Norvégia - Dánia -0,5 Norvégia
PS Odds: 1,751
5/10
Norvégia - Dánia -0,5 Norvégia
PS Odds: 1,751
5/10
Svédország - Németország
How many goals will Anne Müller (GER) score? (Bets void if player does not play)
Kevesebb mint 5,5
1.80 @ BWIN
10/10
Hatalmas baki ez a BWIN-től, ugyanis a németeknél két Müller van, Anne és Susann, előbbi védekező játékos, utóbbi támadó, vb-gólkirály a Győrben játszik. Szerintem Susannra gondoltak, csak elírták a keresztnevét a játékosnak, dehát azért vagyunk, hogy ezt kihasználjuk.Oddsmódosítás biztosan várható, vélhetően ezt a fogadási opciót felfüggesztik, remélem utólag nem törlik az eseményt, ha mégis, akkor sry, de ez "must bet".
Anne Müller statisztikája az Eb alatt:
8 MÜLLER Anne - - - -/- 1 - 2 30:29 vs. Hollandia - még csak lövése sem volt
8 MÜLLER Anne 1 1 100 -/- 1 - 2 38:31 vs. Horvátország - itt meg asszem lerohanásból talált be
GL!
Utoljára módosítva: Tomihmv által: 2014.12.12 10:12
Sziasztok!
A véleményetek érdekelne a horvát-holland összecsapásról, ugyanis szerintem a hollandok az esélyesei a meccsnek, miután a horvátoknak nem maradt esélyük a továbbjutásra. A tulipánosok meg nem akarnak a jó ritmusból kiesni! 3-as szorzón azt gondolom, hogy van benne érték!
azért ez kérdéses, egyrészt a horvátok hazai pályán minimum egy meccset azért nyernének, + sztem jobbak annál, mint amit eddig mutattak. a hollandoknak meg tök8 mi lesz a vége, hiszen nem viszik tovább a pontokat. nem lennék meglepve, ha a legjobbak csak néhány percet kapnának ma és azok lennének a pályán, akik kiegészítő embernek számítanak. én itt bármit el tudok képzelni.
Svédország - Németország
Svéd -1 @1.79 Pinnacle
3/10
FT:39-32
A vb-gólkirály Müller kiválása nagy veszteség a németeknek, akik támadásban így megint bajban lehetnek, akárcsak a hollandok ellen. Az itt megszerzett pontokat a csapatok tovább viszik, ezért a jobb passzban lévő svédekre teszek egy próbát.
Utoljára módosítva: mr.blonde által: 2014.12.13 12:29