Tomihmv eredeti hozzászólása
Mai is játszik a Giessen, de én amondó vagyok, hogy most inkább rájuk teszem a voksom...
Giessen - Oldenburg
Tipp: Giessen +31
Odds: 1.88 @ William Hill
Már előjáróban leszögezném, hogy maximum 3/10-es tétbe ajánlom eme fogadás megtételét. Ugyanis a Giessen köztudott, hogy iszonyatosan gyenge... Hazai pályán azért nem kapnak olyan nagy pofonokat, mint idegenben, de most a másodi helyezett Oldenburg ellen lépnek parkettre. Akkor most jöhet az a kérdés, hogy miért nem az oldenburgiak magabiztos sikerére fogadunk? Jogos lehet a feltevés, azonban a vendégek pénteken már Izmirben (Törökország) lépnek pályára az Eurochallange Final Fourjában egy török rivális ellen. 100%, hogy nyernek a vendégek ma, de szerintem, ahogy elmennek 15-20 ponttal a komplett első sor, talán még a második is, leül és pihennek a hétvégére. Persze a vendégek második és harmadik sora is képes legyőzni a hazaiak, akár 31 ponttal, de szerintem már az összes játékosnak a hétvége körül jár a gondolata, így nem tudnak kellőképpen koncentrálni erre a mérkőzésre, hiszen atomtuti, hogy nyernek. Így úgy vélem, hogy 31 ponton belül maradhatnak a hazaiak, ami nagyon nagy szó lenne az életükben.