PDA

Teljes verzió megtekintése : Bankroll építés

hmsi111
2019.08.29, 16:34
A sportfogadásban elfogadott szabály, hogy a sportfogadásra szánt pénzedből csak kis részt (1-10%) tegyél fel egy fogadásra..
Még egy szabály fontos, hogy csak annyit kockáztass, ami nem hiányzik a családi költségvetésből.
Nagyon sokan vagyunk, akik havonta csak 5-10000Ft-t vagy még kevesebbet tudnak sportfogadásra fordítani, ebből viszont nem sokat lehet nyerni, ezért létre kellene hozni egy komoly bankot. Ez lehet, hogy évekbe került, de nélküle nincs komoly nyereség.
Én Szeptembertől megpróbálok 1,5-ös szorzókkal egy év alatt felépíteni egy komoly bankot.

A tervet innen tudod letölteni: Szép elmélet (https://hmsitoto.webnode.hu/_files/200000058-d605bd605d/Sz%C3%A9p%20elm%C3%A9let.xlsx)

Szeretném, ha véleményt mondanátok róla, esetleg más bank építési stratégiát javasolnátok!
Előre is köszönöm a segítségeteket!

Zozinho19
2019.08.29, 17:35
Nincs biztos szorzó, így az a kikötés, hogy alacsony szorzót játszol meg, nem garancia a sikerre. Baromi nagy önfegyelemmel kell dolgozni az általad vázolt elmélettel. Én azt javasolnám, hogy fél évig csak gyűjtögetni kell a pénzt, míg nem lesz egy kicsit magasabb bankroll /kb. 50 ezer/, közben kiválasztani egy-két bajnokságot vagy versenysorozatot, amiről a lehető legtöbb infot be tudod gyűjteni. Majd utána belekezdeni a fogadásba.

A véleményemtől függetlenül sok sikert a projekthez!

hmsi111
2019.09.02, 13:30
Köszönöm szépen Zozinho19 hozzászólását, egy valaki legalább elolvasta!

attileusz90
2019.09.02, 14:21
Én is próbáltam korábban ezt a módszert, egészen alacsony téttel indulva (1000ft), de sajnos a gyakorlat azt mutatta - ahogy azt az előttem kommentelő is írta - , hogy nincs tuti. Főleg a 1,5 körüli oddszok tudnak nagyon csalókák lenni. Akkor már érdemesebb rámenni napi 1 meccsre, függetlenül a szorzótól és azt megjátszani, amit adott nap a legbiztosabbnak érzel. Ugyanakkor hozzá kell tennem, hogy bankot nem lehet építeni sportfogadásból, a rendszer nagyon ki van találva és hosszú távon mindig a ház nyer. Szerintem maradj a hobbifogadásnál :)

ZeBerDee10
2019.09.02, 14:45
Ugyanakkor hozzá kell tennem, hogy bankot nem lehet építeni sportfogadásból, a rendszer nagyon ki van találva és hosszú távon mindig a ház nyer. Szerintem maradj a hobbifogadásnál :)

Kb. 5 év alatt 7 számjegyű rollt építettem ;)

Kechoo
2019.09.02, 16:06
A sportfogadásban elfogadott szabály, hogy a sportfogadásra szánt pénzedből csak kis részt (1-10%) tegyél fel egy fogadásra..
Még egy szabály fontos, hogy csak annyit kockáztass, ami nem hiányzik a családi költségvetésből.
Nagyon sokan vagyunk, akik havonta csak 5-10000Ft-t vagy még kevesebbet tudnak sportfogadásra fordítani, ebből viszont nem sokat lehet nyerni, ezért létre kellene hozni egy komoly bankot. Ez lehet, hogy évekbe került, de nélküle nincs komoly nyereség.
Én Szeptembertől megpróbálok 1,5-ös szorzókkal egy év alatt felépíteni egy komoly bankot.

A tervet innen tudod letölteni: Szép elmélet (https://hmsitoto.webnode.hu/_files/200000058-d605bd605d/Sz%C3%A9p%20elm%C3%A9let.xlsx)

Szeretném, ha véleményt mondanátok róla, esetleg más bank építési stratégiát javasolnátok!
Előre is köszönöm a segítségeteket!

Ahogy látom, minden 4. meccsre kalkulálsz bukót. Csak ezt nem lehet előre kiszámítani. Szóval egyetlen módja van, h kiderítsd, működik-e, az hogy kipróbálod. Én is ezzel szórakozom 3 hónapja. Kis pénzzel variálgatok különféle taktikákat. Alapvetően működik mind, de néha olyan tuti tippek mennek el, amitől tökön szúrod magad, és ez az egésznek a hátulütője. De nem adom fel, te se tedd, ha valami nem jó, csiszold tovább. Tuti vannak sokan akik már megtalálták a módszert, csak nem verik nagy dobra. :D

Zozinho19
2019.09.02, 23:59
Kb. 5 év alatt 7 számjegyű rollt építettem ;)

Ha nem vagyok indiszkrét, akkor elárulod, hogy mennyiről indultál?

Kechoo
2019.09.03, 01:38

8 számjegyről. :D Just kidding. :D

ZeBerDee10
2019.09.03, 09:52

Szia! 50k-nál sztem nem fizettem be többet. Nyilván fontos, hogy munka miatt nem nagyon volt kifizetés, 6-7 irodát lehet használni, h mindig a legjobb oddson tudj fogadni. Amúgy nem akkora eredmény ez, havi 20-30k-t azért összelehet hozni, sokszor ha nullszadós a hónap akkor is összejön promókból, meg kisebb arbokból. Ezt ha beszorzod 60-nal már meg is vagy...

hmsi111
2019.09.07, 04:44
Ahogy látom, minden 4. meccsre kalkulálsz bukót. Csak ezt nem lehet előre kiszámítani. Szóval egyetlen módja van, h kiderítsd, működik-e, az hogy kipróbálod. Én is ezzel szórakozom 3 hónapja. Kis pénzzel variálgatok különféle taktikákat. Alapvetően működik mind, de néha olyan tuti tippek mennek el, amitől tökön szúrod magad, és ez az egésznek a hátulütője. De nem adom fel, te se tedd, ha valami nem jó, csiszold tovább. Tuti vannak sokan akik már megtalálták a módszert, csak nem verik nagy dobra. :D
Egy-két módszert összeollóztam az évek során, na érdekel valakit nézze meg: https://hmsitoto.webnode.hu/sport/

theodoro
2019.09.07, 17:12
Semmi eselyed 1.5 os szorzokkal, semmi. Bocs, de ez az igazsag.

hmsi111
2019.09.10, 07:40
Semmi eselyed 1.5 os szorzokkal, semmi. Bocs, de ez az igazsag.
Nagyobb szórzókkal kellene?