PDA

Teljes verzió megtekintése : Így vert át az Unibet.

vapika1
2019.07.09, 21:20
A napokban élő fogadást tettem az alábbi meccsen arra, hogy 7,5-nél több szöglet lesz.
A fogadás megtétele után folyamatosan figyeltem az Unibet statisztikáját, ahol hamarosan azt láttam, hogy már csak 1 szöglet hiányzik ahhoz, hogy nyertes legyen a fogadásom. Ekkor 4:3 volt a szögletszám. (Képernyőkép is bizonyítja, amit mellékeltem.)

Ez az adat azonban hamis volt!

A meccs végén is csak 6 szöglet volt valójában, de az unibet szerint 7. Ezt is képernyőkép bizonyítja, amit szintén csatoltam.

A fogadásom tehát végig megtévesztő, hamis adatokon alapult. Ha tudom, hogy a meccs vége előtt még 2 szögletre szükségem van, akkor természetesen megszakítottam volna a fogadást.

A hibás adatok miatt erre esélyem se volt.

Felvettem a kapcsolatot az unibettel és kértem a leírtak miatt a hiba miatt a fogadásom törlését.

https://forum.hatharom.com/attachment.php?attachmentid=795&stc=1 https://forum.hatharom.com/attachment.php?attachmentid=796&stc=1

vapika1
2019.07.09, 21:22
A következő válasz érkezett:

"
Kedves xxx,

Köszönjük szépen hogy felkeresett minket.

Kérjük vegye figyelembe hogy bár a Unibet mindent megtesz a pontos live stream adatokért, a forrásszolgáltatónk által közölt statisztikai adatokat tudjuk kínálni.
Ha ezek az adatok esetleg hibásak, sajnos a Unibet nem tud felelősséget vállalni ezért általános szerőzdési feltételeink szerint:

1) Az eredmények kiszámolásakor az Unibet mindent megtesz a lehet legpontosabb információk beszerzéséért (az esemény közben vagy közvetlenül annak végénél) TV közvetítésekbl, streamingbl (web-alapú más forrásokból), valamint hivatalos oldalakról. Ha nem érhet el az információ közvetlen forrásból és/vagy hivatalos forrásból, és/vagy egyértelm Hiba van a fenti forrásokból származó információkban, a fogadás rendezését más hivatalos források eredményei alapján végezzük.

2) Az 'Él fogadás' az, amikor a játszma vagy esemény ideje alatt lehetséges fogadni. Az Unibet nem vállal felelsséget azokra az esetekre, ha az él fogadás nem lehetséges vagy az él eredmények nem helyesek. Minden esetben a számlatulajdonos felelőssége a mérkőzés és a hozzá kapcsolódó események ismerete, mint az aktuális eredmény, előrehaladás, illetve a mérkőzésből hátralévő idő. Az Unibet nem vállal felelsséget az Él fogadás programjának módosításaiért vagy a szolgáltatás megszakításáért.

Ez esetben az eredmények nyomonkövetését javasoljuk minden esetben egy másik oldalon is.

Köszönjük szépen a megértését, és ha ezzel kapcsolatban további kérdése van, bátran keressen fel minket újra.

Kellemes estét kívánunk!

Üdvözlettel,"

Lord Mikkamakka
2019.07.09, 21:57
Benne van a szabályzatukban, ahogy minden más irodáéban is, hogy az élő statokért nem vállalnak felelősséget. Ez sajnos nem átverés, mert te elfogadtad ezt a feltételt, amikor fogadsz.

isteni
2019.07.10, 09:19
Mondjuk ezzel csak az a gáz, hogyha fordítva lett volna az eset akkor törölték volna a fogadást.
Az odds egyébént az ő “fiktív” statisztikajukra alapszik, nem?!
Szóval ha tegyük fel az adataik alapján 5 szöglet van és te fogadsz az over 5.5re, de a valóságban akkor már 6 volt akkor simán törlik...

vapika1
2019.07.10, 10:05
Pontosan. Ugyanezt megírtam nekik is, de nem válaszoltak.

reptile
2019.07.10, 18:43
Ők nem az oldalon általad látható statisztikát használják.