Itt van a 3. kombink, sajnos a publikálásra az oddsok leestek, de a lényeg, hogy jöjjön. Ti miket néztetek ki mára?
https://www.hatharom.com/2017/12/05/...tippek-a-vb-re
Spanyol-Román under 47.5 2.00
A magyar-argentin meccs player speceivel szemezek, amelyeket az U jelű helyen lehet megjátszani.
3.5 Felett (Kovacs, Anna (Magyarország))1.95
3.5 Felett (Klivinyi, Kinga (Magyarország))1.85
3.5 Felett (Görbicz Anita (Magyarország))1.65
3.5 Felett (Nadine Schatzl (Magyarország))1.65
Lerohanások miatt Schatzl lőhet pár gólt, + a széleket is használjuk, javuló tendenciát mutat, hiszen norvégoknak 3, svédeknek már 5 gólt lőtt.
Kovács Anna eddig 12 percet nem játszott összesen a vb-n, mégis van 7 gólja, mivel 8\7 hetest belőtt eddig.
Görbe támadásban végig a pályán lesz, adott esetben a heteseket is lőheti, továbbá 8\3 és 6\3-as lőlapja van, de eddig világklasszis kapusokkal találkozott, így 4 gól összejöhet Görbének szerintem ma.
Klivinyi a norvégok ellen betlizett 5\0, majd a svédek ellen már nagyjából azt mutatta, ami várható tőle 9\5, vagyis 4 gólra ma is jó lehet, főleg, hogy elég sok időt tölt a pályán.
Az eddigiek alapján az előbb felsorolt játékosok mellett Kovacsics Anikótól és Háfra Noémitől várhatjuk a gólokat, de rájuk nem lehet fogadni. Így a négyes mindegyikére dobtam egy kisebb összeget, mert úgy gondolom, hogy ezek jó határok, köszönhetően annak, hogy eddig 2\2 vereségünk van, s egyedüli európai válogatottként még nincs pontunk és győzelmünk a vb-n. Arról már nem is beszélve, hogy ez egy olyan meccs lesz, amit be kell húznunk, méghozzá jól játszva, sok gólt szerezve.
Na a napi meglepi meg is van, japán lenyomta montenegrót átlag 14-szeres pénzért![]()
Itt a 4. kombink a vb-re.
Német-kína U55.5
Szerb-holland O52.5
https://www.hatharom.com/2017/12/06/...tippek-a-vb-re
Nálatok mi ma a játék?
Elég érdekes nyilatkozat Bóditól...kicsit bepillantást enged a magyar csapat problémáira is.
Bódi Bernadett: "A tegnapi mérkőzés nekem sem úgy sikerült, mint ahogy szerettem volna. És hát megmondom őszintén, hogy olyan emberek játszanak mellettem, most itt a Háfra Noémire gondolok, akikkel életemben nem játszottam egyébként együtt, és nagyon nehéz, nem tudom hogy ő most mikor, hogyan fog passzolni, meg ugye fiatal játékosról van szó, tehát én nem akarok úgy neki bekavarni, mert szegény nagyon izgul, és nagyon nehéz neki felvenni ezt a ritmust, és inkább hagyom, hogy csinálja azt, amit ő tud, de így viszont nekem a szerepem kicsit kevesebb ebből a szempontból, mert ő be akarja bizonyítani, nyilván gólokkal, hogy ő érdemes ide, és ezzel nincs is semmi probléma, és meg is tudja oldani, csak így meg én nem tudom ugye, hogy most akkor pontosan mikor fog passzolni, mikor kell visszaindulnom, tehát nincs meg az összhang közöttünk, megmondom őszintén, és ezt nagyon nehéz így egy kiélezett meccsen, ahol minden meccs fontos."
Ez szép volt megint csak, főleg a német meccs4/4? Barom fejemmel kihagytam pedig tankingoltam rajta egy csomót. Nekem ma egy betem volt, liveban raktam félidőben japán +4.5et, mert elég jól tolták az első félidőben és egy pillanatra elgondolkoztam egy második félidő győztes Japánon is, amikor láttam, hogy 8.00as odds van rá, de azt végül is kihagytam
,vsz a torna kellemes meglepetés csapata, megérdemelnék, hogy tovább jussanak (elég jó sanszuk lesz rá).
Brazilok meg a legnagyobb csalódás, csak nekem túl magas az a -4.5, trap game szaga van
Holnapra egyet rakok Románia-Angola 51.5 alatt 1.87
Plusz a lengyelek már 2.8 körül vannak ennyiért megéri? Nyilván remélem nyerünk, de ekkora favoritok lennénk?
Utoljára módosítva: himynameismark által: 2017.12.06 21:12