én azért meglepődnék, ha kivennék Görbicz kezéből a büntetőket, a felkészülési tornán is ő dobálta, meg ugye ő a rutin is.
Néztem, nekem egyik sem tetszik igazán. Görbicz lutri. Ha ő lövi a heteseket (jó eséllyel), akkor szerintem az over leeshet, egyébként nem. Tekintettel az alacsony támadóalakzatra és a nagy, "igazi" lövők hiányára, a széleket mindenképpen szükséges lenne jól kiszolgálni és mivel Bódi jó formában van, így a 3 gól leeshetne, de kérdés, hogy tényleg mennyi játékidőt kap. Először Kovács overt akartam itt rakni, mert benne tényleg benne lenne a sok gól, főleg ilyen szerkezetű csapatnál, és ráadásul szerintem nagyon jó formában van, csak azért néha ő elég hebrencs, így végül mindegyiket elengedtekDe Kovács over jó lehet.
Jaj ez a meccs
Csak valahogy húzzuk be.
LIVE Cseh/Magyar félidő-végeredmény 2,7@
ne is mondutoljára a szombati Barca-PSG meccset láttam, most ezért fáj ez a meccs...
Eddig ez siralmas, de szerintem meglehet a legalább X, DNB 1,75 magyar. De azért én még belenézek a félidő elejébe, ilyenkor nemritka a hullámvölgy (+HC-t kaphatunk szerintem).