Oldal: 5 / 5 ElsőElső ... 345
Eredmény: 41 - 44 (44) összesen
Like Tree19Likes

Téma: Női kézilabda Európa-bajnokság 2018

 1. #41
  Senior Member mr.blonde avatara
  Csatlakozott
  2013.07.02
  Hozzászólások
  413
  Idézet hatvanharom.hu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Kontráztam mind a kettőt. Az oroszok ellen még egy beálló sem élt meg és a fáradt románok Neagu nélkül nem nagyon tudják kívülről átlőni ezt a falat, így egyedül Pintea semlegesítését kell megoldaniuk, ahogy írtad nem fognak kilépni, mert nincs veszélyes lövőjük. Pintea labdái nagy részét Neagutól kapta. Busechi alig bírt lépni ellenünk, így nála csak a hetesek száma a kérdéses szerintem, mert kintről nem hinném, hogy meg tudja szórni magát, csak ott vitte ezt a határt, ahol sok hetest dobott be. GL.
  Adom, viszont ha már eddig ők voltak a húzóemberek, muszáj lesz virítaniuk valamit ma is

 2. #42
  Senior Member
  Csatlakozott
  2014.08.28
  Hozzászólások
  229
  Néztem a meccset és ezt még hozzá kell ehhez raknom, hogy Pinteau 3 gólnál volt már, és ziccerben a felső kapufát találta el, ezen múlott, ez az az érdekes dolog amit már sokszor észrevettem ,hogy ilyen kevésen múlik egy-egy tipp.
  Viszont Busechi a második félidőben pályán sem volt talán? Mert nem láttam villogni...

  És hogy akkor derült ki számomra a 3. gólnál hogy Pinteau az a nagy debella, beálló.

  De jó meglátás és elképzelés volt így tovább!!

  Élőzni kellett volna az első félidő végén

  Elfáradtak a románok a 2. félidőre, teljesen szétestek.... Igazatok volt, tényleg úgy van ahogy mondtátok, hogy Bucsechi lépni sem tudott, szerintem ezért nem játszott a 2. félidőben, én legalább is nem hallottam a nevét... Az első félidőben már 3 gólja volt..

  Hát hogy szabivill-nek gyanús itt megint valami, hogy elvesztették a mérkőzést és azért nem lépték túl a határt sem, mert vesztettek és ez egy negatív dolog ha úgy nézzük.

  Tehát hogy túl kellett volna mindkét játékosnak lépni a 3 gólt, mert tőlük várták, hogy előre viszi a román csapatot, és mindketten pont ott álltak meg 3 gólnál, mintha nem is akartak volna több gólt szerezni... mintha tudták volna hogy ott a határ és nem is akarták volna meglépni szándékosan...

  Tehát arról van itt szó, hogy a legjobbjuk kidőlt a magyarok ellen (azt is láttam), Cristina Neagu és a többi játékos képtelen ezt a hiányt pótolni, ennyire statikusak volnának, ha egy ember hiányzik akkor ilyen szinten megérzi azt az egész csapat, illetve a fárdtság miatt is lehetett hogy ilyen gyengén játszottak a 2. félidőben.

  Lehet hogy Pinteau is a fáradtság miatt dobott csak kapufát, ezt is bele kellett volna számolni a tippnél véleményem szerint, ez is közrejátszott annál a dobásnál a mérkőzés 50. perce felé. Az más kérdés hogy volt még vagy 10 perce egy gólt szerezni, de már utána pályán sem volt...

  És hihetetlen hogy ezt nem tudták túllépni, Dragut A. szerzett 4 gólt csak.

  De várjatok csak, mégis most néztem és Pinteau C. neve mellett is 4 szerzett gól szerepel már, eddig csak 3 gól volt ott... Akkor valamit helyesbítettek utólag úgy látom. Akkor jött az egyik tipp mégiscsak.. Akkor miről beszéltem én eddig, akkor hülyeséget mondtam...

  Akkor örüljetek neki mert meglett a tipp!! Csak bejött a stratégia, Pinteau neve mellett 4 szerzett gól van!! Mintha ezt egyszer a kommentátor is említette volna mérkőzés közben, hogy 1-el több gólt dobott már, mint amennyit jegyeztek.... De én azt hittem hogy a kommentátor számolta el magát..

  És Dragut-ról ki gondolta volna ,hogy 4 gólt szerez, én biztos nem, azt sem tudom az ki...

  És most jön a Francia-Holland és szerintem is a Franciák fognak győzni, hazai pálya ez nekik, ki kell ezt a fórt használniuk.. A fociban is a franciák a világbajnokok.
  Utoljára módosítva: szabivill által: 2018.12.14 20:51

 3. #43
  Senior Member
  Csatlakozott
  2018.04.07
  Hozzászólások
  142
  Az állami rabló 1,7-et kínál a francia győzelemre rendes játékidőn belül, 1,5-öt az eb- győzelemre. Az utóbbi biztonságosabb. Bár szerintem nem lesz gond 60 perc alatt. Az oroszoknak nem tett jót a pihenő/pihentetés. Tegnap a második félidőre tudták csak összerakni a védekezésüket, ez vékony lesz a franciák rendkívül kompakt csapata ellen, akiknél tökéletesen sikerült a formaidőzítés. Egy Vjahijevával nem nyernek eb-t. A jobb szélen tudnak az oroszok azonos szintet hozni a franciákkal. Kapusposzton klasszisokkal jobbak a franciák, irányítóban szintén, a Zaadi- Edwige - Ayglon belső hármas bitang. Nem látom hol tudnának az oroszok nyerni. Dmitrijeva a tegnapi produkciója irányítóban nulla volt, alternatívája nincs. Az oroszok hozták a longterm top 3-at, amire számítottam, de ez a végállomás számukra.
  Utoljára módosítva: kowarski által: 2018.12.15 16:31
  delerium likes this.

 4. #44
  Banned
  Csatlakozott
  2018.12.09
  Hozzászólások
  185
  Idézet kowarski eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Az állami rabló 1,7-et kínál a francia győzelemre rendes játékidőn belül, 1,5-öt az eb- győzelemre. Az utóbbi biztonságosabb. Bár szerintem nem lesz gond 60 perc alatt. Az oroszoknak nem tett jót a pihenő/pihentetés. Tegnap a második félidőre tudták csak összerakni a védekezésüket, ez vékony lesz a franciák rendkívül kompakt csapata ellen, akiknél tökéletesen sikerült a formaidőzítés. Egy Vjahijevával nem nyernek eb-t. A jobb szélen tudnak az oroszok azonos szintet hozni a franciákkal. Kapusposzton klasszisokkal jobbak, irányítóban szintén, a Zaadi- Edwige - Ayglon belső hármas bitang. Nem látom hol tudnának az oroszok nyerni. Dmitrijeva a tegnapi produkciója irányítóban nulla volt, alternatívája nincs. Az oroszok hozták a longterm top 3-at, amire számítottam, de ez a végállomás számukra.
  A siofoki Nze Minko igencsak jól nyomta, 6 lövès 6 gól.
  Ő lett a meccs legjobbja.
  Kapusaik jók, de kicsit árnyalja a kèpet, hogy ezek nem igazán voltak lövèsek, amiket a hollandok leadtak.
  Egyszerűen annyira jól vèdekeztek, hogy a tulipánosok nem igazán jó helyzetekből kènyszerültek lőni.
  Rengeteg labdát eladtak illetve becsapdázták őket(valoszinű fáradtság számlájára irható)
  Huh, Kanor, a jobb lövő hova felugrik lövèsnèl, atyaèg. Libabőrös lettem tőle.
  10 mèterről jöttek a bombái, mintha zsinóron húzták volna.

Oldal: 5 / 5 ElsőElső ... 345

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •