Minden a Norvégia-Magyarország és Magyarország-Norvégia meccsel kapcsolatban jöhet ide. Vélemények, gondolatok, tippek, reakciók egy helyen!
És persze: Hajrá MAGYAROK!!!
Minden a Norvégia-Magyarország és Magyarország-Norvégia meccsel kapcsolatban jöhet ide. Vélemények, gondolatok, tippek, reakciók egy helyen!
És persze: Hajrá MAGYAROK!!!
Ha olyan marad a játékunk, mit az utolsó meccseken, akkor nincs sok esély sajnos.
Röviden: nem. Hosszabban: én két szoros meccsben bízok, ahol persze a nemzetközi rutin nem mifelénk billenti el a mérleg nyelvét. A norvégok ellen sosem ment igazán, Bognár Gyurit idézve nem tudunk ellenük játszani. Szerintem a labda is nagyon keveset lesz nálunk, a helyzetkihasználásunkat a 2004-es görögök szintjére kellene javítani, hogy megragadjuk azt a kis esélyt, ami van.
Sosem könnyű a válogatottal kapcsolatban véleményt alkotni. Az egyik oldalon ott vannak a tények, azaz a csapat eredményei. Ezek alapján józan ésszel csak a tisztes helytállás a reális elvárás. Azonban az érzelmeknek nehéz parancsolni és mindig egy kicsit ellentmond az ember szíve a tényeknek. Miért ne sikerülhetne éppen most? Játszik a képzelet: nem kapunk ki Oslóban, mondjuk egy olyan játékkal, amilyet Észak-Írországban mutatott a csapat.
-Elég lehet-e az a visszavágóra?
-Háát...
-Viccelsz? 25000 szurkoló előtt nem lehet probléma.
Szóval én itt tartok ezzel a meccsel, reménykedem, mert nekünk nem maradt más dolgunk, persze a szurkoláson kívül.
Szerintem itt akkor van sanszunk ha az első meccs elején meg tudjuk lepni őket, mert eléggé lebecsülnek bennünket. Ha valóban úgy játszunk mint az utolsó 2-3 meccsen nem sok sanszunk marad, de az is látszik hogy támadásban teljesen impotensek vagyunk, nem tudom ezzel mit lehetne kezdeni...
Biztos vagyok benne, hogy a norvégok az első 15-20 percet meg fogják nyomni, de nem ész nélkül akarnak majd támadni. Tehát nagyon fontos lenne ezt az időszakot kapott gól nélkül megúszni és lehetőség szerint minél többet birtokolni a labdát hiba nélkül, ami nem lesz egyszerű. Persze, ha adódik lehetőségünk azt könyörtelenül ki kell(ene) használni, ezzel még nagyobb nyomást helyezni rájuk. Koncentráció, fegyelem, figyelem. Ezeket a nem jellemző erényeinket kell felmutatnunk. Meg nem ártana ezeket megfűszerezni egy kis magyaros virtussal!
Így lenne esélyünk, de lehet, hogy túl sokat kívánok!
Utoljára módosítva: Zozinho19 által: 2015.11.13 15:07
"Ezeket a nem jellemző erényeinket kell felmutatnunk."
Igen ez egy nagy probléma, hogy igazából semmiben sem vagyunk jók. Ha megy a védekezés akkor előre nullák vagyunk ha pedig lövünk kettőt kapunk négyet.
Ugye a védelmünk egyik "sarokpontja" Juhász nem is fog játszani majd az első meccsen....
tördelés.off2
Mivel egy másik fórumban az eltérő véleményem megfogalmazása után egy tök fölösleges vitatkozásba keveredtem,
ahol a vitapartnerem nekem szegezett olyan dolgokat, amiket nem csak hogy nem írtam le, de még csak nem is gondoltam...,
ezért most minden továbbit megelőzően leírom, hogy mit nem írok le!!!
- nem gondolom, hogy a magyar bajnokság a térség kiemelkedő "pontvadászata",
s ugyancsak nem -, hogy "az előrelépés megkérdőjelezhetetlen"!
- nem gondolom, hogy ez minden idők legjobb magyar válogatottja,
benne minden idők legjobb magyar játékosaival!
- nem gondolom, hogy Storck+Möller már most a magyar futball nagy megmentői -
és akkor sem gondolom majd (még!) ezt, ha véletlenül 2 meccs alapján mégis továbbjutunk,
s jellemzően az eddig görcsösen nyekergők változnak elsőkként elvtelen lelkendezőkké!
- nem gondolom továbbá, hogy a feröeri meccs 2.felétől tapasztalható kezdeményező - GÓLRATÖRŐ! -, s ezen szándékában
(CSAK!görögben.hátul.is) igencsak eredményes futball - copy/paste-tel átültetve a norvégok ellen a kizárólagos követendő taktika!
--- de gondolom, hogy a mindenkori magyar futball állapotát a nyilvánvalókon (infrastruktúra, képzés, válogatás, versenyeztetés, dotáció)
túl a "KÖZEG", az általános vélekedéshez képest sokkalta nagyobb tényezőként határozza meg!
--- de gondolom, hogy akik állandóan "kárognak és ezt szajkózzák"(DD), pont ők! nem fogják föl, hogy TÉNYLEG futball-kishatalom lettünk,
ennek összes járulékával együtt: NAGYcsapatoktól vereségek, csoportból nemtovábbjutás, reménykedés a NAGY GYŐZELEMRŐL!
--- de gondolom nem véletlen, hogy a valódi tehetség (ez biza jelent: kapott - tudást+fizikumot, szorgalmat, akaratot, alkalmazkodási képességet!!!)
valahogy mostanság mindig itthon ereszt gyökeret!, de időben kiszabadul (MUST: továbbtanulási-, kudarctűrő-, versenyző - képesség)!
--- de gondolom, hogy van a Szalai nevű srác - őt fogjátok fel TI mint "harctéri tudósítót"(like.Heszna.puszi.st),- aki a modern-futball VALÓSÁGOT
életében testközelből tapasztalhatta, s új Capa-ként minden megtett, hogy az ábrázolás-rögzítés azóta se csorbuljon hiánytDD
--- és gondolom hogy ezekután vegyünk 1 nagy levegőt
--- de gondolom továbbra is amit már leírtam:
ez egy lehetetlen, írhatalan felület... brúútális hogy egy betűt néha kábé ötször kell leütni, egyszer megjelenjen...
Utoljára módosítva: zoekkent által: 2015.11.11 19:13