Számunkra különös jelentőséggel bír ez a világesemény, hiszen egy jó eredménnyel jegyet szerezhet a válogatottunk a riói olimpiára. A 2. forduló után én úgy látom, hogy ebben a csapatban benne van a siker lehetősége, de lehet, hogy csak a szívem mondatja ezt velem. Ennek okán várom ide a szakértő és a szurkolói hozzászólásokat egyaránt. Természetesen bármelyik csapattal kapcsolatos infók, meglátások is ideférnek, akár tippek formájában is.
HAJRÁ MAGYAROK!!!sel_flaghu.jpg
Követem én is, első két meccsen nagyon jók voltunk, a mai lesz az első komoly meccsünk, itt már félő hogy megbotlunk. A legjobb tizenhat közötti meccs lesz a kulcs, azt be kell húzni mindenképp, aztán lesz ami lesz. Hajrá csajok!!
Követem én is, első két meccsen nagyon jók voltunk, a mai lesz az első komoly meccsünk, itt már félő hogy megbotlunk. A legjobb tizenhat közötti meccs lesz a kulcs, azt be kell húzni mindenképp, aztán lesz ami lesz. Hajrá csajok!!
Az oddsok alapján mi vagyunk a favoritok.
Montenegró 2,20
Van benne érték?
Matematikai alapon jobbak vagyunk, per pillanat, Montenegronál is. Nem csak azért, mert ők döntetlenre végeztek Szerbiával, hanem a japánok elleni 6 gólos győzelmet kevésnek érzem. A dánok 9-cel verték őket és "csak" 12-vel Tunéziát, akiket mi 19-cel.
Körmönfont, mi?