Teljes verzió megtekintése : Októberi tippligák
Nemcsak, hogy lehet, de különösen érdemes is tippelni a 63.hu oldalán októberben, ugyanis a legjobban tippelők komoly pénznyereményekkel gazdagodnak.
Októberi tippligáink:
Betfair tippliga - Tippelj indoklással! (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-10/32) - Időtartam: 2012. okt. 1. - 2012. okt. 31. - Díjazás: 300$
Tippliga az aktív tagoknak (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-10/29) - Időtartam: 2012. okt. 1. - 2012. okt. 31. - Díjazás: 100$
bet365 tippliga (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-10/33) - Időtartam: 2012. okt. 1. - 2012. okt. 31. - Díjazás: 200$
Pinnacle Sports tippliga (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-10/30) - Időtartam: 2012. okt. 1. - 2012. okt. 31. - Díjazás: 200$
Unibet tippliga (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-10/31) - Időtartam: 2012. okt. 1. - 2012. okt. 31. - Díjazás: 15 000 Ft
Jó tudni!
I. Célunk a tényleg aktív és hasznos tagokat jutalmazni!
Folyamatosan figyeljük és vizsgáljuk a tendenciákat az oldalon írt hozzászólások és tippekhez adott indoklások vonatkozásában. Amennyiben valaki indoklásai, hozzászólásai nagyon spam jellegűek, továbbá épp csak az elvárt számú van meg belőlük, megtörténhet vele, hogy néhány a kritériumoknak, és kiírásnak nem megfelelő hozzászólását, indoklását a verseny vége felé, vagy akár a kvalifikációs időszak végeztével - de még a verseny lezárását megelőzően - töröljük. Így az adott illető kikerülhet a kvalifikáltak közül egyes tippligák esetében.
Tehát érdemes megfelelő szellemben, és a kiírásnak megfelelően játszani. Célunk a korrekt és az oldal közössége szempontjából hasznos tagokat jutalmazni.
II. Új szűrt profit számítási mód októbertől
Október hónaptól megváltoztattuk a szűrt profit - ez alapján rangsoroljuk a játékosokat a tippligákban - számítási módját. Eszerint csak a 10-es odds alatti nyertes és vesztes tétek eredményét számoljuk el, valamint mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba.
Én nem tudok fogadni! Nem kínál szorzókat :S
Én nem tudok fogadni! Nem kínál szorzókat :S
Kedves Noemail!
Átmenetileg nem működött a tippelés, azonban most már lehet tippelni.
Elnézést kérünk a kellemetlenségért, további jó játékot kívánunk!
Srácok, ti tudtok fogadást kötni? Én sajnos még mindig nem :(
Srácok, ti tudtok fogadást kötni? Én sajnos még mindig nem :(
Már tudsz, volt ma is egy kis rendszerkarbantartás, vélhetően pont akkor próbáltad.
látom már a végeredmény kihirdetésre került a tippligáknál, mikor lesz kb. a skrilles nyeremények utalása és mikorra várható a betfaires(olvastam a juniusi ligánál elég nehezen fizette ki a betfair a nyereményt most is erre számithatunk?)
Véleményem szerint jó ötlet az oldalnál az 1meccsre 1tippet lehet tenni gondolat,mivel neten ha fogad az ember ott sincs olyan,hogy megteszem a barca győzelmét meg azt,hogy Messi gól lő 1szelón.
Véleményem szerint jó ötlet az oldalnál az 1meccsre 1tippet lehet tenni gondolat,mivel neten ha fogad az ember ott sincs olyan,hogy megteszem a barca győzelmét meg azt,hogy Messi gól lő 1szelón.
De itt nem is kötésben rakod a tippeket.
Yossarian
2012.10.03, 12:26
Hohó, volt egy kis cenzúra? :D Pedig nem írtunk semmi rosszat, szerintem.
Azt egy másik topicba (http://forum.hatharom.hu/showthread.php/98-T%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3-a-tipplig%C3%A1kr%C3%B3l) írtuk, ha erre gondolsz.
Azt egy másik topicba (http://forum.hatharom.hu/showthread.php/98-T%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3-a-tipplig%C3%A1kr%C3%B3l) írtuk, ha erre gondolsz.
Tényleg! :D Megzavart, hogy nagyon hasonló volt a szöveg. :rolleyes:
látom már a végeredmény kihirdetésre került a tippligáknál, mikor lesz kb. a skrilles nyeremények utalása és mikorra várható a betfaires(olvastam a juniusi ligánál elég nehezen fizette ki a betfair a nyereményt most is erre számithatunk?)
Ahogy azt már írtuk, a tippligák lezárását követően néhány munkanap, míg a kifizetésekre ténylegesen sor kerül. A díjak eddig az összes tippligánkon és egyéb versenyünkön is hiánytalanul kifizetésre kerültek! A kifizetések adminisztrációja viszont eltart egy ideig, tekintve, hogy többszereplős folyamat és komoly élőmunka igénye van. Tehát utóbbi vonatkozásban a megértéseteket kérjük!
Sajnos, csak ma lattam, hogy indult a tippliga. A Pinnacle Sport tippligaban szeretnek resztvenni. Hamarosan regisztralok is hozzajuk az oldalrol. Azt szeretnem tudni, hogy hol tippelhetek? A "tippelek" menuben? Viszont ott nem tudom kivallasztani, hogy melyik tippligaban vegyek reszt.
Sajnos, csak ma lattam, hogy indult a tippliga. A Pinnacle Sport tippligaban szeretnek resztvenni. Hamarosan regisztralok is hozzajuk az oldalrol. Azt szeretnem tudni, hogy hol tippelhetek? A "tippelek" menuben? Viszont ott nem tudom kivallasztani, hogy melyik tippligaban vegyek reszt.
A rendszer automatikusan szortírozza a tippeket a ligák között. Annyit kell tenned, hogy a "Tippelek"-re kattintasz.
Egyáltalán nincs késő csatlakozni, hiszen az októberi Pinnaclesports tippliga (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-10/30) épp csak, hogy elkezdődött. :)
Nálunk nem kell kiválasztani, vagy külön jelentkezni az egyes tippligákba. Amely tippliga kiírásában szereplő kvalifikációs feltételeket teljesíted, oda automatikusan kvalifikálsz.
Mérkőzést választani majd tippelni bejelentkezve itt tudsz (http://www.hatharom.hu/bet). Vagy egyszerűen csak kattints valamely piros TIPP gombra az oldalon. Utóbbiból szintén rengeteget találhatsz...a legtöbbet a foci eredmények (http://www.hatharom.hu/livescore) aloldalon.
ha esetleg arra járnak majd irják jóvá a Boreham Wood-Billericay meccs eredményét még eljeséről!
Yossarian
2012.10.04, 21:15
Ma megérkezett a Pinnacle nyereményem. Köszönöm!
Ma megérkezett a Pinnacle nyereményem. Köszönöm!
Nekem még nem érkezett meg. legalábbis nem látom.
Automatikusan az egyenlegedhez íródik, vagy valahol máshol kell aktiválni?
Köszi
Yossarian
2012.10.04, 22:08
Amikor jóváírták, kaptam egy emailt és a pénz ott van közvetlenül a számlámon.
Amikor jóváírták, kaptam egy emailt és a pénz ott van közvetlenül a számlámon.
Köszi!
Én még nem kaptam tőlük semmit :S
Kedves Admin(ok)!
Érdeklődnék, hogy hogy lehet valakinek több a szűrt profitja, mint a "normál" profitja? Milyen képletet alkalmaznak?
Yossarian
2012.10.06, 00:05
Minden tippligánál le van írva, hogy mi a szűrt profit.
Minden tippligánál le van írva, hogy mi a szűrt profit.
Nyilvánvalóan erre már gondoltam, de akkor a rendszer nem mindenkinél számol helyesen...
Apropó, te már megkaptad a szeptemberi betfair nyereményed?
Yossarian
2012.10.06, 10:46
Ha valakinek az összes 10-es odds feletti fogadása elmegy, akkor nyilván kevesebb lesz a normál profitja, hiszen azok a fogadások nem számítanak bele a szűrt profitba.
A Betfair nyereményt még én se kaptam meg.
A Betfair nyereményekre mindig kicsit többet kell várni, mint a többire de idáig mindig megérkezett! A Skrill nyereményeket kaptátok meg?
A Betfair nyereményekre mindig kicsit többet kell várni, mint a többire de idáig mindig megérkezett! A Skrill nyereményeket kaptátok meg?
A Betfair nyeremények jóváírása is intézés alatt van. Skrill nyeremények kapcsán is intézkedünk, ha még nem kaptátok meg.
Yossarian
2012.10.08, 20:38
A Skrill még nálam sincs a számlán, ellenben a Pinnacle bónuszt mát megforgattam és ki is utaltam :)
A Skrill még nálam sincs a számlán, ellenben a Pinnacle bónuszt mát megforgattam és ki is utaltam :)
Mik a megforgatási feltételek?
Mennyi lett belőle? Vagy csak ellenfogadtál máshol?
Mik a megforgatási feltételek?
Mennyi lett belőle? Vagy csak ellenfogadtál máshol?
A szeptemberi Pinnaclesports tippliga (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-10/30#box) kiírásánál szerepel ez is. Idézem:
"A nyereményeket legalább 3x összegben meg kell forgatni, mielőtt azt kiutalhatná a játékos."
A szeptemberi Pinnaclesports tippliga (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-10/30#box) kiírásánál szerepel ez is. Idézem:
"A nyereményeket legalább 3x összegben meg kell forgatni, mielőtt azt kiutalhatná a játékos."
Igen, ezt láttam, de odds nem volt kiírva, akkor ezek szerint nincs meghatározva :)
Mondjuk engem sajnos nem érint a Pinnacle nyeremény ebben a hónapban :(
endrawka
2012.10.09, 18:05
Miért nem tudok fogadni?Nem tudom a szelvényen kiválasztani a tippet.
Abban tudna valaki segiteni, hogy nyertem a bundesligatotón és hogy h tudom levásárolni azt a shopban?
Miért nem tudok fogadni?Nem tudom a szelvényen kiválasztani a tippet.
Pontosan mire nem tudsz fogadni? A rendszer tudomásunk szerint jelenleg működik.
Netán olyan eseményre kívánsz fogadni, amely több mint két hét múlva kerül sorra? Ezen jövőbeli mérkőzések nem elérhetőek a 'Mérkőzés kiválasztása' szűrőben.
Abban tudna valaki segiteni, hogy nyertem a bundesligatotón és hogy h tudom levásárolni azt a shopban?
Hamarosan kapsz egy emailt a részletekkel.
A tippliga aktív tagoknál nekem miért kevesebb a szűrt profitom a "profitnál", amikor nincs 10-es feletti oddsom és tudtommal ennél a ligánál minden típusú fogadás érvényes? (egyesével átszámolva nekem is 50 feletti profit jött ki)
Köszönöm!
A tippliga aktív tagoknál nekem miért kevesebb a szűrt profitom a "profitnál", amikor nincs 10-es feletti oddsom és tudtommal ennél a ligánál minden típusú fogadás érvényes? (egyesével átszámolva nekem is 50 feletti profit jött ki)
Egy mérkőzésre leadott több tipp esetén csak az első tipp számít.
Yossarian
2012.10.10, 12:06
A szeptemberi Unibet tippliga nyeremény meddig használható fel?
Egy mérkőzésre leadott több tipp esetén csak az első tipp számít.
Minden mérkőzésre -amire fogadtam- csak egy tippet adtam le (októberben).
csaszi5830
2012.10.10, 21:11
Csak most októberben kezdtem el játszani a Bl és az EL forduló után. Tippliga az aktiv tagoknak elnevezésü sorozatban próbáltam szerencsét, nem sok sikerrel, de most nem is ez a fontos.Sajnos nem értem a szürt profit számítását, ami zavar egy kicsit. A saját eredményeimet tanulmányozva odáig jutottam, hogy a 120,875 pont ellenében -148-at sikerült elérnem, ez ugye -27 prifit. Ezt megtaláltam a táblázatban. Hogyan lett ebből -31 szürt profit fogalmam sincs. Elkezdem nézegetni más játékosok eredményét, hátha okosabb leszek. Nem jártam sikerrel. Valakinek nagyon magas profitból nagyon alacsony szürt profitot állapítottak meg, de volt olyan akinél ez pont forditva volt. Találtam egy olyan esetet, amit végképp nem értettem, minusz profitból plusz szürt profitot állapítottak meg.Tisztelt Admin! Ha nem túl nagy munka és fáradság, jó lenne megvilágosítani ezt a kérdést, akár úgy, hogy egy játékos eredményein keresztül be lehetne mutatni. Természetesen mindenki hozzáférhetne. Talán nem vagyok egyedül, aki ezt nem teljesen érti.Mindenkinek jó és erdményes játékot kívánok. Előre is köszönöm az ügyben tett fáradozásátok.Tisztelettel : csaszi5830
92andrey92
2012.10.10, 23:14
hát mint látom nem vagy tényleg egyedül akik nem értik ezt az EGYSZERŰ számitást!!! fogadj a rendszer pedig kiszámolja amit kell! lassan mindenkinek a szájába kell rágni h mi a szűrt profit! ja esetleg ha megtárgyalták ezt eshetne pár szó a Betfair nyereményekről is? vagy a betfaires kolléga megint szabadságon van?
brandonlang
2012.10.12, 19:42
A Tippliga aktív tagonak az feltételhez kötött? Semmilyen 63.hu-s regisztráció nem kell valamelyik irodába, és Skrilles sem kell? Elég ha csak van Skrilles számlám?
kolyok6666
2012.10.13, 11:35
egy VB-selejtező meccsel kapcsolatban akadt problémám. Pontosabban a Szlovénia-Ciprus meccsel amin megtettem hogy a 31. és a 40. perc között esik majd az első gól, be is jött de a lezárt tippjeim között a bukott tippek között van. Mi a probléma?
A Tippliga aktív tagonak az feltételhez kötött? Semmilyen 63.hu-s regisztráció nem kell valamelyik irodába, és Skrilles sem kell? Elég ha csak van Skrilles számlám?
A tippliga aktív tagoknak-nál nem kell sehova sem regisztrálnod a hathárom.hu linkjén keresztül, illetve az sem kell, hogy "innen" legyen Skrilles számlád!
egy VB-selejtező meccsel kapcsolatban akadt problémám. Pontosabban a Szlovénia-Ciprus meccsel amin megtettem hogy a 31. és a 40. perc között esik majd az első gól, be is jött de a lezárt tippjeim között a bukott tippek között van. Mi a probléma?
Hétfőn megvizsgáljuk a tipped kiértékelését, addig kis türelmedet kérjük!
brandonlang
2012.10.14, 10:24
A tippliga aktív tagoknak-nál nem kell sehova sem regisztrálnod a hathárom.hu linkjén keresztül, illetve az sem kell, hogy "innen" legyen Skrilles számlád!
Köszike. És amúgy ebben a ligában hol kell tippelni, mert nekem úgy tűnik, hogy az összes liga egybefolyik, vagyis fogalmam sincs mikor melyik ligában tippelek. Ráklikkel a "Tippelek" gombra és utána az a tipp hova kerül be? Melyik ligához?
Köszike. És amúgy ebben a ligában hol kell tippelni, mert nekem úgy tűnik, hogy az összes liga egybefolyik, vagyis fogalmam sincs mikor melyik ligában tippelek. Ráklikkel a "Tippelek" gombra és utána az a tipp hova kerül be? Melyik ligához?
CSak tippelj, mással ne törődj :)
A rendszer a kritériumok alapján más ligába is "beteszi" a tipped, ha a követelményeknek megfelel!
A tippliga aktív tagoknál minden liga, minden fogadása beszámít, ami 10-es odds alatti (egy mérkőzésre csak az első leadott tipp számít)! Ha téged csak ez érdekel, akkor csupán ezzel foglalkozz :)
brandonlang
2012.10.14, 15:01
Köszi, valami ilyesmire gondoltam én is.
92andrey92
2012.10.15, 14:26
a betfaires nyereményekről kaphatnánk valami értesitést?
a betfaires nyereményekről kaphatnánk valami értesitést?
Megérkezett, szóval befejezheted a sírást...
shaboadam
2012.10.16, 00:06
Sajnos az én batfair-es számlámat lezárták,még mielőtt megkaptam volna! Ha megnyittatom meg kapom rá a pénzt?
Sajnos az én batfair-es számlámat lezárták,még mielőtt megkaptam volna! Ha megnyittatom meg kapom rá a pénzt?
Nem fogják feloldani a zárolást, hidd el!
Igazándiból én azt sem hiszem el, hogy shaboadam és zsugasadam két különböző személy, de ha a hatharom.hu igen, az az ő dolguk! Azonban én továbbmegyek, NEM lehet egy fogadóirodánál sem egy háztartásból több embernek regelnie, de még csak azonos IP-vel sem! Ha ez megtörténik, akkor azonnali és végleges zárolást kapnak! Unokatesóm is járt így egy még engedékenyebb irodánál, mint a betfair és még csak véletlenül sem oldották fel, pedig egy hétig nyaggatta őket!
Szóval szerintem felesleges bármely irodánál regisztrálós játékban "együtt" játszanotok, hisz úgyis banolnak titeket...
Igazándiból én azt sem értem, hogy a "Tipplia az aktív tagoknak"-ban is miért indulhattok "ketten"...
Az orosz-azer és az Izrael-Lux meccsre nem lehet ázsiai hendikeppel fogadni. Ideiglenes hiba, vagy ezekre a meccsekre később sem lehet ezen a piacon fogadást kötni?
kolyok6666
2012.10.16, 12:40
Köszönöm a gyors választ és a problémamegoldást! :D
Sejtésem szerint teljesítettem a bet365-ös tippliga feltételeit,de a nevem mellett a "még nem kvalifikált" szerepel! Azt meg tudnák mondani,milyen feltételeket kell még teljesítenem?
Előre is köszönöm!
Nem fogják feloldani a zárolást, hidd el!
Igazándiból én azt sem hiszem el, hogy shaboadam és zsugasadam két különböző személy, de ha a hatharom.hu igen, az az ő dolguk! Azonban én továbbmegyek, NEM lehet egy fogadóirodánál sem egy háztartásból több embernek regelnie, de még csak azonos IP-vel sem! Ha ez megtörténik, akkor azonnali és végleges zárolást kapnak! Unokatesóm is járt így egy még engedékenyebb irodánál, mint a betfair és még csak véletlenül sem oldották fel, pedig egy hétig nyaggatta őket!
Szóval szerintem felesleges bármely irodánál regisztrálós játékban "együtt" játszanotok, hisz úgyis banolnak titeket...
Igazándiból én azt sem értem, hogy a "Tipplia az aktív tagoknak"-ban is miért indulhattok "ketten"...
Szerintem az irodák különösen akkor érzékenyek, ha egy IP-címről, egy háztartásból több számlára igénylik meg a különböző bónuszokat. Általában a feltételekben is az áll, hogy egy felhasználónak nem lehet több számlája, illetve hogy csak egy bónusz jár a "családnak".
A számlák számát tekintve a betfair az egyik legengedékenyebb, mivel itt egy felhasználónak több számlája is lehet (a rendszer felismeri regisztrációnál és a legelső számla "alá" rendeli az újat), bár az kellemetlen, hogy valamennyi számlát különböző befizetési módon lehet csak tölteni. Mivel a számlák pénzneme lehet eltérő (pl. EUR és USD), indokolt is lehet több számla vezetése.
Ha lehetne, a forintban vezetett bwin számlámat is átváltanám eurósra, mert unom, hogy mindig megszívatnak ki- és befizetésnél azzal, hogy oda-vissza váltogatják a pénzemet, teljesen feleslegesen. (amióta tudom, hogy a partybets és a gamebookers is azonos szorzókkal dolgozik, ez a problémám megoldódott, mert az egyiknél euró, a másiknál dollár számlám van, így a forint bwinnel tökéletesen kiegészítik egymást. :cool: )
Ugyanakkor az olyan irodák, mint pl. a bet-at-home, amely rengeteg ingyen fogadási kupont szórt ki és bevonzotta a magukat leleményesnek tartó multizókat, nyilván még érzékenyebbek a sokszoros regisztrációkra. (itt ráadásul saját pénz befizetése sem történik meg általában, csak az ingyen kupon beváltása)
Tisztelt Admin!
Valamilyen hiba folytán még lehet tippelni már lejátszott vagy már elkezdődött vb-selejtezőkre!
(pl. Oroszország - Azerbajdzsán...)
Nézzétek majd meg, legyetek szívesek, hogy ezzel nem él-e (élt-e) vissza valaki!
brandonlang
2012.10.17, 09:18
Lehet buta a kérdés, de mi alapján megy a rangsorolás a különböző ligákban?
Ghostika
2012.10.17, 11:00
Először a már kvalifikáltak jönnek aztán pedig ami a tippligára jellemző, a rendezés ki van emelve, de most már szinte mindenhol a szűrt profit szerint. A szűrt profitot pedig pont az előző fórum oldal utolsó post-ja ként találod.
Tisztelt Admin!
Valamilyen hiba folytán még lehet tippelni már lejátszott vagy már elkezdődött vb-selejtezőkre!
(pl. Oroszország - Azerbajdzsán...)
Nézzétek majd meg, legyetek szívesek, hogy ezzel nem él-e (élt-e) vissza valaki!
Az orosz-azeri meccs kapcsán legadott tippek (http://www.hatharom.hu/tipevent/1138939) esetében nem találtunk problémát.
Még megvizsgáljuk majd alaposan az időn túli tippelés lehetőségét is. Ha valamikor ilyen típusú hibát észleltek, kérlek, jelezzétek azt nekünk! Köszönjük!
brandonlang
2012.10.17, 14:21
Lehet hogy értem, de nem biztos...
brandonlang
2012.10.17, 14:23
Kvalifikáció? Cikkhozzászólás? Tehát a megjelenő cikkekhez kell elérni egy adott hsz számot?
Ghostika
2012.10.17, 15:12
Az oldalon lévő cikkekhez hozzá tudsz szólni, és az adott időszakra számolja a rendszer, most ha jól emlékszem 50 a határ, azaz ebben az időszakban, októberben, legalább 50 hozzászólás kell, hogy kvalifikált legyél. Alapvetően ha leadsz egy tippet, az részt vesz minden olyan tippligában, amibe beleszámít és ezek után jönnek a ligánkénti kvalifikációs feltételek, cikkhozászólás, befizetés fogadóirodához, stb...
Tisztelt Admin vagy Valaki!
Valahogy nyomon tudom követni hogy állok a tippligák kvalifikációjának folyamatában?
shaboadam
2012.10.17, 19:48
Tisztelt Admin!
Kaphatnék választ én is az utóbbi kérdésemre???
Tisztelt Admin vagy Valaki!
Valahogy nyomon tudom követni hogy állok a tippligák kvalifikációjának folyamatában?
A 'Tippligák / Tippligák eredménye' aloldalon ligánként megtalálod a rangsort. A kvalifikált játékosok zöld színnel jelennek meg.
Tisztelt Admin!
Kaphatnék választ én is az utóbbi kérdésemre???
Kérjük, lépj velünk kapcsolatba emailben miután feloldották a számlád zárolását.
Kvalifikáció? Cikkhozzászólás? Tehát a megjelenő cikkekhez kell elérni egy adott hsz számot?
Az oldalon lévő cikkekhez hozzá tudsz szólni, és az adott időszakra számolja a rendszer, most ha jól emlékszem 50 a határ, azaz ebben az időszakban, októberben, legalább 50 hozzászólás kell, hogy kvalifikált legyél. Alapvetően ha leadsz egy tippet, az részt vesz minden olyan tippligában, amibe beleszámít és ezek után jönnek a ligánkénti kvalifikációs feltételek, cikkhozászólás, befizetés fogadóirodához, stb...
A 'Tippliga az aktív tagoknak (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-10/29)' fantázianevű ligában valóban az október hónap során írt hozzászólások száma az egyik kvalifikációs feltétel. Annyiban pontosítanánk a dolgot, hogy az 50, az valójában 51.
Amúgy minden egyes tippligánál le vannak írva részletesen a kvalifikációs feltételek.
Azt tudom! Biztos rosszul fogalmaztam meg a kérdésemet! De már tárgytalan,mert közben "bezöldültem"! :) Köszönöm!!
Az Anzsi-Szpartak meccsen az Anzsi győzelmére és a kétesély (Anzsi-döntetlenre) irreálisan magas odds volt. Kérném ezen tippek törlését! Az ázsiai hendikep tippek oddsai és a végeredmény másik két kimenetele (döntetlen ill. Szpartak győzelem) megegyezett az irodák által kínált szorzókkal.
brandonlang
2012.10.20, 19:04
És azt hol lehet megtekinteni hogy valakinek mennyi hozzászólása van egy adott időszakot nézve.
És azt hol lehet megtekinteni hogy valakinek mennyi hozzászólása van egy adott időszakot nézve.
Tippliga az aktív tagoknak-nál lesz egy olyan oszlop, ahol a hsz száma van feltüntetve!
brandonlang
2012.10.22, 19:29
Lesz, vagy már van? :)
brandonlang
2012.10.22, 22:33
Rendben Noemail, látom ismét beleakadtam egy okostojásba......
Örültem a fórumnak.
brandonlang
2012.10.23, 09:10
Nem éreztem felesleges kérdésnek, ezért tettem fel. Utánanéztem hogy valahol lehet-e látni, de csak az össz hsz-t mutatja, nem azt hogy egy adott időszakra mennyi van. Ha néha használnád az eszed akkor nem okoskodnál és próbálnál túl okosnak látszani.
Ghostika
2012.10.23, 10:02
Brandonlang, a tipligáknál, a tippliga időszakára vonatkozó hozzászólás szám szerepel, cikkhozzászólás.
brandonlang
2012.10.23, 10:28
Köszi Ghostika!
brandonlang
2012.10.23, 13:18
Lesz egy olyan oszlop, ezt irtad miközben már van ilyen oszlop. Tehát a felvilágosításod kicsit sántít. Kicsi Troll!
brandonlang
2012.10.23, 13:44
Lesz egy olyan oszlop, ezt irtad miközben már van ilyen oszlop. Tehát a felvilágosításod kicsit sántít. Kicsi Troll!
brandonlang
2012.10.23, 14:22
Kicsit magas lovon üldögélsz, nem gondolod?
brandonlang
2012.10.23, 14:26
"Tippliga az aktív tagoknak-nál lesz egy olyan oszlop, ahol a hsz száma van feltüntetve! "
Ez azt jelenti, hogy a jövőben a 63.hu szerkesztői fejlesztenek oda egy olyan oszlopot, ahol majd a hsz-k száma látszódni fog. Kicsi huszár. A te leírásod bármennyire is segítőkész akart lenni, nem ezt takarta. Vita lezárva.
Noemail, brandonlang: ez most komoly?
Nevetséges lenne, ha megpróbálnánk ebben a vitában igazságot tenni, de azért hangsúlyosan megkérünk benneteket, hogy ezzel a teljesen céltalan és értelmetlen vitával hagyjatok fel!
Továbbá minden fórumozó figyelmét felhívjuk arra, hogy a 63.hu fórumon nem tartozik a tolerált viselkedési formák közzé egymás indokolatlan és fölösleges támadása, kritizálása. Azon felhasználók bannolára kerülhetnek, akik ezt az alapszabályt nem tartják tiszteletben!
De én az elmúlt 2 nap legfontosabb problémájának az általam már említett Anzsi meccset tekinteném! A hazai győzelem (1x2), ill a kétesélynél (hazai és döntetlen) irreális oddsokon lehetett fogadni, amit többen ki is használtak :)
De én az elmúlt 2 nap legfontosabb problémájának az általam már említett Anzsi meccset tekinteném! A hazai győzelem (1x2), ill a kétesélynél (hazai és döntetlen) irreális oddsokon lehetett fogadni, amit többen ki is használtak :)
A következő munkanapokon tervben van, hogy ezt megvizsgáljuk, és a szükséges korrekciókat elvégezzük.
brandonlang
2012.10.23, 16:19
Már írtam Noemailnak privátban hogy ha folytatni akarjuk a vitát tegyük ezt privát körülmények között...
Én kérek elnézést a 63.hu-tól...
"...valamint mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba."
Ennek ellenére a másodjára megadott tippet is beszámította a rendszer szemiinél
Athletico Madrid-Academica pontos eredmény, majd 2,5 over. Vagy attól még beszámítódik, h pl a Pinnacle ligába beleszámolja az overt, de a többibe meg csak a pontos eredményt?
"...valamint mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba."
Ennek ellenére a másodjára megadott tippet is beszámította a rendszer szemiinél
Athletico Madrid-Academica pontos eredmény, majd 2,5 over. Vagy attól még beszámítódik, h pl a Pinnacle ligába beleszámolja az overt, de a többibe meg csak a pontos eredményt?
Ezt mi alapján mondod? A 'Lezárt tippek (http://www.hatharom.hu/tips_history/1/b35ccde3ba727a839435517cbab83c97)' listán szereplő sorrend nem a tippek leadásának időbeli sorrendjét jelöli.
Ezt mi alapján mondod? A 'Lezárt tippek (http://www.hatharom.hu/tips_history/1/b35ccde3ba727a839435517cbab83c97)' listán szereplő sorrend nem a tippek leadásának időbeli sorrendjét jelöli.
Ha valaki tippeket ad le, akkor a rendszer időrendbe teszi, de azok vannak "legalul", amelyekre előbb érkezett a tipp.
Ha valaki tippeket ad le, akkor a rendszer időrendbe teszi, de azok vannak "legalul", amelyekre előbb érkezett a tipp.
Jelenleg a rendszer nem teszi időrendbe az ugyanarra a mérkőzésre leadott tippeket, ez vezethetett félre. Semii-nél külön megvizsgáltuk, hogy melyik tippet adta le előbb, és az említett mérkőzés kapcsán a helyes tipp volt az, amelyet korábban adott le.
Megvizsgáltuk a szűrt profit számítási módját is úgy általában, és kijelenthetjük, hogy az rendben van, jól működik a bevezetése óta.
Annak érdekében, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, és félreértésekre se adjon okot a dolog, a listákon is a második rendezési elv (az első rendezési elv a mérkőzés időpontja) a tipp leadásának ideje lesz. Ez viszont némi fejlesztést igényel, ami időt vesz igénybe, ezért kis türelmeteket kérjük.
Jelenleg a rendszer nem teszi időrendbe az ugyanarra a mérkőzésre leadott tippeket, ez vezethetett félre. Semii-nél külön megvizsgáltuk, hogy melyik tippet adta le előbb, és az említett mérkőzés kapcsán a helyes tipp volt az, amelyet korábban adott le.
Megvizsgáltuk a szűrt profit számítási módját is úgy általában, és kijelenthetjük, hogy az rendben van, jól működik a bevezetése óta.
Annak érdekében, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, és félreértésekre se adjon okot a dolog, a listákon is a második rendezési elv (az első rendezési elv a mérkőzés időpontja) a tipp leadásának ideje lesz. Ez viszont némi fejlesztést igényel, ami időt vesz igénybe, ezért kis türelmeteket kérjük.
A szűrt profitnál akkor a rendszer úgy számol, hogy (minden megfelel a kritériumoknak) minden tippnél KÜLÖN kerekít? Míg a "profitnál" meg nem kerekít, csak a legvégén?
Tisztelt admin.Azt szeretném megkérdezni,hogy én miért nem vagyok kvalifikált az unibet tippligában,mikor pozitiv a profitom és utaltam is októberben az unibethez pontosan 24én:2012. 10. 24.15:52:12 954061694 Befizetés - Depozit 10,00 10,00
Sajnos,amit el is vesztettem már azóta.Előre is köszönöm szépen a választ.
Kedves Admin!
A fogadóiroda azonosítók megadásánál,a Fortunawin mellett,az szerepel,hogy NEM 63.hu-s regisztráció! Holott a megadott linken keresztül regeltem és be is fizettem...
Tisztelt admin.Azt szeretném megkérdezni,hogy én miért nem vagyok kvalifikált az unibet tippligában,mikor pozitiv a profitom és utaltam is októberben az unibethez pontosan 24én:2012. 10. 24.15:52:12 954061694 Befizetés - Depozit 10,00 10,00
Sajnos,amit el is vesztettem már azóta.Előre is köszönöm szépen a választ.
Az Unibet visszajelzése alapján nem 63.hu-s az Unibet regisztrációd. Erről a fogadóiroda ügyfélszolgálatának írva lehet meggyőződni. Amennyiben mégis más visszajelzés jön részükről, kérlek szóljatok nekünk és felülvizsgáljuk a dolgot.
Kedves Admin!
A fogadóiroda azonosítók megadásánál,a Fortunawin mellett,az szerepel,hogy NEM 63.hu-s regisztráció! Holott a megadott linken keresztül regeltem és be is fizettem...
A Fortunawin visszajelzése alapján nem 63.hu-s a regisztrációd. Amennyiben mégis más visszajelzés jön részükről, kérlek szóljatok nekünk és felülvizsgáljuk a dolgot.
Novembertől már nem lesz PinnacleSports liga? :( :( :(
FortunaRanger
2012.11.01, 11:55
én is hiányolom :-/
brandonlang
2012.11.01, 12:00
Ha jól értem akkor az októberi nyeremények kb. a jövő hét közepe fele érkeznek majd meg a Skrill számlánkra?
A Fortunawin visszajelzése alapján nem 63.hu-s a regisztrációd. Amennyiben mégis más visszajelzés jön részükről, kérlek szóljatok nekünk és felülvizsgáljuk a dolgot.
Kedves Admin!
Kaptam levelet a Fortunawintől,amit továbbítottam az info@hatharom.hu e-mail címre!
Kedves Admin!
Kaptam levelet a Fortunawintől,amit továbbítottam az info@hatharom.hu e-mail címre!
Köszi, válaszoltunk is már neked.
Novembertől már nem lesz PinnacleSports liga? :( :( :(
én is hiányolom :-/
Novemberben is megrendezésre kerül a 200$ összdíjazású Pinnaclesports tippliga. Itt találjátok a részleteket (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-11/37).
Ha jól értem akkor az októberi nyeremények kb. a jövő hét közepe fele érkeznek majd meg a Skrill számlánkra?
Igen, így van!
Novemberben is megrendezésre kerül a 200$ összdíjazású Pinnaclesports tippliga. Itt találjátok a részleteket (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-11/37).
Király! ;) :D
Csak nov 1.-én hajnali fél kettőkor nem szerepelt még a tippligák között és kicsit szomorú voltam :D
Király! ;) :D
Csak nov 1.-én hajnali fél kettőkor nem szerepelt még a tippligák között és kicsit szomorú voltam :D
A lényeg, hogy most már nincs ok szomorúságra. ;)
brandonlang
2012.11.01, 19:57
Ha jól látom novemberben az ne is tippeljen, akinek nincs valamilyen 63.hu-s regisztrációja....
Ha jól látom novemberben az ne is tippeljen, akinek nincs valamilyen 63.hu-s regisztrációja....
Nos, erre majdnem írtam valamit, de inkább adok egy ötletet ;)
Bet365-nél a minimum befizetés 1500 Ft. És azzal, hogy feltöltesz 1500 Ft-t, azért:
1., megadod az esélyt magadnak, hogy megtöbbszörözd a pénzed
2., évente több (tíz)ezer sporteseményt tekinthetsz meg INGYEN
3., játszhatsz a Hatharom.hu nyereményjátékán, ahol egyelőre több a nyerhető összeg, mint a kvalifikált játékos
A világ legjobb fogadóirodája és hatalmas előnnyel indulsz, hisz egy "normális" fogadó, aki nem csak az "ingyenjátékok" miatt csatlakozott a sportfogadás világához, az már biztosan regisztrált ide régebben, vagy éppen először ide. Magyarul sokkal, de sokkal nagyobb az esélyed itt nyerni, nem is kis összeget, mint mondjuk eddig a "Tippliga az aktív tagoknak"-nál.
Sajnos én is már régebb óta játszom itt (azért sajnos, mert így a Hatharom.hu által szervezett bet365-ös nyereményekben semmiképp sem részesülhetek) és elégedett vagyok az irodával.
Summa-summárum! Nem keseregni kell, hanem regisztrálni a Hatharom.hu linkjén keresztül és felölteni! Én mindenképp a bet365-höz regelnék, mert tényleg rengetek a kínálat, jelentős összegeket nyerhetsz (a Hatharom.hu játékán), továbbá -mondom- rengeteg sporteseményt (futball, kézilabda, snooker, vízilabda...) nézhetsz INGYEN!
Arról nem is beszélve, hogy még a bankszámlád vagy a bankkártyádat sem kell megadnod, mert befizethetsz moneybookersen keresztül! Továbbá ha a Hatharom.hu-n keresztül regelsz oda és töltesz fel egy irodához, még 10 eurót is kapsz!
Mi kell még?!
Köszönjük Noemail, ezt szinte mi is írhattuk volna! ;)
Köszönjük Noemail, ezt szinte mi is írhattuk volna! ;)
Nagyon szívesen! :)
A lehetőségekhez képest próbálok segíteni/ötletet adni a többieknek úgy, hogy eközben megtartom a tárgyilagosságom.
Persze ehhez hozzátartozik az oldalhoz (Hatharom.hu) való egyfajta hűség is a részemről (már az első számú sporttal foglalkozó hírportállá vált számomra)! Színvonalas tippligákban vehetek részt és komoly pénzösszegeket nyerhetek vele!
Szóval köszönöm szépen a lehetőséget! :)
Most ezzel én is egyetértek! :) Konkrétan leírtad! Ezek után biztos regelni fog brandonlang is! Nálam is egyértelmű No.1 lett az oldal! Sőt már tesómnak is ajánlottam,ha meglátja,h nyertem a tippligákon, tuti h ő is tippelni fog ezentúl! :)
kidelpiero
2012.11.02, 09:44
A bet365-re tőletek regeltem, még október vége felé, majd leellenőrzitek? köszi
Bocs,h beleszólok,de meggyorsíthatod a folyamatot! A Tippligák menüben a fogadóiroda azonosítok megadásánál!
Most ezzel én is egyetértek! :) Konkrétan leírtad! Ezek után biztos regelni fog brandonlang is! Nálam is egyértelmű No.1 lett az oldal! Sőt már tesómnak is ajánlottam,ha meglátja,h nyertem a tippligákon, tuti h ő is tippelni fog ezentúl! :)
Egy háztartatásban éltek tesóddal?
Egy háztartatásban éltek tesóddal?
Nem egy háztartásban élünk!
A bet365-re tőletek regeltem, még október vége felé, majd leellenőrzitek? köszi
Bocs,h beleszólok,de meggyorsíthatod a folyamatot! A Tippligák menüben a fogadóiroda azonosítok megadásánál!
Megkaptuk a bet365 azonosítódat. Ellenőrzés folyamatban, jövő héten számíts visszajelzésre.
brandonlang
2012.11.04, 13:03
Én is majdnem irtam erre valamit.....
Arra nem gondoltál, hogy ezek közül az irodák közül már mindegyiknél van regem? Vagyis ahol kikötés a 63.hu-s irodareg, akkor abban a játékban nem tudok részt venni. Vágod?
Én is majdnem irtam erre valamit.....
Arra nem gondoltál, hogy ezek közül az irodák közül már mindegyiknél van regem? Vagyis ahol kikötés a 63.hu-s irodareg, akkor abban a játékban nem tudok részt venni. Vágod?
Légy oly kedves és moderáld magad! Én nem ilyen "hangnemben" írtam neked üzenetet...
Légy oly kedves és moderáld magad! Én nem ilyen "hangnemben" írtam neked üzenetet...
Nem, te kioktattál valakit, akinek félreértetted a hozzászólását. :)
Pedig egyértelműen fogalmazott, a 63-as regekről beszélt, ha visszaolvasol.
Nem, te kioktattál valakit, akinek félreértetted a hozzászólását. :)
Pedig egyértelműen fogalmazott, a 63-as regekről beszélt, ha visszaolvasol.
De nem lekicsinylően oktattam ki, hanem ötleteket adtam. Úgy adtam neki elő az ötletem, ahogy a legjobb barátomnak a lehető legjobb szándékkal tenném.
Abban nem volt semmi ingerület, csak az első mondatommal tudtam bántani, de meggondoltam magam ;)
Megérkezett az októberi Pinnaclesports nyeremény! :) Köszönöm
Megérkezett az októberi Pinnaclesports nyeremény! :) Köszönöm
Csatlakozom! Nekem is megérkezett! Én is köszönöm szépen :)
Sziasztok! Van valami hír az októberi bet365-ös tippliga kifizetéseiről?
Sziasztok! Van valami hír az októberi bet365-ös tippliga kifizetéseiről?
Jövő hét folyamán várható az összes októberi tippliga kifizetése. Köszönjük a türelmeteket!
kidelpiero
2012.11.10, 23:56
Rajtatok keresztül regisztráltam a bet365-re, minden az általatok leírt lépések szerint csináltam, mint anno a betfairnél és a pinnaclenél is, itt azonban azt írtátok a regisztráció nem rajtatok keresztül történt és a tippligában sem szereplek a kvalifikáltak között, ilyenkor mi a teendő?
Én is jártam már igy-a moneybookers regelésnél is-de ha a bet365 nem igazolja vissza,hogy innen regeltél,akkor a hatharom.hu nem tehet semmit.Anno én is sok levelet küldtem ez ügyben,de sajnos nem tudtak segiteni,igy maradtam azoknál a tippligáknál,ahol elfogadták a regemet innen.Vagyis próbálj meg ott minél jobb eredményt elérni,további szerencsés napot.
Én is így jártam a Fortunawinnel! Leírtam nekik a problémám,másnap vissza is írtak,h valóban 63.hu-s a regem,elnézést kérnek! Aztán 63.hu-s levelet is kaptam,szóval teljesen korrekt volt mindkét fél! Mindenképp írj egy levelet a bet365-nek!
Köszönöm a Hathárom.hu által küldött pénzt! Tippliga az aktív tagoknak
Nekem még mindig nem jött meg a Betfair és a bet365 tippligákban nyert pénz. Mikorra várható a kifizetés?
Nekem még mindig nem jött meg a Betfair és a bet365 tippligákban nyert pénz. Mikorra várható a kifizetés?
Betfair még nekem sem, de ők szokták a legkésőbb küldeni, így szerintem majd várhatóan holnap fog megérkezni! No para ;)
Jövő hét folyamán várható az összes októberi tippliga kifizetése. Köszönjük a türelmeteket!
Melyik jövő hét? 20 nap telt el a novemberből, mindjárt december és még mindig semmi, mi ez a bénázás?
Még egy kis türelmeteket kérjük! Ahogy eddig, úgy most is mindenki meg fogja kapni a nyereményét.
Nekem a bet365 megjött! Köszönöm szépen! Annyit szeretnék kérdezni,hogy ezt meg kell forgatni kifizetés előtt? (persze nem szeretném egyből kivenni) Mert a tippliga leírásban ez nincs benne (fortunawinnek benne van),de a bónusz egyenlegnél van,nem a kivehetőnél!
Vagy teljesen úgy kell kezelni mint egy első befizetéses bónuszt?
A bet365 nekem is megjött bóusz formáában, de a Betfaires még mindig nem jött meg. Így november 24-én lassan esedékes lenne szerintem...
A bet365 nekem is megjött bóusz formáában, de a Betfaires még mindig nem jött meg. Így november 24-én lassan esedékes lenne szerintem...
Jövő héten küldik, no para...
Fortunawines pénzt kapott már valaki?
really01
2012.11.27, 13:39
Üdv. mindenkinek!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Ma regisztráltam Bet365-re, és az lenne a kérdésem hogy a felhasználónevemet hol kell elküldenem, hogy a tippligában részt vehessek? (Tudom hogy hónap vége van) Az itt küldheted el link, csak az iroda oldalára visz, és ott nem találok semmit.
Köszönöm!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Ma regisztráltam Bet365-re, és az lenne a kérdésem hogy a felhasználónevemet hol kell elküldenem, hogy a tippligában részt vehessek? (Tudom hogy hónap vége van) Az itt küldheted el link, csak az iroda oldalára visz, és ott nem találok semmit.
Bejelentkezés után itt tudod beküldeni a Bet365 felhasználó nevedet:
http://www.hatharom.hu/sportsbook_identifications
really01
2012.11.27, 16:25
Bejelentkezés után itt tudod beküldeni a Bet365 felhasználó nevedet:
http://www.hatharom.hu/sportsbook_identifications
Köszönöm a választ! Elküldtem.
A betfair nyereménynek még se híre, se hamva :(
A betfair nyereménynek még se híre, se hamva :(
Jövőhét elejére ígéri a Betfair a kifizetést, a nevükben is elnézést a csúszásért.
Nekem a Fortunawines nyeremény megérkezett. Köszönet.
Tisztelt Admin!
A totó és góltotó díjazottjai 44. hét óta nem frissülnek.
Tisztelt Admin!
A totó és góltotó díjazottjai 44. hét óta nem frissülnek.
Jogos felvetés, egy ideje rendszerfrissítéseket végzünk, amik egy kicsit elhúzódtak. Várhatóan az elkövetkező 1-2 hétben visszaállnak a dolgok a régi kerékvágásba, ami a tippligák és totók lezárását, kiértékelését illeti. Elnézést kérünk mindezért, de igen komplex, komoly kihívást jelentő programozói feladatokról van szó. A jó hír, hogy alakul a dolog, jól állunk, és hamarosan egy a korábbinál kevesebb hibával és még profibban működő rendszerrel tudunk számotokra szolgálni.
Megérkezett a betfair-es nyeremény! Köszönöm szépen Hathárom.hu!
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.