PDA

Teljes verzió megtekintése : Skrill

Admin
2012.05.27, 04:21
Itt mindent megkérdezhetsz a Skrill (https://www.moneybookers.com/partners/hatharom/) (Moneybookers) online pénztárcával/számlával kapcsolatban: ajánlott devizanem, liminövelés, lakcím hitelesítés, Skrill Mastercard kártyaigénylés...

tRomf29
2012.06.14, 10:24
Szép napot!

Regeltem a Skrillre a megfelelő előírások teljesítésével, viszont a bónuszom még nem érkezett meg. Mi lehet a probléma?

Admin
2012.06.14, 11:38
Regeltem a Skrillre a megfelelő előírások teljesítésével, viszont a bónuszom még nem érkezett meg. Mi lehet a probléma?

A feltételek teljesítése után elvileg 1 munkanapon belül megérkezik a számlára a 10 euró, de előfordulhat néhány napos csúszás.
Ha a megadott időn belül nem érkezik meg az összeg, küldd el nekünk az info@hatharom.hu címre a Skrill email címedet és utánanézünk.

todika
2012.06.17, 21:48
Sziasztok!
Ha a családban már van MB számla és arról utalnék át az újra akkor jogosult leszek a 10 eurora?

Admin
2012.06.17, 22:00
Sziasztok!
Ha a családban már van MB számla és arról utalnék át az újra akkor jogosult leszek a 10 eurora?

Mb átutalás sajnos nem elég, hagyományos befizetésnek kell történnie.

vasero
2012.06.19, 18:28
Heló.

Az lenne a kérdésem, hogy ebben az akcióban külföldiek is részt vehetnek?

Admin
2012.06.19, 19:27
Az lenne a kérdésem, hogy ebben az akcióban külföldiek is részt vehetnek?

Igen, nincs ország korlátozás

vasero
2012.06.26, 15:42
Nyitottam Skrill számlát. Ha meg szeretném adni a Skrill címemet, akkor a megfelelő mezőbe azt az e-mail címet kell írnom, amivel nyitottam a számlát? Ahhoz, hogy a számlát használni tudjam, meg kell csinálnom a lakcím vagy bankszámla hitelesítést, vagy az csak bizonyos funkciókhoz feltétel? Előre is köszönöm a válaszokat.

Admin
2012.06.26, 18:52
Nyitottam Skrill számlát. Ha meg szeretném adni a Skrill címemet, akkor a megfelelő mezőbe azt az e-mail címet kell írnom, amivel nyitottam a számlát?
Igen, azt kell beírnod.

Ahhoz, hogy a számlát használni tudjam, meg kell csinálnom a lakcím vagy bankszámla hitelesítést, vagy az csak bizonyos funkciókhoz feltétel? Előre is köszönöm a válaszokat.
A lakcím, illetve bankártyahitelesítés a Skrill-limited növeléséhez szükséges. A kezdeti - viszonylag alacsony - limittel a regisztrációt követően már használhatod is a Skrill-számlád. Tehát, ha a regisztráción túl vagy, akkor már küldheted is nekünk a számlád e-mail címét.

kisnagykeres
2012.07.06, 18:19
Üdv mindenkinek
Több mint egy hete regiztem, befizettem 300 ft-ot a SKILL számlámra, és még nem érkezett meg sem a 300 ft sem a bónus 10 dollár.
Meddig kell várni türelmesen??
Vagy esetleg más fórumhoz is kell forduln??

Admin
2012.07.08, 01:39
Üdv mindenkinek
Több mint egy hete regiztem, befizettem 300 ft-ot a SKILL számlámra, és még nem érkezett meg sem a 300 ft sem a bónus 10 dollár.
Meddig kell várni türelmesen??
Vagy esetleg más fórumhoz is kell forduln??

Kérjük, hogy akinek bármi problémája lenne írja meg nekünk emailben az info@hatharom.hu email címre, és utánajárunk a Skrillnél. Az emailben mellékeljétek a Skrill email címeteket is.

Szabadim91
2012.09.24, 13:27
Sziasztok, akkor megkaphatom a pénzt ha már van Skrill számlám? Vagy teljesen újat kell nyitnom?

szemii
2012.10.25, 15:02
Tisztelt Admin!
Próbáltam regisztrálni,de azt írja,hogy ez az e-mail cím,már használatban van! :) Pedig 1000% hogy még nem regeltem! Valami ötlet??

Admin
2012.10.25, 16:33
Sziasztok, akkor megkaphatom a pénzt ha már van Skrill számlám? Vagy teljesen újat kell nyitnom?
Ez a promóció csak új regisztrálóknak jár. Akinek már van számlája, az nem nyithat újat a Skrill rendszerében, ugyanis az ellenkezik a szabályokkal.

Admin
2012.10.25, 16:36
Tisztelt Admin!
Próbáltam regisztrálni,de azt írja,hogy ez az e-mail cím,már használatban van! :) Pedig 1000% hogy még nem regeltem! Valami ötlet??
Javasoljuk, hogy ez ügyben vedd fel a kapcsolatot a Skrill ügyfélszolgálatával és tisztázd a dolgot. Ebben csak ők tudnak segíteni. Addig nem is javasoljuk, hogy új email címmel számlát nyiss.

Szabadim91
2012.11.05, 23:51
Üdvözlet!

Nekem is gondjaim vannak a 10 dolláros bónusszal, nyitottam skrill számlát be is fizettem egyből 300 forintot október 23.-án, és türelmesen kivártam a 10 napot. Azonban mivel nem történt semmi, írtam a customer servicenek pár napja és elmondtam a lelkemnek a gondját. Ma kaptam visszajelzést tőlük a témával kapcsolatban, amiben azt írták kedvesen hogy forduljak hozzátok további információért és segítségért. Remélem hamarosan megoldódik az ügy. Előre is köszönöm

skrill e-mail címem: bulpoker91@gmail.com

Admin
2012.11.09, 16:42
Üdvözlet!

Nekem is gondjaim vannak a 10 dolláros bónusszal, nyitottam skrill számlát be is fizettem egyből 300 forintot október 23.-án, és türelmesen kivártam a 10 napot. Azonban mivel nem történt semmi, írtam a customer servicenek pár napja és elmondtam a lelkemnek a gondját. Ma kaptam visszajelzést tőlük a témával kapcsolatban, amiben azt írták kedvesen hogy forduljak hozzátok további információért és segítségért. Remélem hamarosan megoldódik az ügy. Előre is köszönöm

Már utanékérdeztünk a Skrill-nél. Amint érdemi válasz jött visszajelzünk. Még egy kis türelmedet kérjük!

Admin
2012.11.12, 17:16
Üdvözlet!

Már utanékérdeztünk a Skrill-nél. Amint érdemi válasz jött visszajelzünk. Még egy kis türelmedet kérjük!

Megjött a visszajelzés, a személyes adatokra való tekintettel emailben küldtük el neked a választ.

progeda
2013.11.20, 19:26
Mennyit kell befizetnem minimum hogy megkaphassam a 10 eurot?

Admin
2013.11.20, 20:27
Mennyit kell befizetnem minimum hogy megkaphassam a 10 eurot?

Kedves progeda!

50 eurót kell befizetned, hogy megszerezd a 10 euró bónuszt. Ehhez a hatharom.com linkjén keresztül kell regisztrálnod a Skrillre. Ezt ide kattintva (http://moneybookers.com/partners/affiliates/hu/?p=hatharom.hu) teheted meg. A promócióról további részleteket itt olvashatsz (http://www.hatharom.com/2012/11/19/nyiss_skrill_szamlat_most_es_20_penzvisszateritest _kapsz).

progeda
2013.11.21, 18:59
Hello!

Szoval,ha befizetek a skrill számlámra 50 eurót akkor kapok 10 eurot?
Be is kell fizetnem az 50 eurot egy fogadóirodába akkor irjak jóvá a 10 eurot?

Admin
2013.11.26, 13:02
Hello!

Szoval,ha befizetek a skrill számlámra 50 eurót akkor kapok 10 eurot?
Be is kell fizetnem az 50 eurot egy fogadóirodába akkor irjak jóvá a 10 eurot?

Kedves progeda!

Mindkét válasz kérdésre igen a válasz, itt találsz pontos instrukciókat azzal kapcsolatban, hogy mit kell tenned: Nyiss Skrill számlát most, és 20% pénzvisszatérítést kapsz! (http://www.hatharom.com/2012/11/19/nyiss_skrill_szamlat_most_es_20_penzvisszateritest _kapsz)

progeda
2013.12.02, 12:47
Hello!
Irtam nektek emailt a mult heten de meg nem jeleztetek vissza.
Sajna meg azota se kaptam meg a bonuszomat.
Skrill email:hegeduselektro@freemail.hu

Admin
2013.12.02, 15:21
Hello!
Irtam nektek emailt a mult heten de meg nem jeleztetek vissza.
Sajna meg azota se kaptam meg a bonuszomat.
Skrill email:hegeduselektro@freemail.hu
Kedves progeda!

Emailben válaszoltunk!

Üdv.

Admin

Jeice1986
2014.05.31, 06:41
Él még ezaz akció?!

Admin
2014.06.02, 12:45
Él még ezaz akció?!

Igen, még él.

VikiA2
2014.09.29, 22:51
Nekem neteller számlám van.Vásárolhatok vele crediteket ?

Admin
2014.09.30, 11:16
Nekem neteller számlám van.Vásárolhatok vele crediteket ?

Kedves VikiA2!

Emailben válaszoltunk!

cREATIVITySAD
2014.10.08, 22:34
sziasztok regisztártalm a skrill re levonták a pénzt is de ez fogadott !! Hogyan tovább mert nem tudok semmit se csinálni bankom engedélyezi a szerencse játékot ezért ezt nem értem egy levélre se ír vissza a skrill support
http://kepfeltoltes.hu/thumb/141008/skrill_www.kepfeltoltes.hu_.png (http://kepfeltoltes.hu/view/141008/skrill_www.kepfeltoltes.hu_.png)
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Admin
2014.10.08, 22:54
Szia.

Nem teljesen értjük, hogy mi lehetett a probléma, kérlek írd meg az info[kukac]hatharom.com oldalra nekünk lépésről lépésre hogy történt az eset, és megvizsgáljuk.

mgyocsi
2014.10.29, 12:49
Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám lenne,hogy helyesen megadom a felhasználónevet és jelszót,tovább is enged,ahol kéri a tokenes jelszavam,azt is jól megadom,és utána pedig azt írja ki, hogy rossz a jelszó vagy a felhasználónév. Régóta használom a skrillt,soha ilyen problémám nem adódott. A support pedig botrány,amit művel,1 hónapja nem képesek egyetlen levelemre se válaszolni,már legalább 5ször írtam nekik...

bendehal
2014.10.29, 15:06
Ide írj egy levelet ez VIP ügyfeleknek van fenntartva help-vip@skrill.com .
Valószínüleg a tokent kell újra szinkronizálni. Amit a supp majd kikapcsol és belépésnél újra szinkronizálhatod.
Valamikor megnyotad véletlenül ez a probléma.

mgyocsi
2014.11.19, 13:20
Írtam erre a címre,amit megadtál.Válaszoltak is,kérték,hogy küldjem be a dokumentumokat,meg is tettem,de legalább 2hete semmi válasz és változás. Újra írtam erre a címre,de akkor már válaszlevélre se méltattak.Elképesztő,hogy mit meg nem engednek maguknak olyan ügyféllel szemben,aki rendszeres használója volt a skrillnek és kártyával is rendelkezik...

wnB
2014.11.20, 12:01
Sziasztok!

Az ügyben írok, hogy meg tudom-e változtatni Skrill fiókom pénznemét.

Köszönöm

terrorista
2015.04.07, 10:29
Sziasztok!
Végigolvastam a bejegyzéseket ebben a topicban,és felháborító amit a Skrill supportja művel.Már több mint egy hete küldtem pénzt a fiókomra,ami a Skrillhez be is érkezett,de azt a számlámra nem teszik fel azóta sem (banki utalással történt befizetésről van szó).Azóta több levelet is küldtem nekik aminek kb 10%-ra adtak választ,illetve elláttak instrukciókkal,hogy töltsem fel a szükséges dokumentumokat.Nos,én eleget is tettem ennek,majd vártam türelmesen 2 napot,ámde semmi sem történt.Ekkor ismét levelet írtam nekik (3x küldtem el nekik mire egyszer választ kaptam),azzal,hogy újabb dokumentumokat kell letöltenem,elvinnem a bankba ahol fel lett adva a pénz,ott kitöltetnem velük,majd a kitöltött,pecséttel ellátott példányt töltsem fel nekik...Kérdem én:Mi a fenéért töltették fel velem az összes személyi dokumentumomat a befizetést igazoló számlával,ha nem tudják abból 100%-ig beazonosítani,hogy a befizető igenis teljes mértékben megegyezik azzal a majommal,aki náluk már több mint egy hete reklamál,mert nem találja a saját pénzét a saját számláján!?És még a magyarokra mondják azt hogy bürokraták!Szégyen amit ezek megengednek maguknak a Skrill-nél.

pakline
2015.04.07, 11:09
Szerintem hagyd a francba a sportfogadást! Ha arra nem vagy képes hogy normálisan kitölts egy papírt (utalásnál) akkor ez nem neked való.

Admin
2015.04.07, 11:28
Sziasztok!
Végigolvastam a bejegyzéseket ebben a topicban,és felháborító amit a Skrill supportja művel.Már több mint egy hete küldtem pénzt a fiókomra,ami a Skrillhez be is érkezett,de azt a számlámra nem teszik fel azóta sem (banki utalással történt befizetésről van szó).Azóta több levelet is küldtem nekik aminek kb 10%-ra adtak választ,illetve elláttak instrukciókkal,hogy töltsem fel a szükséges dokumentumokat.Nos,én eleget is tettem ennek,majd vártam türelmesen 2 napot,ámde semmi sem történt.Ekkor ismét levelet írtam nekik (3x küldtem el nekik mire egyszer választ kaptam),azzal,hogy újabb dokumentumokat kell letöltenem,elvinnem a bankba ahol fel lett adva a pénz,ott kitöltetnem velük,majd a kitöltött,pecséttel ellátott példányt töltsem fel nekik...Kérdem én:Mi a fenéért töltették fel velem az összes személyi dokumentumomat a befizetést igazoló számlával,ha nem tudják abból 100%-ig beazonosítani,hogy a befizető igenis teljes mértékben megegyezik azzal a majommal,aki náluk már több mint egy hete reklamál,mert nem találja a saját pénzét a saját számláján!?És még a magyarokra mondják azt hogy bürokraták!Szégyen amit ezek megengednek maguknak a Skrill-nél.

Kérlek, írd meg a Skrill email címed és megpróbálunk segíteni az ügy mihamarabbi rendezésében.

terrorista
2015.04.07, 12:54
Szerintem hagyd a francba a sportfogadást! Ha arra nem vagy képes hogy normálisan kitölts egy papírt (utalásnál) akkor ez nem neked való.

Töki...a baj az,hogy ad1 fogalmad nincs miről írsz (ha jól sejtem nem a sportfogadásról esett szó a hozzászólásomban),ad2 eleve nem lehetett volna utalni bankból készpénzt a számlára!Ez számomra csak később derült ki sajnos.A probléma tárgya az számomra,hogy mióta elküldtem,a pénzem be van nyelve...ugyanis se a skrill,se a raiffeisen nem áll a helyzet magaslatán ha segítségnyújtásról van szó!Most jöttem vissza a raiffeisen bankból,ahova a skrill vissza küldött egy olyan nyomtatvánnyal (banki igazolás) amit a raiffeisen bank ki sem tölthet!Na...akkor kérdem én ki itt az aki egy papírt nem tud kitölteni?!(A másik fele hogy ha te bebattyogsz egy banka,hogy utalj drágaság,akkor neked csak a személyes okirataidat,a címet ahova küldöd.jelen esetben a személyes ID-et-,meg a kis pénzedet kell előkészítened,minden mást az ott ülő kedves ügyintéző tölt ki,és nem TE).Vélelmem szerint ha valamihez itt valaki nem értett,akkor az te vagy barátom,és nagyon nem szeretem,mikor buta emberek okosítják ki az embert.

pakline
2015.04.07, 14:08
Kedves terorrista!

Miért ne lehetne készpénzt utalni skrill-nek? Valószínűleg az id-t nem írtatad be közleménybe, ha ez a helyzet 30-nap és vissza kapod a pénzed. Egy szóval nem skrill és nem is Rafi a balf.. hanem te.

terrorista
2015.04.07, 14:20
Kedves terorrista!

Miért ne lehetne készpénzt utalni skrill-nek? Valószínűleg az id-t nem írtatad be közleménybe, ha ez a helyzet 30-nap és vissza kapod a pénzed. Egy szóval nem skrill és nem is Rafi a balf.. hanem te.

Mint mondottam volt,amihez nem értesz barátom,ne kontárkodj bele...ha értenél hozzá,eleve fel sem teszel buta kérdéseket:"Miért ne lehetne készpénzt utalni skrill-nek?"-sajnos ehhez a részéhez már értek...ugyanis a számlára csakis elektronikus úton kerülhet fel összeg (banki készpénzes utalás kizárva).és nyugodj bele (csak hogy tudj aludni) hogy az ID ott van a közlemények rovatban.
A probléma még mindig az,hogy hiába az ID,hiába hogy én vagyok az én,és hiába hogy ott van a pénz-mert nem kerül fel a számlára.De hidd el,nálam,és nálad okosabb emberek próbálnak az ügyben segíteni,épp ezért barátom,ha pozitív dolgot nem tudsz az ügyhöz tenni,hanem csak a klaviatúrád tudod feleslegesen butaságok miatt koptatni,kérlek,tartsd meg magadnak a butaságaidat.
A "balfékségről" pedig röviden ennyit...tudod,a soraid után tényleg nagyon tudom sajnálni azt,hogy Dorogon bazárták azt a fránya szénbányát-no comment.

pakline
2015.04.07, 14:42
Ohh elnézést kérek, egyszerűen csak számomra "banki készpénzes utalás kizárva" . Szóval az van hogy te bementél a rafiba és befizeted rafiban skrill folyó számlájára az összeget. De én vagyok a barom hogy előtte 10 percet nem szánszrá hogy útána néz legalább.

terrorista
2015.04.07, 15:18
Ohh elnézést kérek, egyszerűen csak számomra "banki készpénzes utalás kizárva" . Szóval az van hogy te bementél a rafiba és befizeted rafiban skrill folyó számlájára az összeget. De én vagyok a barom hogy előtte 10 percet nem szánszrá hogy útána néz legalább.

Nem...tévedésben vagy.Te csak szimplán azért vagy barom,mert ilyen az alaptermészeted,és mert nem bírod az építő jellegű kritikát.Ha már ennyire belemerültünk,és mert téged ennyire érdekel,én meg azért vagyok az,mert egy szellemileg alattam lévő,okoskodó taplóval leállok vitázni olyasvalamin,amihez szembetűnően fingja nincs annak,aki megpróbálja osztani az észt.
Mint mondottam volt (célzok itt a privát üzenetre) balféknek pedig szólítsd jóapád,-aki lemenekült a szénbányába dolgozni,mert annyira paraszt volt,hogy úgy kilógott a kapa a szájából,hogy szántani akartak vele-,amiért összeszűrte a levet jóanyáddal-aki a Hazai fésűsfonóban csak orális tevékenységet tudott folytatni,mert verbálisan mikor kinyitotta a száját,akkor megmaradni nem lehetett mellette,és hát a fonáshoz sem értett annyira,-és sajnos te lettél kettejük elszomorító végterméke.Nem utolsó sorban pedig kérlek tanulj meg helyesen írni is-ha már ott van a hülyék számára a kisegítő is (igen számodra).
Ha tudok még építő jellegű kritikával segíteni a számodra,kérlek írj bátran barátom,legott válaszolok amint időm engedni fogja.

pakline
2015.04.07, 15:52
Abból keletkezett ezaz egész félre értés, hogy te készpénzes utalásnak hívod a pénztári befizetést...
Nos én nem vagyok hülye az egészhez, valójában ez rólad mondható el.
Tudod én ebből élek, ígyaz 4 éve fizettem be útoljára. De alap dolog ha valahova befizetek mindig utánna járok előtte.

terrorista
2015.04.07, 16:04
látom azóta sem tudtam építeni a helyesírásod...a kisegítő is hiába....
-tudod,én nem is mondtam,hogy utána néztem,és egy helyen sem említettem meg,hogy el is olvastam mindent-sőt,angolul sem tudok....viszont magyarul jól értek,még ha dadogok is olykor-olykor.
a készpénzel történő befizetés egy pénztárnál olvasatomban egyenlő a készpénz utalásával (küldésével).
azt is egészen jól értelmeztem,mikor Te oly nagy mellénnyel javallottad felém,hogy álljak el a sportfogadástól,mert nem megy az nekem (vélelmem szerint kettőnk statisztikáin azért látszik némi különbség-bár te jóval régebbi tag vagy mégis a béka segge alatt leledzik a fogadótőkéd,ami arra enged sejtetni engem,hogy a való életben 4 éve a pénzt szórod nagyiparban az ablakon).
következő körben balf-nak szólítottál (igaz én erre neked okot nem adtam-se felhatalmazást hogy becézz),így csodálkozol azon,hogy kocsisnyelven regélek feléd.
töki...szerintem ezt itt zárjuk le,mert úgy hiszem kettőnk között mély szakadék tátong...és te vagy alul sajnos.

pakline
2015.04.07, 17:42
Elnézést kérek, rossz napom van. Az ilyeneknek mint te nagyon szívesen meg veszem a számláit verifly skrillel és bónuszokat nem használtad ki bármikor adok a számládért 100k-t. És ezzel csak téged mentelek meg.

pakline
2015.04.07, 19:07
Piaci ára kb. ennyi... Ennyit minden "okos" embernek meg ér.

olics
2017.11.25, 13:56
******-ről lehet küldeni pénzt skrill-re?

afterforever
2020.06.14, 15:58
Hogyan kell a Pinnacle-re befizetni Skrill-ről? Odáig eljutok hogy autentikációt kér, 6 jegyű számot, ami valószínűleg nem a 6 jegyű Skrill azonosító, mert nem fogadja el. Érdekes, hogyha a nem jelölöm be a Pin-t azonosításra, akkor egy lenyíló ablakban choose a card szöveggel a telefonszámom jelenik meg, meg egy üres mező, ahová egy hatjegyű azonosítót vár. Nem történik semmi, beírom a Skrill azonosítómat, közli hogy nem Ok és küld SMS-ben egy hatjegyű számot. Beírom azt is, közli hogy nem Ok, majd küld egy másik 6jegyű azonosítót, ami szintén nem Ok, majd előbb-utóbb írja, hogy változtassak jelszót a Skrillen. Sehol egy leírás, segítség semmi. Lehet még a Srill-el befizetni valahová egyáltalán?

mr.blonde
2020.06.15, 10:41
Hogyan kell a Pinnacle-re befizetni Skrill-ről? Odáig eljutok hogy autentikációt kér, 6 jegyű számot, ami valószínűleg nem a 6 jegyű Skrill azonosító, mert nem fogadja el. Érdekes, hogyha a nem jelölöm be a Pin-t azonosításra, akkor egy lenyíló ablakban choose a card szöveggel a telefonszámom jelenik meg, meg egy üres mező, ahová egy hatjegyű azonosítót vár. Nem történik semmi, beírom a Skrill azonosítómat, közli hogy nem Ok és küld SMS-ben egy hatjegyű számot. Beírom azt is, közli hogy nem Ok, majd küld egy másik 6jegyű azonosítót, ami szintén nem Ok, majd előbb-utóbb írja, hogy változtassak jelszót a Skrillen. Sehol egy leírás, segítség semmi. Lehet még a Srill-el befizetni valahová egyáltalán?

Verifikálva van a számlád teljesen? Ha nincs, vagy csak részlegesen, akkor lehet az a bibi. Nekem működik egyébként, de ilyen hatjegyű számsor nálam nincs, a nyolc jegyű account number kell meg a mél.

Egyébként szerintem nyugodtan írj a supportnak, meg fogják mondani mi a gond.
customerservice@pinnacle.com

reptile
2020.06.15, 14:29
Ezt a pinnacle vagy a skrill oldala csinálja? a skrill számládat email címmel azonosítod és jelszó vagy 6 jegyű pinnel tudsz belépni.

mikrobi
2020.08.07, 19:04
Hol találom a nyolc számjegyü account numbert amit kér a pini kifizetésnél? Skrillre kéne kifizetni ,mondjuk kártyával fizettem be.

tonyka
2023.07.01, 00:28
Hali !
Regisztrációnál a telószámomat nem fogadja el. +36 50 1234567 - Digis. Más szolgáltatót elfogadna, de nem akarok újabb SIM-t fenntartani.

varin
2023.07.01, 07:33
Hali !
Regisztrációnál a telószámomat nem fogadja el. +36 50 1234567 - Digis. Más szolgáltatót elfogadna, de nem akarok újabb SIM-t fenntartani.

Mi nem a skrill ügyfélszolgálat vagyunk, kérdezd őket :)