PDA

Teljes verzió megtekintése : Trix tenisz tippjei

trix
2019.10.02, 12:19
Sziasztok!

1000 éve követem már az oldalt és sokszor gondolkoztam rajta, hogy nyitok egy topikot úgy érzem most jött el az ideje! Ha minden jól megy akkor naponta lesz rá időm, hogy írjak ide valamit! :D

Mindennap fogok tenni egy duplázós szelvényt 5.000 ft-al és az lenne a célom, hogy havi szinten 66%-ban legalább jöjjenek be ezek! Ami ugye azt jelenti, hogy 3-ból 2 ha bejön akkor már +50.000 forint lenne havonta.
Meglátjuk majd, hogy alakul! :)

A mai tippjeim:
Nishioka - Pouille Nishioka nyer egy szettet 1,35
Egy meccsük volt eddig akkor kikapott a japán de ott is legalább egy szettre jó volt úgy gondolom, hogy hazai pályán is lehet arra esélye, hogy legalább egy szettet nyerjen. Láthattuk az első körben is, hogy mennyire nyomták a tokiói tornán a hazai versenyzők!

Hercog - Bertens Bertens nyer egy szettet 1.15
Bertens nem rég hullámvölgyben volt de már kijött belőle ezen a versenyen úgy látszik.
Hercognak jól hangzik, hogy megvert két nagynevű német versenyzőt de ők már nem most vannak a karrierjük csúcsán. Szerintem meg is nyeri a meccset Bertens de biztos ami biztos...

Sharan/Shitak - Mahut/Roger V. Mahut/Roger V. nyer 1.30
Meglepne ha a szabadkártyás Sharanék boritanák a papirformát a rutinos francia páros ellen.

Mindenkit sok sikert a mai naphoz! :)

gekkó
2019.10.02, 16:38
Hajrá !
Sok sikert!

Kozmusz
2019.10.02, 18:57
Szia!
Sok sikert kívánok. Annyi lenne a véleményen, hogy az eredő odds-ot írd ki a végére.

trix
2019.10.02, 19:46
Köszi a jó kívánságokat! Nishiokának sajnos nem sok esélye volt... de legalább ezzel a szelvénnyel mentettem a napot. Nem sokára kiírom majd a holnapi ötleteimet! Bertens elég gyengén játszott a végére csak összekapta magát... de szerintem ha Svitolina jut tovább... ha Kenin ők megfogják verni... Jó BL nézést estére mindenkinek! :D
https://forum.hatharom.com/attachment.php?attachmentid=926&stc=1

trix
2019.10.03, 10:18
A mai tippjeim:

Basilashvili - Tsitsipas 22.5 over 1.70
Ha jobb ellenfelek ellen játszanak akkor általában sose 2 szettes a meccs vagy ha igen akkor nem ritka a tie brake!
A grúznak az elmúlt 12 meccséből 11x jött ez a tipp... Tsitsinél pedig ha nem nézzük a Davis kupás könnyebb meccseit az elmúlt 7 meccsén mindig 3 szett volt. Akár a 3 szett is bejöhet 2.10 2.20 körül mérik de ezt biztosabbnak érzem.

Aoyama/Shibahara - Babos/Mladenovic 1,20
Tegnap óriási meglepetésre kiverték Chan-éket az első szettbe már 5-1 re vezettek Chanék nem tudom mi történt velük de onnan kikaptak 5-7re az első szettben aztán várható volt, hogy akkora shokk után a másodikat is elveszítik. Egyszer volt kutyán buda vásár nem hinném, hogy ma is borítani tudnák a papírformát és azt pont Timiék ellen.

odds: 2.04
Sok sikert mindenkinek mára! Hajrá!

trix
2019.10.03, 10:30
Illetve harcba küldök még egy ilyet is:

Andreescu - Brady 1,22
A canadai lány bomba formában van sokat nyertem vele a US Openen és a Torontoi tornán is tettem végső győztesnek nem hinném, hogy pont Brady ellen érne végett a nagy veretlenségi sorozata.

Svitolina - Bertens 1,50
Láttam mind a kettőjük tegnapi meccsét, Svitolina sokkal jobb volt egy nagyon jó Kenin vert meg végül 3 szettbe de nem sokon múlott, hogy 2-0ra lehozza azt a meccset. Szinte mindent visszaadott nagyon jól mozgott a pályán nagy önbizalommal tette. Bertens nagy mákkal behúzta az első szettet tie brake-be utána a másodikat nagyon rossz játékkal vesztette el végül a harmadikra összeszedte magát. De azért Hercog nem egy Svitolina vagy akár Kenin. Szerintem ha nem is simán de nyerni fogja ezt a meccsét is az ukrán lány.

Djokovic - Pouille 1,09
A francia még szettet sem nyert Djoko ellen. Nem kell túl magyarázni ezt a tippet szerintem.

odds: 1,99

bjani55
2019.10.03, 14:19
A mai tippjeim:

Basilashvili - Tsitsipas 22.5 over 1.70
Ha jobb ellenfelek ellen játszanak akkor általában sose 2 szettes a meccs vagy ha igen akkor nem ritka a tie brake!
A grúznak az elmúlt 12 meccséből 11x jött ez a tipp... Tsitsinél pedig ha nem nézzük a Davis kupás könnyebb meccseit az elmúlt 7 meccsén mindig 3 szett volt. Akár a 3 szett is bejöhet 2.10 2.20 körül mérik de ezt biztosabbnak érzem.

Aoyama/Shibahara - Babos/Mladenovic 1,20
Tegnap óriási meglepetésre kiverték Chan-éket az első szettbe már 5-1 re vezettek Chanék nem tudom mi történt velük de onnan kikaptak 5-7re az első szettben aztán várható volt, hogy akkora shokk után a másodikat is elveszítik. Egyszer volt kutyán buda vásár nem hinném, hogy ma is borítani tudnák a papírformát és azt pont Timiék ellen.

odds: 2.04
Sok sikert mindenkinek mára! Hajrá!

Erre én sem számítottam,hogy Timiéket is legyőzik! A mindenit odds:4.00 volt rájuk!

trix
2019.10.03, 16:39
Sajnos 11 break labdából 10et elrontottak... Így nehéz meccset nyerni. Sajnálom főleg azért mert a Tsitsipasszos elképzelésem stimmelt.

trix
2019.10.04, 16:09
Sajnos nem volt ma időm időben írni... ma Zverev + Andreescu-t raktam!
Zverev be is jött már, most kezdődik a női meccs szerintem beillik a torna döntőjének is most kezdődik aki tudja nézze!

Nemes19
2019.10.04, 19:07
Meccs után irnám hogy osaka 2:1
4.50 -es szorzóval adták hálisten a bukik, kiélezett volt végig de ez olyan biztosnak tűnt hogy min 3 szett de a végén a japán otthon behuzza nem értem miért volt ilyen nagy ods de örülök mert megraktam