Betsafe=Betsson, ha ott vagy esetleg. Unibeten még jobb volt az odds.
Player speckókból ma egyedül ez tetszik:
Svédország - Horvátország Gulldén 5 felett (5-nél a tét visszajár)
WilliamHill Odds: 2,2
3/10
Svédország - Horvátország +2,5 Svédország
Pinnacle Sports Odds: 1,625
5/10
Montenegró+Magyarország+Dánia kombi
2.02 @ Marathonbet
3/10
Montenegró Szerbiával játszik, elvileg mindkét oldalon lesz minden fontos játékos, de a montenegróiak szerintem jobbak, mégha ez egy igazi presztízsmeccs is lesz.
Nem hibázhatunk a lengyelek ellen, ha maradandót akarunk alkotni a hazai rendezésű Eb-n, ráadásul a vendégeknél Niedzwiedz sérülés miatt kiesett, így még gyengébbek lesznek, mint voltak.
A dánoknak muszáj megverniük a románokat, s akkor az utolsó csoportmeccsen döntőt játszanak a norvégokkal, hogy ki mennyi pontot visz be a középdöntőbe. Jelenleg a skandinávok sokkal jobbak, mint a románok, ahol komoly problémák vannak a csapat körül, amit viszont láthattunk tegnap a pályán.
Egyik meccs sem lesz sima, plusz nőkről van szó, de ilyen szorzón egyszerűen nem hagyhattam ki ezt a kombit.
Utoljára módosítva: Tomihmv által: 2014.12.09 21:42
Franciaország-Szlovákia
Franciaország góljai 26,5 felett
Marathonbet @ 1.82
3/10
Sima meccsnek ígérkezik a franciáknak a szlovákok elleni találkozó. A gallok jóval erősebbek, amit ma bizonyítanak is szerintem. A hendikep határt picit magasnak érzem, de úgy gondolom, hogy 27-et könnyedén lőhetnek a franciák a szlovákoknak, főleg úgy, hogy mi 46-ot lőttünk északi szomszédainknak, míg a gallok ikszeltek velünk közvetlenül az Eb-t megelőzően.
Utoljára módosítva: Tomihmv által: 2014.12.09 21:42