Nürnberg 2-0 az eredmény. Én -1,75 handit játszottam 2,25-ös oddsért? Ez, ha jól tudom félnyertes. Milyen oddsal számolják ezt el?
    Egyszerűbb, ha ilyen esetben a tétedet felezed el. Tehát a kérdéses esetben ha mondjuk 3000 forinttal rakod meg 1.75-ös oddson a -1.75-öt, akkor a nyereményed 1500*1.75+1500 = 4125.

A negyedes, háromnegyed ázsiai hendikepnél mindig a téted felét teszed az egyik és a téted felét teszed a másik kimenetelre, így itt a -1.5-ös rész nyertes, a -2-es rész pedig tét visszajár.

De lehet, hogy jobb, ha inkább SF-suli cikkeket olvasgatsz (pl. ezt), az érthetőbb, mint én :P

Senior Member th3PR0j3ct0r avatara
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Egyszerűbb, ha ilyen esetben a tétedet felezed el. Tehát a kérdéses esetben ha mondjuk 3000 forinttal rakod meg 1.75-ös oddson a -1.75-öt, akkor a nyereményed 1500*1.75+1500 = 4125.

A negyedes, háromnegyed ázsiai hendikepnél mindig a téted felét teszed az egyik és a téted felét teszed a másik kimenetelre, így itt a -1.5-ös rész nyertes, a -2-es rész pedig tét visszajár.

De lehet, hogy jobb, ha inkább SF-suli cikkeket olvasgatsz (pl. ezt), az érthetőbb, mint én :P
    Tehát 1.375 Mármint a példád alapján, a kolléga esetében ez ugye 1.625

Junior Member
    Ez igen

Junior Member
    Sziasztok ! Én az Unibeten játszom és a Magyar -Angola kézi vb meccsre fogadtam megpedig azt hogy Balogh Zsolt dob 4.5 gólt. Mivel kezdéskor nem volt fenn a pályán ezért vissza kaphatom a feltett pénzemet vagy nem. Egyébként 4 gólt dobott . A fociba úgy van külömben hogy ha csak csereként áll be egy focista akire én fogadok akkor visszaadják a pénzt . Most a kézinél is érvényes ez vagy nem?

Senior Member mr.blonde avatara
    Idézet snake161 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok ! Én az Unibeten játszom és a Magyar -Angola kézi vb meccsre fogadtam megpedig azt hogy Balogh Zsolt dob 4.5 gólt. Mivel kezdéskor nem volt fenn a pályán ezért vissza kaphatom a feltett pénzemet vagy nem. Egyébként 4 gólt dobott . A fociba úgy van külömben hogy ha csak csereként áll be egy focista akire én fogadok akkor visszaadják a pénzt . Most a kézinél is érvényes ez vagy nem?

Meglepne, azért a kéziben a cserélgetés más tészta, mint a fociban.

Senior Member
    Sziasztok!
    Lenne 2 Unibet-es kérdésem.
    1. Mi ez az új virtuális sport?
    2. Szerettem volna fogadni a Svéd másodosztály Jönköpings Södra - Trelleborgs meccsre döntetlent 1400 ft-tal, de csak 661 ft-ot engedett, a többit el kellett küldeni jóváhagyásra, amit elutasítottak. Még nem történt ilyen és nem tudom mire vélni. Nem hinném, hogy a maradék 739 ft fogadás döntötte volna romba az Unibetet. Van valakinek ötlete, hogy mi lehetett ez?

Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •