Teljes verzió megtekintése : keontay's betting predictions
Sziasztok!
Közel 6 éve foglalkozom tenisszel, kosárlabdával ,illetve amerikai footballal.
Véleményem szerint ezek a sportágak azok, amikből hosszútávon, tapasztalattal és hozzáértéssel a legtöbb profitra lehet szert tenni sportfogadással.
Mivel -gondolom- facebookos oldalt itt nem lehet hirdetni (ahol megtalálhatóak a tippjeim), ezért gondoltam nyitok egy fórumtémát, és itt megosztom veletek, hogy ha esetleg valakit érdekel, akkor megtudja játszani őket.
Tegnap előtt a Connecticut SUN győzelmét kaptuk el 1,80as szórzóért, még tegnap Filip Krajinovicot nyerettük Verdasco ellen 1,80ért.
Mai napra a meglátásaim:
Matteo Berettini 2-0 @ 1,65
illetve David Goffin győzelme @ 1,50
Együt 2,45 körüli oddsot adnak, szerintem vállalható.
Kirakom ide is innentől a tippjeimet, hátha esetleg valakit érdekel és velünk tart :D
Sok sikert mindenkinek!
mr.blonde
2019.09.19, 15:08
Sziasztok!
Véleményem szerint ezek a sportágak azok, amikből hosszútávon, tapasztalattal és hozzáértéssel a legtöbb profitra lehet szert tenni sportfogadással.
Mivel -gondolom- facebookos oldalt itt nem lehet hirdetni (ahol megtalálhatóak a tippjeim), ezért gondoltam nyitok egy fórumtémát, és itt megosztom veletek, hogy ha esetleg valakit érdekel, akkor megtudja játszani őket.
Tegnap előtt a Connecticut SUN győzelmét kaptuk el 1,80as szórzóért, még tegnap Filip Krajinovicot nyerettük Verdasco ellen 1,80ért.
Mai napra a meglátásaim:
Kirakom ide is innentől a tippjeimet, hátha esetleg valakit érdekel és velünk tart :D
Sok sikert mindenkinek!
Sok sikert!
BlueBird
2019.09.19, 22:18
Én követni fogom a tippeket! Sok sikert!
elseburrell
2021.02.07, 04:34
Sziasztok!
Mai napra a meglátásaim:
Sok sikert mindenkinek!
Sok sikert!
zizzenet
2021.02.07, 15:03
Másfél évvel ezelőtt írta be a kezdő hozzászólást, azóta sem írt ide tippet, mire hajráztok? :)
Akkor nezzuk meg ezt az Ausztral Opent. ????
D.R Collins nyer Pliskova ellen @ 2,00
Multheten 2,5 os underdognak hoztak ki az amerikait Pliskova ellen, meg is verte a cseh lanyt 2-0 ra, irtam is egy masik temaba, hogy nyerhet. igy ma mar csak 2,00as szorzot kapott ami nem meglepo.
Ha nem jonnek Pliskova szervai bajba van, es ha a tenisz tudast nezzuk Collins egyaltalan nincs elmaradva tole, foleg hogy az amerikai ex Ausztral Open elodontos, tehat szereti ezt a palyat, ma is az Ő gyozelmet varom, meg mindig ugy gondolom hogy nagyon tulertekelik Pliskovat.
Itt az over a legjobb megoldás.. 20.5 - 1.7 körül..
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.