Sziasztok! Vasárnap kezdődik a női kézi Eb, ebbe a topikba jöhet minden, ami a tornával kapcsolatos. Hírek, tippek, videók, ötletek.
Sziasztok! Vasárnap kezdődik a női kézi Eb, ebbe a topikba jöhet minden, ami a tornával kapcsolatos. Hírek, tippek, videók, ötletek.
Én már nagyon várom a tornát
A magyar csapatot egyenlőre nem tudom hova tenni. Várjuk meg a végső összeállítást. Azért a csoportban az első-második helyen "illene" továbblépni, bármely összeállításban.
Az én meglepetés csapatom Hollandia. Éppen ezért egy jó tippet találtam is rájuk amit én is feldobok : B csop. győztes Hollandia 3@
Ezzel a duplázó kombival be is próbálkozom: Mindhárom meccsen sima győzelmet várok a nyitányon.
Orosz-Horvát 1 1.22@
Norvég-Román 1 1.22@
Holland-Német 1 1.5@
Eredő: 2.23@ 4/10
Hol van 3@ a Hollandok csoportgyőzelmére, 2.4@ a legjobb, amit találok.
Russia reach the semi final 1.85@ (év napjai)
Román, magyar, montenegroi csapatnak van elég baja. Talán a dánoknak van némi esélye elkapni őket, de nekik se sok szvsz. Arra viszont van esély, hogy ők megelőzik a norvégokat, szóval elég value tippnek tűnik, máshol 1.52@-t találtam erre, vagy 1.8@, hogy érmet nyernek.
Utoljára módosítva: hatvanharom.hu által: 2016.12.01 23:18
yee, jó lesz már várom, tetszenek a tippjeitek.
A mi csoportunkat igen érdekesnek látom, minden válogatottnak vannak bajai ezért nagy összevisszaságot várok. Az a tervem hogy a meglepetésekre játszom majd.
Vagy háromesélyben tolom az esélytelenebbek nagy oddsait vagy pluszos hendikepeket játszom. az első körben a cseheket meg montenegrót néztem ki, a magyarok meg a dánok ellen. A magyar és a dán csapat átlakulóban van, nem tűnnek túl erősnek. A csehekre például nyolcszoros az odds miközben tele vagyunk sérültekkel, lehet bepróbálom. mit gondoltok?
Ha meglepetéseket akarsz játszani, persze van létjogosultsága, de azért ne bízz abban a cseh győzelembe. Igaz, h foghíjasok vagyunk, de most komolyan 10-ből 10* vertük eddig a cseheket. Ha gondolkodnom kéne jó és híresebb cseh játékoson Knedlikován kívül nem tudnék még egyet mondani. Persze a nagy pluszos cseh hendi ülhet, de minek tennél +8 vagy+7.5 hendit kis szorzóért.
Én úgy látom,h ezen az EB-n mi a védekezésekkel nyerhetünk meccset. Abban van potenciál, lássuk be támadásban gyengusok leszünk. 1 irányító, nem túl acélos beálló játék. Viszont a széleken megvagyunk, illetve Kovács Anna, illetve Klivinyi lehet akik majd átlövésből termelhetik a gólokat.
Szóval arra akartam kilyukadni, h a Magyar meccsekben a kevés gólokban van a value.
Példának okáért magyar-cseh under 53.5 2@ több mint baráti