PDA

Teljes verzió megtekintése : Kriszkova95 Tippjei

kriszkova95
2020.02.12, 17:07
Sziasztok!

Szeretnék először is bemutatkozni, Kriszkova95 vagyok Sopronból jelenleg, 1éven keresztül voltam régebben a Tippmixtippek egyik tipp adója! Napi rendszerességgel követem az aktuális dolgokat, lassan 10éve másodállásként tekintek a sportfogadásra! Véleményem ha okosan csináljuk, és érvekkel támasztjuk alá, akkor szép profitra lehet szert tenni!!

Szerintem olyan heti 2 tippel fogok majd jönni, néha nagyon nagy kombót szoktam össze rakni, lehet majd ez sokaknak elégé furcsának fog tünni! Bármilyen kérdésere ha úgy van, akkor arra szívesen válaszolók, mert ez egy olyan világ, hogy bármi előfordulhat, és gyorsan kikel használni!

Aki tegnap esetleg megrakta az én tippjeimet, elég jól kaszálhatott a 7/4es döntetlen kombinációval!
Rajtra fel, sok sikert mindenkinek, és minnél több pénz álljon a házhoz!! :D

Kriszkova95

kriszkova95
2020.02.12, 18:52
Sziasztok! Gyors egy élő tipp! Értéket láttok benne!
Tét: bankroll 1% kb!

Sok sikert!

https://forum.hatharom.com/attachment.php?attachmentid=1085&stc=1

Tibbs
2020.02.12, 19:25
Sajnos akármit csinálok nem tudom elolvasni a tippet :(

wexom
2020.02.12, 19:37
remek! várjuk a tippjeid! :)

wexom
2020.02.12, 19:40
valóban nem jó így! nagyobb felbontású kép kellene, vagy másfajta megosztás!

kriszkova95
2020.02.12, 19:41
Hello Tibbs! Neee valahogy próbálok javítani a feltöltött fényképek minőségén, csak nem tudom hogy, esetleg valakinek tippje van erre??
Amúgy a fogadás egy élő tipp volt, ami a Jerv(Nor) - Arendal(nor) baratságos meccsre volt/van, a félidőben vezetett a vendég csapat, és a végeredményt hazai fogadtam egy minimális téttel... láttok benne fantáziát, jelen pillanatban 1:1 sz állás a 83percben! Szóritunk még egy gólért!

kriszkova95
2020.02.12, 19:45
Sajnos gól, csak a másik kapuba!! :((

Tibbs
2020.02.12, 22:42
Szia Kriszkova, akár képpel de inkább a tipp kiírásával is sokat segítenél. Köszönöm.

kriszkova95
2020.02.15, 11:25
Sziasztok Csoporttársak/Hathármasok! Jelentkezek a mai napi tippjeimmel, ahogy megígértem, heti 2szelvénnyel akarok Nektek jönni!
Lássuk is, hogy mire is lehet fogadni a mai napon!

1.Meccs Dvtk - Paks
Hazai győzelmet várok a mai napon a Dvtk-tól, eddig a tavaszi szezonban egész jól futnak, pláne a Paks 2legjobb támadója kiállítás végett nem fognak játszani, így az 1,9odds jó fogadási támpont lehet!!!

2.Meccs Norwich - Liverpool
Ezen a meccsen 2,5 gól feletti eredményt várok ezen a meccsen, Liverpoolnak jó a támadó játéka, sőt... A norwichnak meg nincs vesztenivalója, így egy gólgazdag mérkőzést várok a csapatoktól!!!

3. Meccs Barcelona - Getafe
Itt a Barcelona győzelmét várom 1.4odds ad jelen pillanatban a Bet365, szerintem itt különösebb irományt nem kell írnom, ha Barca akar bajnokságot nyerni, akkor mindenképpen nyernie kell!!

E 3meccsben láttom a mai potenciált, így egy kerek 4odds jön ki erre a 3meccsre, én egy ajánlott 5000ft-ot teszek rá!!
Sok sikert mindenkinek, és Hajrá csoporttársak!!!

Üdv,
Kriszkova95

kriszkova95
2020.02.18, 16:42
Sziasztok Csoporttársak/Hathármasok! Jelentkezek a mai napi tippemmel!
Lássuk is, hogy mire is lehet fogadni a mai napon!

1. Kezdődik a Bajnokok Ligája, így egy szép 2odds feletti Liverpool győzelmet jósolok a mai napra!
Jelen állás szerint 2.3odds van a Bet365-ön, szerintem a tipp egy 7es erősségű, így jómagam egy 10.000ft megjátszását ajánlom!!

Aki esetleg megteszi vagy bármi, annak sok sikert! Hajrá Liverpool!

Üdv,
Kriszkvoa95

kriszkova95
2020.02.28, 16:00
Sziasztok Csoporttársak/Hathármasok! Jelentkezek egy kis idő múltán!

Egy 7/6-os kombináció fogadást ajánlók, ami 1 mai meccset, és 6 holnapi meccset tartalmazz!
Lássuk miben is láttok értéket!

1.Meccs: Real Socieadad - Valladolid
Itt egy sima Hazai győzelmet tippelek, ami jelen pillanatban most a Bet365-ön 1.53oddsot add, 1.4 oddsig simán rakható! Tipp erőssége: 10/8

2.Meccs: Újpest Fc - Puskás "Akadémia"
Itt jelen esetben egy Vendég győzelmet tippelek, egyrészt mert az Újpest vidéken játszik, jelen pillanatban Zalaegerszegen, így egy semleges térfél végett, esélyesebbnek tartom a Puskást! Jelen esetben 2.55odds van rajta, a tipp erőssége 10/6-os

3. Meccs: Ferencváros - DVSC
Ezen a mérkőzésen véleményem szerint egy nyílt sisakos mérkőzést láthatunk, sok gól reményében, ezért 2.5gól felett várom a meccs alakulását, az odds jelen pillanatban 1.6! A tipp erőssége 10/7

4. Meccs: Videoton - Kaposvár
Itt ugyan azt Tippelem mint ez előző mérkőzésre!
1.6odds!

5.Meccs Lazio - Bologna
Sima hazai mérkőzés várok el a Sasoktól 1.5oddsért, Tipp erőssége 10/9

6. Meccs Augsburg - Borrusia Mgladcbach
Vendég győzelemet várok, sok hiányzója van a hazai csapatnak, és ha nem akarnak leszakadni az élbolyról mindenképpen kell a győzelem 2.05oddsért! Tipp erőssége 10/6!

7.Meccs: Monaco - Reims
Hazai győzelmet tippelek 1.7oddsért, ha jövőre nemzetközi porond a cél a hercegségieknek akkor kell a 3pont, 1,7oddsért!
Tipp erőssége 10/7!

Remélem tudtam Nektek valamelyest segíteni, akinek esetleg van véleménye vagy bármi észrevétel, akkor szóljon hozzá! Sok sikert mindenkinek, és sok sikeres tipp bejövetelét kívánok!

Üdv,
Kriszkova95

kriszkova95
2020.03.01, 00:03
Sziasztok! 7/5 tudtam hozni, nagyon bosszantó, hogy így ment el az a 2meccs... De se baj, holnap próbálok javítani! :)
Plusszos volt egyébként így is, mert Bet365-on előben kivettem, mert tapasztalatból tudtam hogy, hogyan is fog alakulni a a Fradi meccs!
Szép estét mindenkinek!

Üdv,
Kriszkova95

kriszkova95
2020.03.08, 11:01

Sokan most lehet hogy fogni fogják a fejület, de valami olyan érzésem van, hogy mai napon nagy meglepetés lesz, és ez pedig az Olasz másod osztályból fog jönni!

Mérkőzés a Benevento - Pescara lesz, tippem a vendég győzelem(6.5odds) jelen pillanatban!!

Miért ez a meccs: 1.Zártkapus lesz a mérkőzés, ilyenkor véleményem szerint bármi megtörténhet!
2. 18meccs óta veretlen a Benevento, lassan megkell szakadnia sorozatnak!
3. Tudjuk, hogy az Olaszok nagyon is szeretnek variálni, itt mindenki azt lát bele amit szeretne, de sejthetitek, hogy mire gondolok! :D

Tipp erőssége 3/10, Tipp megtétele: 1000ft

Sok sikert, kellemes vasárnapi napot, és kedves hölgyeknek pedig Boldog Nőnapot!

Üdv,
Kriszkova95

kriszkova95
2020.03.10, 17:23

Bajnokok Ligája a kiszemelt célpont, egy 4/3-as kombit hoztam Nektek! :D

https://forum.hatharom.com/attachment.php?attachmentid=1091&stc=1

Sok sikert mindenkinek,
Kriszkova95